Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
GODzillata написа:Псулютно правилно!Телескоп написа: Аз мисля,че има млади,които приличат на баби и обратното!?![]()
Познавам една на 60, занимаваща се с аеробика и йога, която е 'баси цепеняка.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
По въпроса за "бабите"се придържам към руския смисъл на думата-не означава възрастна сдала багажа жена,ами ...е-е-...бе,онва,за което....Обаче-всичката ми информация по тези въпроси е секретна
Сега,тва с аеробиката и йогата -ако Господ не е дал на субекта от женски пол ресурси от тип "ювенир",нищо не може да помогне.Познавам една ...дама,която е пет години по-голямшка от мен ,при ръст 1,62 м е към 56-58 кг,прави във "фитнеса"до нас по двеста коремни преси и по триста прескока на въженце,ама кво от това.В изсушеното птеродактилско телце не е останал кьорав хормон,пък външното излъчване и гледката на сухите жили под кожа тип "мушама"навяват съвсем други мисли.Нещо от мечтанията на погребалния агент,та по-добре нека си ходим по шуштаците и водоемите,кой иска,само да гледа,кой му аресва ,да хваща по некоя рибка,да събира билки и гъби и фотокадри и те така.Това си е по-качествено служене на себе си,в крайна сметка.Мога да развия цял трактат по тази подтема,ама започва мача,пък ми е много интересен...За това,довиждане,с пожелание за
,щото и аз продължавам с МП и Айр. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз съм на мнение да свалим възрастта поне с 15 години, а
!
А мача наистина е страхотен !!!

А мача наистина е страхотен !!!
G.Petkov написа:А този начин на поставяне на ударение и аз го знам,GODzillata написа:...Не ко'пам, а поливам....
Ама ако се признава, въпреки, че не е много издържан граматически, става!
А Люсиен го нямя цяла страница - сигурно е "избил" платиките на Искъра ???

Риболовци.
- G.Petkov
Ааа,
Люсиене, твоите воблери са много хърбави, бе
!
Само с по две тройки, направо си е нищо.
Виж Годзилата, пуска воблер с ПЕТ тройни куки, е това е вече риболов !
А тази бяла дето си я снимал в "Софийска област" на какво я хванахте ?
И кой ми е седнал на местото на пътя към ф.къща, а
?
Марков чадър има - да не си ти ?
А аз днес,
Първи работен ден, хич не бях на кеф и в късния следобед зачезнах в една гора за гъби!
Ама бях "последна жичка за водичка".
Те хората минали, обрали малкото което има и само се разходих преди салатата и ракията
!
Ама, всеки с хобитата си
!
Люсиене, твоите воблери са много хърбави, бе

Само с по две тройки, направо си е нищо.
Виж Годзилата, пуска воблер с ПЕТ тройни куки, е това е вече риболов !
А тази бяла дето си я снимал в "Софийска област" на какво я хванахте ?
И кой ми е седнал на местото на пътя към ф.къща, а

Марков чадър има - да не си ти ?
А аз днес,
Първи работен ден, хич не бях на кеф и в късния следобед зачезнах в една гора за гъби!
Ама бях "последна жичка за водичка".
Те хората минали, обрали малкото което има и само се разходих преди салатата и ракията

Ама, всеки с хобитата си

meze and ribena chorba.

Риболовци.
- G.Petkov
И това също е спектър на удоволствията:
Риболов,
Ракия,
И супичка
!
Аз също съм голям фен на супичката/chorba-та/
!
Риболов,
Ракия,
И супичка

Аз също съм голям фен на супичката/chorba-та/

-
- кандидат преподавател
Всичко хубаво накрай свършва
Утре ми е последен ден от тази част от отпуска и ще бъде маркиран с 16 часов риболов между р.Арда и яз.Кърджали.На плувка,с разновидности болонезе,мач и директни,на дъно и на спининг.Ще бъде яко и обстоятелствено,тъй като следващите два и половина месеца ще мога да ходя на риболов само през почивните дни.В сряда съм на работа и ще настъпят изменения в служенето на себе си -няма начин,трябва да се работи,за да се изкарват пари,за да може да се служи и на себе си
А бе вие добре си го давате,какво ли се обяснявам,даже не забелязвам,че чашите ми са празни...пък има как да жулна още по един-два тандема,щото утре няма аз да "карам влака"-ще ме возят
Лека ви вечер с елегантни 

- GODzillata
Люската е утепал рибата! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
И като се замислих, че то днес е само вторник, а ми се иска да е поне четвъртък,
!
Времето се оправи, преваля тук-там, ще излязат и гъбки, а аз ....
Затова, утре ще направя един вечерен риболов, та някак си, малко, отчасти само, да послужа на себе си
!
Иначе, много съм си харесъл длъжността "рентиер", ама все не мога де се докопам до нея, все има някой преди мен, за който трябва да се грижа, и аз оставам на втори план.
Въпреки, че ако спра да работя, може пък да ми стане скучно и тъпо, което е много вероятно, ама като не съм го пробвал, все ме яде отвътре
!
Инкубус,
Дай отчет за днешния риболов, поне да съпреживеем твоите емоции, че току виж прехода замре, рибите спрат да кълват, "девойките" ни пренебрегнат -
Направо сякаш е дошъл Апокалипсиса, а
!
И то само щото ми свърши отпуската
!
Ама другия месец ще взема пак
!

