Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

lider83
новобранец
новобранец

Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.

Мнение от lider83 »

Искам да попитам за язовир до Белозем били три един след друг че за втория става въпрос.
Ако някой е ходил скоро да сподели условията и впечатления ?
И да попитам монтаж на косъм ставали с монофилно влакно или само с плетено ?
canislav
новобранец
новобранец

Re: Инфо за един язовир до Белозем и едно въпросче.

Мнение от canislav »

здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надежда :) моето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

canislav написа:здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надежда :) моето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!
E , чак пък само на косъм :D аз и без косъм ги хващам :wink:
А доколкото знам на този втория с тревите , не е позволено да се лови ?
canislav
новобранец
новобранец

Мнение от canislav »

flyester написа:
canislav написа:здравей колега! от ляво на магистралата в посока като идваш от Пловдив са 3 гиола първия е с такса 10 лв излизат амур и шаран. Вторият е само треви има една ромска къщичка там за нищо не става и като продължиш има още един до който има едни краварници там също е 10 лв ходим сам един път плитичко е малки караконджулчета пълно,мяркат се и някое и друго шаране по килце ама рядкост и иска много седяне и мн надежда :) моето мнение е до отидеш на първия гиол на него е 10 лв таксата каквото си хванеш до 4 кг си го взимаш после плащаш. поне сме вадили амурче и шаране там но трябва да си избереш място и да си оставиш колата при пазача и дам ти издам една малка подробност там се лови само на дъно на косъм сериозно захранване и по желание-задължително царевичката ти трябва да е суха не прясна иначе вероятността да ти удари нещо намалява сериозно от мен е това дано съм бил полезен наслука!
E , чак пък само на косъм :D аз и без косъм ги хващам :wink:
А доколкото знам на този втория с тревите , не е позволено да се лови ?
ами то на втория ако можеш да хванеш друго освен трева ще те почерпя по вероятно е да хванеш нещо ако застанеш с гръб към гиола и хвърлиш в нивата там ще имаш по голям слука според мен ;) а за косъма то и аз мога без косъм срещо някой лев в кауфланд !
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Няма как да хвана , тъй като не е позволено там :D , а колкото до това , че ако не си на косъм неможеш да хванеш се лъжеш :wink:
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Пичове аз там ги хващам на кука без никаква стръв!Само слагаш куката и газ.
Георги Тенев
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”