Равносметка от улова днес

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 100
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 10:45 am
Местоположение: Varna
Обратна връзка:

Равносметка от улова днес

Мнение от vacano »

Привет на всички колеги, дано почивните дни са били толкова резултатни както моят предиобед днес на Болата.
Час на влизане: 06:00
Метео обстановка: Лоша - ебаси вятъра и вълната не беше за подценяване
Час на излизане: 11:30
Краен резултат: Един страхотен риболов който ще помня бая време :)

Изображение
Sooner....or....later everything comes to an END!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1743
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 10:51 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Колега евала за емоцията и риболова, но какво ще я правиш толкова риба?
Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 100
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 10:45 am
Местоположение: Varna
Обратна връзка:

Мнение от vacano »

не съм сам приятелю...а и най обичам да раздавам риба и да гледам хората как се кефят,така и моето удоволствие е още по пълно :)
Sooner....or....later everything comes to an END!
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 410
Регистриран на: Сря Юни 21, 2006 1:05 pm
Местоположение: Варна

Мнение от SILVESTER »

nasco2 написа:Колега евала за емоцията и риболова, но какво ще я правиш толкова риба?
Амчи ко,и мариновано става,така като го гледам и за скарата става,апък да не ти е работа,какво чирусче може да се заформи,и като наминеш зимата,да видиш с бяло винце как върви :wink:
Айде наслука,иии vacano все по толкоз да ги вадиш :lol:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Мнения: 216
Регистриран на: Пет Фев 02, 2007 9:13 pm
Местоположение: Разград

Мнение от Gogata »

Поздравления ! Много добър улов! :wink: :D
Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 100
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 10:45 am
Местоположение: Varna
Обратна връзка:

Мнение от vacano »

SILVESTER написа:
nasco2 написа:Колега евала за емоцията и риболова, но какво ще я правиш толкова риба?
Амчи ко,и мариновано става,така като го гледам и за скарата става,апък да не ти е работа,какво чирусче може да се заформи,и като наминеш зимата,да видиш с бяло винце как върви :wink:
Айде наслука,иии vacano все по толкоз да ги вадиш :lol:
Благодаря :)
Нито маринован знам как се прави,нито чируз, за сафрид на скара също да си призня сефте чувам. аз снощи се наядох подобаващо с пържен сафрид и си замръзих в бутилки пълни с вода,ако размразя едната може да опитам да мариновам,а за скара следващият път като ям ще хвърля един два на скарата да пробвам.Сафридчето си е бая мазничко.

Vacano...
Sooner....or....later everything comes to an END!
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 536
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 8:00 pm
Местоположение: Varna

.

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Евала!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Мнения: 4888
Регистриран на: Чет Яну 06, 2005 8:56 am
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво на майсторите! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 11636
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
Местоположение: Кичево до ВАРНА
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Браво за улова,а за скарата.Насоли я без да я чистиш,малко олио отгоре и я мятай на скара.След като я изкараш се чисти,лесно е не се притеснявай и става много хубава.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1523
Регистриран на: Съб Ное 18, 2006 7:49 pm
Местоположение: Варна - Враца

Мнение от чуруликпенчо »

Евала,машала ашколсун,аферим! Голямо скубане е паднало.
Ето ти една простичка рецепта за мариноване:
1. Изчистваш рибата.
2. Слагаш я 24 ч. в морска сол.
3. Вадиш я и я измиваш.
4. Слагаш я 12 ч. в оцет.
5. Вадиш я и леко я замиваш.
6. Стопляш олио и го оставяш да изстине.
7. Топваш всяка рибка в олиото и нареждаш плътно в буркан.
8. Подправки - на всеки буркан 1 дафинов лист,1-2 зърна бахар и 5-6 зърна черен пипер.
9. Като стигнеш отвора на буркана лекичко доливаш с олио и затваряш буркана. Хубаво е да е свинтова капачка. Не трябва да остава въздух.
10. Оставяш 21 дена да зрее и после ми се обаждаш на "лични". Ще ти покажа колко мога да изям на един път.
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
rimohit
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1391
Регистриран на: Пет Май 13, 2005 9:04 pm
Местоположение: Бургас-Стара Загора-в каяка

Мнение от rimohit »

Това което чурулика каза може би е най-доброто!!! :P
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 410
Регистриран на: Сря Юни 21, 2006 1:05 pm
Местоположение: Варна

Мнение от SILVESTER »

Ейййй,чурулик разбираш му :lol:
Бих казал че тази рецепта е доста успешна и за зарганчета :lol: ,
Пък после що изглеждал така на снимките и му бил червен носъ :lol: :lol: :lol:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Мнения: 4888
Регистриран на: Чет Яну 06, 2005 8:56 am
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

SILVESTER написа:Ейййй,чурулик разбираш му :lol:
Пък после що изглеждал така на снимките и му бил червен носъ :lol: :lol: :lol:
От "чуруликане" ще да е ... от кво друго! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1523
Регистриран на: Съб Ное 18, 2006 7:49 pm
Местоположение: Варна - Враца

Мнение от чуруликпенчо »

Ами-и-и-и-и , не става само с ядене........... трябва и пиене....! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 11636
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
Местоположение: Кичево до ВАРНА
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Чурулик,точна рецепта,само т.6 има малка грешка.Олиото го нагорещяваш и го запържваш с една филия хляб,след което го оставящ да изстине.Разликата е,че след това не гранясва и издържа по-дълго.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”