Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от С.Върбанов »

яз,Сопот написа:Кво искате да кажете С.Върбанов :lol: :lol: :lol:
Нищо не искам да кажа просто се смея на това -
яз,Сопот написа:А най точния ориентир са кравите на Васил те пасат в тази зона и нагоре.
и се питам , ако ги няма кравите и не знаем кои са на Васил , както и кой е тоя Васил кво прайм :roll: :lol: :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Кристиян Стефанов
новобранец
новобранец

Мнение от Кристиян Стефанов »

:D:D:D ок ще търся Васко!А относно кога бяхме за риба, събота и неделя и най-странното е ,че имаме вила точно на отсрещния бряг ,ама от де да го знам че сe казва тей :D:D:D
Кеф цена няма!!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Колега С.Върбанов кравите са винаги там защото мястото за паша е оградено с електро пастири ,спри да спамиш ,аз имам вила малко по надоло отраснал съм на този язовир и мисля че точно ти ,нито си запознат с региона нито го познаваш.На доста места те срещам с този тон,не е колегиално.А за Кристиян като имаш вила отсреща до Мугорицата пойнтересувай се от някой местен как се наричат,именуват месностите около язовира. :lol: :lol: :lol: Успех Ви желая и на двамата през2012г.
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Зарко е специалист по местата из южна България - Жребчево, Овачрица, тецовете, но за тези гьолове няма много излети в този форум.

Колега има ли много водорасли в крайбрежната зона за местността, за която говориш там под кравите, не е ли много плитко там. Освен таранките излизат ли мерни платики и бабушки?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

яз,Сопот написа:Колега С.Върбанов кравите са винаги там защото мястото за паша е оградено с електро пастири ,спри да спамиш ,аз имам вила малко по надоло отраснал съм на този язовир и мисля че точно ти ,нито си запознат с региона нито го познаваш.На доста места те срещам с този тон,не е колегиално.А за Кристиян като имаш вила отсреща до Мугорицата пойнтересувай се от някой местен как се наричат,именуват месностите около язовира. :lol: :lol: :lol: Успех Ви желая и на двамата през2012г.
Да не сме внуци на баба Ванга ,че да гадаем бе яз.Сопот ? Нито някой го знае тоя кравар Васил , нито някой знае къде му пасат кравите - ако въпроса беше от местен нямаше да го задава защото щеше да е на ясно с нещата там ! Ако обясняваш го прави както трябва ! Не е колегиално ,че ти се смея на ориентирите , които си посочил ,че не всички са от там и не познават всички местни кравари или ....? Кое точно е спама в случая , ако може да ми обясниш ? На теб съм бил доста пъти , но не ми харесваш , като дестинация за риболов , особено след , като си посях и картера там по " хубавия път " и се наложи отчето ( с вилата до ореха ) да се обажда в забравих , кое село ( не от Желязна не знам си каква ) да идват от някакъв сервиз да дърпат колата ! Тона ми е в тон с твоя ! И след , като си отраснал там ( мислех ,че ти си язовира между другото ) можеш да обясниш по добре от начина по който го направи :D успех и на теб и дано по малко мрежи ти опъват ! Това сещаш ли се къде е по теб -

Изображение

Ако не се сещаш веднага ще ти кажа - там са местата на мрежарите на които объркахме плановете за 4 дена ! Тия двамата от снимката много се зарадваха на наглия циганин който дойде да пита кога ще си ходим ,че имали работа на това место :lol: а, бяха нарязали и дървета , които щателно бяха покрили с клони , но и те заминаха и не можаха да ги приберат !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Днес отново бях на язовира без лодката тоя път.Първия залив след стената.Имаше вятър и отново малко риба.2-3 платики 100 - 200 гр.Като цяло тегава работа рибата играеше но не кълвеше или пък може да се окаже че съм калпав рибар :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Менка. не разбра ли, че рибата е в горния край на язовира бе брат, по плиткото. Къде я търсиш в тея дълбини около стената.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ivan_tsochev написа:Менка. не разбра ли, че рибата е в горния край на язовира бе брат, по плиткото. Къде я търсиш в тея дълбини около стената.
Е няма проблем де,какво пречи че търся рибата около стената.Знам че горе във върбите.Просто пробвам и споделям.Не е задължително да ходя там където е рибата,аз обичам тя да идва при мен :lol:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Menkata написа:Просто пробвам и споделям.Не е задължително да ходя там където е рибата,аз обичам тя да идва при мен :lol:
Евала ! Точно така се прави - пробва се ! Рибата трябва да дойде при теб не ти да я гониш и търсиш по целия гьол ! За това си правиш няколко петна с различни храни на тях и виждаш какво предпочита рибата в дадения водоем и , ако не веднага то поне на следващия излет ще имаш ясна представа на какво да я търсиш ! Менка успех ти желая от сърце ,а упоритостта и постоянството ти ще се отплатят !

Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Аз там не лова С.Върбанов този бряг е от към селото,
а като си разбрал че са мрежари що не звънна на112.Не отричам че няма мрежи но аз винаги си ловя риба. И в понеделник съм там за бяла че доста се обажда.Ванка не плитко навсякаде.Ако знаеш къде е вилата на Р.Вълчанов покрай нея има път и отива на хубавия бряг но колеги се прибраха тази сутрин от там и мястото е заето.Другата дестинация при вилата на немеца.
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не знам за кое село говориш , но най близкото село от там е на поне 15км през чукарите ! Зад нас е ужасен баир и дере , като поне 60м нагоре се катериш с багажа , като камила за да стигнеш до колите , които са в гората , а не на пътя ! От там следва ужасен офроуд до някакво село забравих му името и от там се излизаше на някакъв разклон за В.Търново , Ловеч и Троян - най-близо е Троян защото помня ,че там ми правиха колата ! Трябва ли да викам или чакам ИАРА когато няма мрежи във водата ? А и в случая не ми трябваха :wink: - там обхват няма да ти кажа :idea:

ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Здр, яз. Сопот! Така и не ти знам името :):) За залива на немеца ми е ясно, ама там е шестица от тотото да анмериш място. Миналата година хванахаме доста платики между 0,5 и 1,5 кг, там е идеално и от към дълбочина и от към близост до колата по-встрани има малко сянка под орехчето, има и дърва, ако бивакуваш. Единственото кофти нещо е, пътя при дъжд. Горе веднага като се отклониш от асфалта първите 50 метра надолу. Знам я къде е на Р. Вълчанов вилата, по-встрани преди имаше един фургон и е добра дълбочината, там става отвесен брега и има към 3-4 метра дълбочина сега както е пълен. Утре баща ми заминава аз нямам възможност да отида за жалост. И ще пиша какво е направил. На мен ми се ходи на дигата, там ловяли едри бабушки и платики, а пък и да пробвам как е хавата в рибарника, след като миналата година беше източен до дъно.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

А сега си дойдохме на думата.Влезли сте през Лесидрен и сте минали по пътя за гребната база й бившата почивна станция на военния завод на гр. Ч.Бряг.Там наистина пътя е потроши кола но вече енасипан и може да се минава но пак на места е кофти,найстина е за офроуд.А що се отнася за тези дето си ги снимал ти отговарям веднага.Това са помаци от с.Кирчево,Галата или Б.Извор с тях оправия приятелю няма що мрежи им са прибрани,що актове за незаконна сеч нямат спиране.Те варлуват там и даже имат отцепки по разклоните на пътя и следят за ИАРА н минат ли и почват по GSM да се информират и по този на чин стават трудно уловими.И сега преди откриването в големия ръкав Миров дол са пускали герими и мрежи но колегите са били страхливи да се обадят.Та накрая ще ти кажа незнам кой те е опътил да отидеш там при положение че има толкова красиви места по язовира с нормални пътища.Пък ако някога решиш пак да дойдеш на ЛС ще ти обесня всичко.Поздрави :D
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ванка ,Данчо се казвам пост го сложих някак спонтанно от обич към този гъол на него израстнах и ловя риба от1976г.За вьпросните места ще ти кажа всичко в момента е заето,онфо върнали се колеги сутринта от там. :D Хубавото място на Рангел под вилата е окопирано ,а наго към устието има заляти върбички и са покъсали сумата куки с рибата заедно.Ореха е зает също имат 4бр. бели в диапазон от 2 до 4+кг.Затова мисля за понеделник пък квото бог даде ,та ако няма бяла ще има друго ,но отивам основно за бяла.Поздрави.
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Мерси, Данчо, за полезната инфо. как си ловиш уклеи за бялата. Страх ме е да пускам цапало. Завчера в неделя ме провериха от ИАРА за билети и забравих да ги питам ще правят ли въртел за цапало или рачило. Иначе уклея е неуловим на въдица. Хванах един-единствен на малкия канал, но беше 20-22-3 см, тоест доста едър за стръв. Баща ми ще хвърлят и те утре за бяла, ама няма къде да хванат уклеи. Той има една идея да пробва на замразена цаца :):) С оглед на това, че кълве и на мъртва рибка .
Гледам си от Ловеч, знаеш ли нещо за Бибора, преди години сума ти риба ловяхме там , предимно тарани и уклеи, не съм ходил скоро, но за другия уикенд имам уговорка с едни другари, които сега прохождат в риболова да ги водя някъде, където много кълве, макар и по-дребна риба. И ще ходим на канала след с. Асеновци, който изтича от яз. Каменец. Там не дава да хвърлиш таранки, макар и дребни. Скоро бях пускал тема за един мои кратичък излет за там. Та понеже Бибора ми е по път за там и за това те питам дали знаеш нещо?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”