Времето се оправи, преваля тук-там, ще излязат и гъбки, а аз ....
Затова, утре ще направя един вечерен риболов, та някак си, малко, отчасти само, да послужа на себе си

Иначе, много съм си харесъл длъжността "рентиер", ама все не мога де се докопам до нея, все има някой преди мен, за който трябва да се грижа, и аз оставам на втори план.
Въпреки, че ако спра да работя, може пък да ми стане скучно и тъпо, което е много вероятно, ама като не съм го пробвал, все ме яде отвътре

Инкубус,
Дай отчет за днешния риболов, поне да съпреживеем твоите емоции, че току виж прехода замре, рибите спрат да кълват, "девойките" ни пренебрегнат -
Направо сякаш е дошъл Апокалипсиса, а

И то само щото ми свърши отпуската

Ама другия месец ще взема пак

О бате Гоше,гледай на шипоченския залив каква сянка съм ти намерил
Намира се след оградения луксозен имот до пътя,и си виждаш колата.Има сянка и като погледнах някой не ловеха и риба.Само си почиват и пекат шишчета и като напече хоп-на плаж.За събота и неделя,е почти невъзможно да е свободно-щото язовира е на всички,където не е ограден.А кой ги копува тия брегове и как не съм наясно-струват много скъпо да ги изкараш от заплата и спестени пари от закуски 

Риболовци.
- GODzillata
Вчера.
Пореден опит за риболов.
Водата спада.

Румъния е на една ръка разстояние, за к'во ли ни е мост?

Искам да съм змия....хем си лежа, хем си вървя:

Риба не хванах, нямах дори пипане.
По брега тук-там някой вадеше дребни риби, а един косач и една малко по-едра.
Брех, все още имало риби в Дунава!
Само на моите кукички - нищо!
Отивам да взема един душ ('щот е по-лек от ваната
) и лягам, че утре рано пак ще гледам "Пътят към София".
Ай, лека от мен!
Пореден опит за риболов.
Водата спада.

Румъния е на една ръка разстояние, за к'во ли ни е мост?

Искам да съм змия....хем си лежа, хем си вървя:

Риба не хванах, нямах дори пипане.
По брега тук-там някой вадеше дребни риби, а един косач и една малко по-едра.
Брех, все още имало риби в Дунава!

Само на моите кукички - нищо!

Отивам да взема един душ ('щот е по-лек от ваната

Ай, лека от мен!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Vid
- кандидат преподавател
Направо ме кефите отвсекъде. Това от това къде гледам снимките и чета коментарите Ви. Явно трябва още да поживея или поодъртея за да стигна вашето ниво. Сега, единствено вие с вашите постове ме разведрявате от скапаното ежедневие...., даже на риба не мога да ида кат хората, всъщност направих няколко едно-двучасови вечерни риболова-капота по Марица и това е.
В момента, освен работата ми като представител на "взискателя" - банки по описи и изземване на имущество на длъжници съвместно с ЧСИ и ДСИ-та в Х-ска, К-ска и Ст.Заг. области се занимавам и с ремонти, т.е. цялостно сменяне на покрива на къщата, щот протече и всички ламарини, улуци и пр. и в допълнение ремонти и инвестиции с ресторант който имам и доскоро отдавах под наем и се мъча да отворя от 2 седмици, ама битката с държавните институции е безмилостно жестока и бавна....
Та, сега си пия МП (хубавото е това, че в Кауфланд е на промо от месец - 6 и нещо за 700гр. шише) с айрянче и замезвам с печени пилешки дробчета и се забавлявам с готините ви излети и снимки....
Поздрави, и продължавайте да служите на себе си, я не съм сигурен доколко служа на себе си в момента, ама в живота има и такива моменти, е поне в последното ми изречение си служа определено, ама апетита идва с яденето и с та МП и така...
В момента, освен работата ми като представител на "взискателя" - банки по описи и изземване на имущество на длъжници съвместно с ЧСИ и ДСИ-та в Х-ска, К-ска и Ст.Заг. области се занимавам и с ремонти, т.е. цялостно сменяне на покрива на къщата, щот протече и всички ламарини, улуци и пр. и в допълнение ремонти и инвестиции с ресторант който имам и доскоро отдавах под наем и се мъча да отворя от 2 седмици, ама битката с държавните институции е безмилостно жестока и бавна....
Та, сега си пия МП (хубавото е това, че в Кауфланд е на промо от месец - 6 и нещо за 700гр. шише) с айрянче и замезвам с печени пилешки дробчета и се забавлявам с готините ви излети и снимки....
Поздрави, и продължавайте да служите на себе си, я не съм сигурен доколко служа на себе си в момента, ама в живота има и такива моменти, е поне в последното ми изречение си служа определено, ама апетита идва с яденето и с та МП и така...
Последно промяна от Vid на Вто Юни 26, 2012 11:19 pm, променено общо 1 път.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тази можеше да я спестиш -

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;