Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Нищо не искам да кажа просто се смея на това -яз,Сопот написа:Кво искате да кажете С.Върбанов![]()
![]()
и се питам , ако ги няма кравите и не знаем кои са на Васил , както и кой е тоя Васил кво праймяз,Сопот написа:А най точния ориентир са кравите на Васил те пасат в тази зона и нагоре.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец

Кеф цена няма!!
Колега С.Върбанов кравите са винаги там защото мястото за паша е оградено с електро пастири ,спри да спамиш ,аз имам вила малко по надоло отраснал съм на този язовир и мисля че точно ти ,нито си запознат с региона нито го познаваш.На доста места те срещам с този тон,не е колегиално.А за Кристиян като имаш вила отсреща до Мугорицата пойнтересувай се от някой местен как се наричат,именуват месностите около язовира.
Успех Ви желая и на двамата през2012г.

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Зарко е специалист по местата из южна България - Жребчево, Овачрица, тецовете, но за тези гьолове няма много излети в този форум.
Колега има ли много водорасли в крайбрежната зона за местността, за която говориш там под кравите, не е ли много плитко там. Освен таранките излизат ли мерни платики и бабушки?
Колега има ли много водорасли в крайбрежната зона за местността, за която говориш там под кравите, не е ли много плитко там. Освен таранките излизат ли мерни платики и бабушки?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да не сме внуци на баба Ванга ,че да гадаем бе яз.Сопот ? Нито някой го знае тоя кравар Васил , нито някой знае къде му пасат кравите - ако въпроса беше от местен нямаше да го задава защото щеше да е на ясно с нещата там ! Ако обясняваш го прави както трябва ! Не е колегиално ,че ти се смея на ориентирите , които си посочил ,че не всички са от там и не познават всички местни кравари или ....? Кое точно е спама в случая , ако може да ми обясниш ? На теб съм бил доста пъти , но не ми харесваш , като дестинация за риболов , особено след , като си посях и картера там по " хубавия път " и се наложи отчето ( с вилата до ореха ) да се обажда в забравих , кое село ( не от Желязна не знам си каква ) да идват от някакъв сервиз да дърпат колата ! Тона ми е в тон с твоя ! И след , като си отраснал там ( мислех ,че ти си язовира между другото ) можеш да обясниш по добре от начина по който го направияз,Сопот написа:Колега С.Върбанов кравите са винаги там защото мястото за паша е оградено с електро пастири ,спри да спамиш ,аз имам вила малко по надоло отраснал съм на този язовир и мисля че точно ти ,нито си запознат с региона нито го познаваш.На доста места те срещам с този тон,не е колегиално.А за Кристиян като имаш вила отсреща до Мугорицата пойнтересувай се от някой местен как се наричат,именуват месностите около язовира.![]()
![]()
Успех Ви желая и на двамата през2012г.

Ако не се сещаш веднага ще ти кажа - там са местата на мрежарите на които объркахме плановете за 4 дена ! Тия двамата от снимката много се зарадваха на наглия циганин който дойде да пита кога ще си ходим ,че имали работа на това место

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Днес отново бях на язовира без лодката тоя път.Първия залив след стената.Имаше вятър и отново малко риба.2-3 платики 100 - 200 гр.Като цяло тегава работа рибата играеше но не кълвеше или пък може да се окаже че съм калпав рибар 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- вече хвърля и на тежко
Менка. не разбра ли, че рибата е в горния край на язовира бе брат, по плиткото. Къде я търсиш в тея дълбини около стената.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Е няма проблем де,какво пречи че търся рибата около стената.Знам че горе във върбите.Просто пробвам и споделям.Не е задължително да ходя там където е рибата,аз обичам тя да идва при менivan_tsochev написа:Менка. не разбра ли, че рибата е в горния край на язовира бе брат, по плиткото. Къде я търсиш в тея дълбини около стената.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евала ! Точно така се прави - пробва се ! Рибата трябва да дойде при теб не ти да я гониш и търсиш по целия гьол ! За това си правиш няколко петна с различни храни на тях и виждаш какво предпочита рибата в дадения водоем и , ако не веднага то поне на следващия излет ще имаш ясна представа на какво да я търсиш ! Менка успех ти желая от сърце ,а упоритостта и постоянството ти ще се отплатят !Menkata написа:Просто пробвам и споделям.Не е задължително да ходя там където е рибата,аз обичам тя да идва при мен
Аз там не лова С.Върбанов този бряг е от към селото,
а като си разбрал че са мрежари що не звънна на112.Не отричам че няма мрежи но аз винаги си ловя риба. И в понеделник съм там за бяла че доста се обажда.Ванка не плитко навсякаде.Ако знаеш къде е вилата на Р.Вълчанов покрай нея има път и отива на хубавия бряг но колеги се прибраха тази сутрин от там и мястото е заето.Другата дестинация при вилата на немеца.
а като си разбрал че са мрежари що не звънна на112.Не отричам че няма мрежи но аз винаги си ловя риба. И в понеделник съм там за бяла че доста се обажда.Ванка не плитко навсякаде.Ако знаеш къде е вилата на Р.Вълчанов покрай нея има път и отива на хубавия бряг но колеги се прибраха тази сутрин от там и мястото е заето.Другата дестинация при вилата на немеца.
Риба къща няма.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не знам за кое село говориш , но най близкото село от там е на поне 15км през чукарите ! Зад нас е ужасен баир и дере , като поне 60м нагоре се катериш с багажа , като камила за да стигнеш до колите , които са в гората , а не на пътя ! От там следва ужасен офроуд до някакво село забравих му името и от там се излизаше на някакъв разклон за В.Търново , Ловеч и Троян - най-близо е Троян защото помня ,че там ми правиха колата ! Трябва ли да викам или чакам ИАРА когато няма мрежи във водата ? А и в случая не ми трябваха
- там обхват няма да ти кажа 

