Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- ivan_yo
- разбира нещата
Имаш по-лесен и по-кратък път за там. По подбалканския С-я Б-с. На разклона при гурково наляво е прохода на републиката(ХАИМ БОАЗ) а ти си за надясно. От там до мястото на срещата СА ИМА НЯМА 6-7КМ. От София до там ти са 250км.nasco2 написа:ако това е описанието за кое точно от трите става дума взел съм и тел. на Поборников които ще ме ориентира на място като стигна.велчев62 написа:Колегата САМПО е пуснал снимки на 20.08.2007 в СРЕЩИ И КУПОНИ - ИЗБОР НА ЯЗОВИР ЗА НОВА СРЕЩА 2
Мястото е подходящо за распъване и на плувка,Сампо е описал всичко това но и аз ще ви го опиша
Мястото се намира в дясно от 1-вата среща на 1,500км по права линия иначе по пътя някъде около 3км
Ще опиша от Нзагора
Посока Ст Загора Н Загора в началото на Н Загора,където е хепи бар грил,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо около 15 км стигате мотел Жребчето и около 5-6км след него в дясно има малък асфалтов път,карайте бавно за да не го подминете,спускате се надолу и ще видите тези постройки,които САМПО е заснел пред караваната му
Това е 1-ното място
Друго е старото 1-ва среща
Третото е дърданелите от към Гурково,но там водата,доста е дръпната и е доста плитко
Четвъртото е откъм с Баня до стената
Общо това са проходимите и по дълги места за лагер ,като нашия.
Преди малко говорих с Поборников,ще тръгва на 10.09
Нека решим ,къде ще е мястото,за да се настани там.
А каквото ще да става!
Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата

Последно промяна от ivan_yo на Чет Сеп 13, 2007 9:36 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
Язовира е паднал доста но риба си има,на 100 мт. от брега дълбочината е 10мт.има много кльонкаджии но не видях да вадат нещо,времето за сега е скстра точно шаранджийско,на няколко пъти видях да се показват гърбовете на толстолопи или амури,ще следя нивото и ще ви информирам,гледах с бинокъла към стената имаше доста хора,пътя е добър аз щом с мойта таратайка се домъкнах+колесар и 1тон багаж,значи няма проблеми.Ще отворя нова тема само за Жребчево докъто съм тук,тоя път Вивател не ме излъгаха и имам интернет.
- велчев62
- ще става разбирач
Вчера бях на Жребчево и чаках Поборников да пристигне,искарахме заедно около 2-3часа
Водата наистина е паднала доста,но на распъване става
За плувка на това ниво малко е трудно,освен на тежък ваглер на 20-30метра и на фидер най добре
Около 13часа се разделихме,и тръгнах на разузнаване на мястото,където бяхме на 1-та среща,там е по плитко и на 200метра распъване е около 6 метра,понеже имаше две групи които ловяха там
Уловът им за 2дни беше 1 амур около 8кг и 5-6 каракуди на сладка царевица също на распъване
Водата наистина е паднала доста,но на распъване става
За плувка на това ниво малко е трудно,освен на тежък ваглер на 20-30метра и на фидер най добре
Около 13часа се разделихме,и тръгнах на разузнаване на мястото,където бяхме на 1-та среща,там е по плитко и на 200метра распъване е около 6 метра,понеже имаше две групи които ловяха там
Уловът им за 2дни беше 1 амур около 8кг и 5-6 каракуди на сладка царевица също на распъване

- dimitar_
- сериозен играч
Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !

-
- научил се да хвърля
- dimitar_
- сериозен играч
Няма проблем , на нас си ни е "по път" , ако и бай Христо от гр . Исперих си "натамъни" нещата ще се изнасяме комплект !
Само да сме живи и здрави , пък и ако други се престрашат , да заповядат . Аз по принцип ще тръгвам рано сутринта в събота , но до тогава има още време и най - добре , другата седмица към сряда да се чуем , и тогава да решаваме !
Само да сме живи и здрави , пък и ако други се престрашат , да заповядат . Аз по принцип ще тръгвам рано сутринта в събота , но до тогава има още време и най - добре , другата седмица към сряда да се чуем , и тогава да решаваме !
- dimitar_
- сериозен играч
Ей Тина , никъде не пише , че тази среща е само за мъже , със шапка или без , винаги ще си добре дошла на купона , все ще се намери кой да ти налее питие , огънче да ти подаде или добра дума да ти спомене , а за риба ще се наслушаш на какви ли не истории , пък и винаги можеш да доведеш когото искаш ... !
В най - лошият случай , сядай на "компа" в понеделника след срещата , за да видиш какво си изпуснала !
Все пак си мисли , има време , ако нямаш палатка , моята е голяма , Кака ще е с мен , няма да си сама , виждаш ,че и всички колеги са с широки души , и кой с каквото може ще ти помогне ...
В най - лошият случай , сядай на "компа" в понеделника след срещата , за да видиш какво си изпуснала !
Все пак си мисли , има време , ако нямаш палатка , моята е голяма , Кака ще е с мен , няма да си сама , виждаш ,че и всички колеги са с широки души , и кой с каквото може ще ти помогне ...