Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.
Модератор: Paublo_Eskobar
Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.
Искам да попитам за язовир до Белозем били три един след друг че за втория става въпрос.
Ако някой е ходил скоро да сподели условията и впечатления ?
И да попитам монтаж на косъм ставали с монофилно влакно или само с плетено ?
Ако някой е ходил скоро да сподели условията и впечатления ?
И да попитам монтаж на косъм ставали с монофилно влакно или само с плетено ?
Re: Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.
здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надежда
моето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!

- flyester
- разбира нещата
E , чак пък само на косъмcanislav написа:здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надеждамоето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!

А доколкото знам на този втория с тревите , не е позволено да се лови ?
ами то на втория ако можеш да хванеш друго освен трева ще те почерпя по вероятно е да хванеш нещо ако застанеш с гръб към гиола и хвърлиш в нивата там ще имаш по голям слука според менflyester написа:E , чак пък само на косъмcanislav написа:здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надеждамоето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!
аз и без косъм ги хващам
![]()
А доколкото знам на този втория с тревите , не е позволено да се лови ?

- flyester
- разбира нещата
Няма как да хвана , тъй като не е позволено там
, а колкото до това , че ако не си на косъм неможеш да хванеш се лъжеш 

Пичове аз там ги хващам на кука без никаква стръв!Само слагаш куката и газ.
Георги Тенев