Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Ванка дребни таранки ще си на ловя от еди гъол до Ловеч, че в магазина свършиха.Но уклей ще влеза с лодката с чипа,нищо че е едър,още по добре,а за Бибора незнам нищо бе пробвай го но на поляната към Осъма,нали знаеш че има щука,амур, шаран дано излъжеш нещо.А за канала на Каменец,язовира го точиха заради стената и има много дребосък.С чували са я сабирали.В неделя сме се разминали,Аз идваш до пирамидата и видях от брега как един извади една таранка,а при малкия мос уклей няма ли?
Риба къща няма.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
На снимката не пише че са ти приятели
аз само ти описах региона където си бил но пък ти спомен нямаш,да бил си в така наречения Миров дол.
да бил си от към гребната база коя година поне това помнишли. И от казар рекъл на приятел жена му стана.......
п.пЗа20г в армията съм обиколил ппочти цяла южна България но кокато незнаех питах.Още помня пастървите от1986г от рибарнирника над Жребчево с Долно Паничерево,и микро язовирите под Бакаджика.
.

Последно промяна от яз,Сопот на Пет Юни 08, 2012 5:06 pm, променено общо 1 път.
Риба къща няма.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди 2г ! С удоволствие , ако идвам там за риба ще ти пиша да ме разведеш по хубавите места за спининг и фидер риболов !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- вече хвърля и на тежко
Данчо, ние в неделя на пирамидата бяхме 4 човека под един червен форд. Там ако имаш предвид дето си видял, че вадят едрата таранка. Колегите на дънните извадиха по няколко, ама аз нямаше как да хвърля дънарка, понеже бях точно пред върбите. Иначе като ходих на малкия канал за цял следобяд един единствен уклей, при положение, че лових само на бял червей а и на пропадане пробвах (без тежест) но нямаше. Както и да е. Знам, че на канала от Каменец таранката е дребна, но тез другари, които искат да ги водя не им пречи, важното е да кълве целодневно. Поздрави!
Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ноември месец заповядай,тогава драстично ще е паднал язовираRadoy написа:Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
бе малко захладнява тогава
ние ще сме следващият уикенд

ние ще сме следващият уикенд
Menkata написа:Ноември месец заповядай,тогава драстично ще е паднал язовираRadoy написа:Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?
Абе чак ноември,невярвам ... юли месец нали точат за поливане ? нема ли да падне,последния път когато бях /май/ беше адски пълен ...

- Menkata
- фен клуб-скобар
Трябват му още 4 м и ще прелее.От май месец се качил още толкова.Много е пълен и не вярвам до август месец да мръдне.Ако се засуши има малка вероятност,но са страшно много кубици вода,никога не съм го виждал така пълен.Изобщо не се майтапя за ноември месец.А вече ти както искаш ми се доверяваи ако искаш недей.Ела на язовира и се увери сам 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Менка прав си но го точат и спада но малко утре утивам до сряда съм там ,мисля да помъча бялата,шаро и амура.То е голям панаир събота инеделя.
Ако искаш пускам ти на ЛС нещо.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Заре ,мястото под Данчо е перфектно за фидер ,дори за състезание като бряг,но да спадне като миналата година август месец примерноС.Върбанов написа:Преди 2г ! С удоволствие , ако идвам там за риба ще ти пиша да ме разведеш по хубавите места за спининг и фидер риболов !

При това ниво сега както чета,по мой наблюдения ,миналата година почна да спада на втория ден като пристигнах,т.е. началото на август и след 10 дни се показа пътя.Но ,със сигурност е бил до горе преди това ,поляната беше мокра още при ТРЪБАТА.
Важното е да ги борим бракониерите по всякакъв начин,независимо къде

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Данчо, татко вчера са ходили на Рангел под вилата не е имало места и са отишли пак на пирамидата. До 9-10 часа са кълвяли доволно таранки и за жалост само маломерни платики, но после е спряло от раз. Пиши какво си направил като се върнеш.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Митаче няма грижи да се съберем там и да половим , само да падне нивото и Данчо да даде някакъв нишан ,че е тръгнала рибата сме там !