Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум




Равносметка от улова днес
Модератори: emo vasilev, alekst
- vacano
- научил се да хвърля
- Мнения: 100
- Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 10:45 am
- Местоположение: Varna
- Обратна връзка:
Равносметка от улова днес
Привет на всички колеги, дано почивните дни са били толкова резултатни както моят предиобед днес на Болата.
Час на влизане: 06:00
Метео обстановка: Лоша - ебаси вятъра и вълната не беше за подценяване
Час на излизане: 11:30
Краен резултат: Един страхотен риболов който ще помня бая време

Час на влизане: 06:00
Метео обстановка: Лоша - ебаси вятъра и вълната не беше за подценяване
Час на излизане: 11:30
Краен резултат: Един страхотен риболов който ще помня бая време


Sooner....or....later everything comes to an END!
- SILVESTER
- ще става разбирач
- Мнения: 410
- Регистриран на: Сря Юни 21, 2006 1:05 pm
- Местоположение: Варна
Амчи ко,и мариновано става,така като го гледам и за скарата става,апък да не ти е работа,какво чирусче може да се заформи,и като наминеш зимата,да видиш с бяло винце как вървиnasco2 написа:Колега евала за емоцията и риболова, но какво ще я правиш толкова риба?

Айде наслука,иии vacano все по толкоз да ги вадиш

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- vacano
- научил се да хвърля
- Мнения: 100
- Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 10:45 am
- Местоположение: Varna
- Обратна връзка:
БлагодаряSILVESTER написа:Амчи ко,и мариновано става,така като го гледам и за скарата става,апък да не ти е работа,какво чирусче може да се заформи,и като наминеш зимата,да видиш с бяло винце как вървиnasco2 написа:Колега евала за емоцията и риболова, но какво ще я правиш толкова риба?![]()
Айде наслука,иии vacano все по толкоз да ги вадиш

Нито маринован знам как се прави,нито чируз, за сафрид на скара също да си призня сефте чувам. аз снощи се наядох подобаващо с пържен сафрид и си замръзих в бутилки пълни с вода,ако размразя едната може да опитам да мариновам,а за скара следващият път като ям ще хвърля един два на скарата да пробвам.Сафридчето си е бая мазничко.
Vacano...
Sooner....or....later everything comes to an END!
-
- ще става разбирач
- Мнения: 536
- Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 8:00 pm
- Местоположение: Varna
.
Евала!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Мнения: 1523
- Регистриран на: Съб Ное 18, 2006 7:49 pm
- Местоположение: Варна - Враца
Евала,машала ашколсун,аферим! Голямо скубане е паднало.
Ето ти една простичка рецепта за мариноване:
1. Изчистваш рибата.
2. Слагаш я 24 ч. в морска сол.
3. Вадиш я и я измиваш.
4. Слагаш я 12 ч. в оцет.
5. Вадиш я и леко я замиваш.
6. Стопляш олио и го оставяш да изстине.
7. Топваш всяка рибка в олиото и нареждаш плътно в буркан.
8. Подправки - на всеки буркан 1 дафинов лист,1-2 зърна бахар и 5-6 зърна черен пипер.
9. Като стигнеш отвора на буркана лекичко доливаш с олио и затваряш буркана. Хубаво е да е свинтова капачка. Не трябва да остава въздух.
10. Оставяш 21 дена да зрее и после ми се обаждаш на "лични". Ще ти покажа колко мога да изям на един път.
Успех!
Ето ти една простичка рецепта за мариноване:
1. Изчистваш рибата.
2. Слагаш я 24 ч. в морска сол.
3. Вадиш я и я измиваш.
4. Слагаш я 12 ч. в оцет.
5. Вадиш я и леко я замиваш.
6. Стопляш олио и го оставяш да изстине.
7. Топваш всяка рибка в олиото и нареждаш плътно в буркан.
8. Подправки - на всеки буркан 1 дафинов лист,1-2 зърна бахар и 5-6 зърна черен пипер.
9. Като стигнеш отвора на буркана лекичко доливаш с олио и затваряш буркана. Хубаво е да е свинтова капачка. Не трябва да остава въздух.
10. Оставяш 21 дена да зрее и после ми се обаждаш на "лични". Ще ти покажа колко мога да изям на един път.
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Мнения: 1523
- Регистриран на: Съб Ное 18, 2006 7:49 pm
- Местоположение: Варна - Враца