-
- вече хвърля и на тежко
Здр, яз. Сопот! Така и не ти знам името
:) За залива на немеца ми е ясно, ама там е шестица от тотото да анмериш място. Миналата година хванахаме доста платики между 0,5 и 1,5 кг, там е идеално и от към дълбочина и от към близост до колата по-встрани има малко сянка под орехчето, има и дърва, ако бивакуваш. Единственото кофти нещо е, пътя при дъжд. Горе веднага като се отклониш от асфалта първите 50 метра надолу. Знам я къде е на Р. Вълчанов вилата, по-встрани преди имаше един фургон и е добра дълбочината, там става отвесен брега и има към 3-4 метра дълбочина сега както е пълен. Утре баща ми заминава аз нямам възможност да отида за жалост. И ще пиша какво е направил. На мен ми се ходи на дигата, там ловяли едри бабушки и платики, а пък и да пробвам как е хавата в рибарника, след като миналата година беше източен до дъно.

А сега си дойдохме на думата.Влезли сте през Лесидрен и сте минали по пътя за гребната база й бившата почивна станция на военния завод на гр. Ч.Бряг.Там наистина пътя е потроши кола но вече енасипан и може да се минава но пак на места е кофти,найстина е за офроуд.А що се отнася за тези дето си ги снимал ти отговарям веднага.Това са помаци от с.Кирчево,Галата или Б.Извор с тях оправия приятелю няма що мрежи им са прибрани,що актове за незаконна сеч нямат спиране.Те варлуват там и даже имат отцепки по разклоните на пътя и следят за ИАРА н минат ли и почват по GSM да се информират и по този на чин стават трудно уловими.И сега преди откриването в големия ръкав Миров дол са пускали герими и мрежи но колегите са били страхливи да се обадят.Та накрая ще ти кажа незнам кой те е опътил да отидеш там при положение че има толкова красиви места по язовира с нормални пътища.Пък ако някога решиш пак да дойдеш на ЛС ще ти обесня всичко.Поздрави 

Риба къща няма.
Ванка ,Данчо се казвам пост го сложих някак спонтанно от обич към този гъол на него израстнах и ловя риба от1976г.За вьпросните места ще ти кажа всичко в момента е заето,онфо върнали се колеги сутринта от там.
Хубавото място на Рангел под вилата е окопирано ,а наго към устието има заляти върбички и са покъсали сумата куки с рибата заедно.Ореха е зает също имат 4бр. бели в диапазон от 2 до 4+кг.Затова мисля за понеделник пък квото бог даде ,та ако няма бяла ще има друго ,но отивам основно за бяла.Поздрави.

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси, Данчо, за полезната инфо. как си ловиш уклеи за бялата. Страх ме е да пускам цапало. Завчера в неделя ме провериха от ИАРА за билети и забравих да ги питам ще правят ли въртел за цапало или рачило. Иначе уклея е неуловим на въдица. Хванах един-единствен на малкия канал, но беше 20-22-3 см, тоест доста едър за стръв. Баща ми ще хвърлят и те утре за бяла, ама няма къде да хванат уклеи. Той има една идея да пробва на замразена цаца
:) С оглед на това, че кълве и на мъртва рибка .
Гледам си от Ловеч, знаеш ли нещо за Бибора, преди години сума ти риба ловяхме там , предимно тарани и уклеи, не съм ходил скоро, но за другия уикенд имам уговорка с едни другари, които сега прохождат в риболова да ги водя някъде, където много кълве, макар и по-дребна риба. И ще ходим на канала след с. Асеновци, който изтича от яз. Каменец. Там не дава да хвърлиш таранки, макар и дребни. Скоро бях пускал тема за един мои кратичък излет за там. Та понеже Бибора ми е по път за там и за това те питам дали знаеш нещо?

Гледам си от Ловеч, знаеш ли нещо за Бибора, преди години сума ти риба ловяхме там , предимно тарани и уклеи, не съм ходил скоро, но за другия уикенд имам уговорка с едни другари, които сега прохождат в риболова да ги водя някъде, където много кълве, макар и по-дребна риба. И ще ходим на канала след с. Асеновци, който изтича от яз. Каменец. Там не дава да хвърлиш таранки, макар и дребни. Скоро бях пускал тема за един мои кратичък излет за там. Та понеже Бибора ми е по път за там и за това те питам дали знаеш нещо?