Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:
Телескоп написа: Аз мисля,че има млади,които приличат на баби и обратното!? :lol:
Псулютно правилно!
Познавам една на 60, занимаваща се с аеробика и йога, която е 'баси цепеняка.......
:lol: :lol: :lol: :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

По въпроса за "бабите"се придържам към руския смисъл на думата-не означава възрастна сдала багажа жена,ами ...е-е-...бе,онва,за което....Обаче-всичката ми информация по тези въпроси е секретна :lol: Сега,тва с аеробиката и йогата -ако Господ не е дал на субекта от женски пол ресурси от тип "ювенир",нищо не може да помогне.Познавам една ...дама,която е пет години по-голямшка от мен ,при ръст 1,62 м е към 56-58 кг,прави във "фитнеса"до нас по двеста коремни преси и по триста прескока на въженце,ама кво от това.В изсушеното птеродактилско телце не е останал кьорав хормон,пък външното излъчване и гледката на сухите жили под кожа тип "мушама"навяват съвсем други мисли.Нещо от мечтанията на погребалния агент,та по-добре нека си ходим по шуштаците и водоемите,кой иска,само да гледа,кой му аресва ,да хваща по некоя рибка,да събира билки и гъби и фотокадри и те така.Това си е по-качествено служене на себе си,в крайна сметка.Мога да развия цял трактат по тази подтема,ама започва мача,пък ми е много интересен...За това,довиждане,с пожелание за :drinkers: ,щото и аз продължавам с МП и Айр. :drinkers:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

И аз съм на мнение да свалим възрастта поне с 15 години, а :D !

А мача наистина е страхотен !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

G.Petkov написа:
GODzillata написа:...Не ко'пам, а поливам. :D ...
А този начин на поставяне на ударение и аз го знам,
Ама ако се признава, въпреки, че не е много издържан граматически, става :wink: !

А Люсиен го нямя цяла страница - сигурно е "избил" платиките на Искъра ???
:P Изображение Изображение Изображение :arrow: 04.30-05.30 finalИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение :oops: Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ааа,
Люсиене, твоите воблери са много хърбави, бе :D !
Само с по две тройки, направо си е нищо.
Виж Годзилата, пуска воблер с ПЕТ тройни куки, е това е вече риболов !
А тази бяла дето си я снимал в "Софийска област" на какво я хванахте ?
И кой ми е седнал на местото на пътя към ф.къща, а :lol: ?
Марков чадър има - да не си ти ?

А аз днес,
Първи работен ден, хич не бях на кеф и в късния следобед зачезнах в една гора за гъби!
Ама бях "последна жичка за водичка".
Те хората минали, обрали малкото което има и само се разходих преди салатата и ракията :D !
Ама, всеки с хобитата си :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

meze and ribena chorba. :arrow: Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И това също е спектър на удоволствията:
Риболов,
Ракия,
И супичка :D !
Аз също съм голям фен на супичката/chorba-та/ :D !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Всичко хубаво накрай свършва :( Утре ми е последен ден от тази част от отпуска и ще бъде маркиран с 16 часов риболов между р.Арда и яз.Кърджали.На плувка,с разновидности болонезе,мач и директни,на дъно и на спининг.Ще бъде яко и обстоятелствено,тъй като следващите два и половина месеца ще мога да ходя на риболов само през почивните дни.В сряда съм на работа и ще настъпят изменения в служенето на себе си -няма начин,трябва да се работи,за да се изкарват пари,за да може да се служи и на себе си :)А бе вие добре си го давате,какво ли се обяснявам,даже не забелязвам,че чашите ми са празни...пък има как да жулна още по един-два тандема,щото утре няма аз да "карам влака"-ще ме возят :) Лека ви вечер с елегантни :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Люската е утепал рибата! :smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И като се замислих, че то днес е само вторник, а ми се иска да е поне четвъртък, :D !
Времето се оправи, преваля тук-там, ще излязат и гъбки, а аз ....
Затова, утре ще направя един вечерен риболов, та някак си, малко, отчасти само, да послужа на себе си :D !
Иначе, много съм си харесъл длъжността "рентиер", ама все не мога де се докопам до нея, все има някой преди мен, за който трябва да се грижа, и аз оставам на втори план.
Въпреки, че ако спра да работя, може пък да ми стане скучно и тъпо, което е много вероятно, ама като не съм го пробвал, все ме яде отвътре :D !

Инкубус,
Дай отчет за днешния риболов, поне да съпреживеем твоите емоции, че току виж прехода замре, рибите спрат да кълват, "девойките" ни пренебрегнат -
Направо сякаш е дошъл Апокалипсиса, а :lol: !
И то само щото ми свърши отпуската :D !
Ама другия месец ще взема пак :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

О бате Гоше,гледай на шипоченския залив каква сянка съм ти намерилИзображение Намира се след оградения луксозен имот до пътя,и си виждаш колата.Има сянка и като погледнах някой не ловеха и риба.Само си почиват и пекат шишчета и като напече хоп-на плаж.За събота и неделя,е почти невъзможно да е свободно-щото язовира е на всички,където не е ограден.А кой ги копува тия брегове и как не съм наясно-струват много скъпо да ги изкараш от заплата и спестени пари от закуски :lol:

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Вчера.
Пореден опит за риболов.
Водата спада.
Изображение

Румъния е на една ръка разстояние, за к'во ли ни е мост? :roll:
Изображение

Искам да съм змия....хем си лежа, хем си вървя:
Изображение

Риба не хванах, нямах дори пипане.
По брега тук-там някой вадеше дребни риби, а един косач и една малко по-едра.
Брех, все още имало риби в Дунава! :shock:
Само на моите кукички - нищо! :oops:

Отивам да взема един душ ('щот е по-лек от ваната :lol: ) и лягам, че утре рано пак ще гледам "Пътят към София". :mrgreen:
Ай, лека от мен! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:О бате Гоше,гледай на шипоченския залив каква сянка съм ти намерил...
Мястото е супер, Люсиене,
Само с моето късно тръгване, едва ли ще успея да да се класирам :D !

А и последната снимка на GODzillata, ми ха'реса :D !
GODzillata написа: Искам да съм змия....хем си лежа, хем си вървя:
Изображение
...
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Направо ме кефите отвсекъде. Това от това къде гледам снимките и чета коментарите Ви. Явно трябва още да поживея или поодъртея за да стигна вашето ниво. Сега, единствено вие с вашите постове ме разведрявате от скапаното ежедневие...., даже на риба не мога да ида кат хората, всъщност направих няколко едно-двучасови вечерни риболова-капота по Марица и това е.
В момента, освен работата ми като представител на "взискателя" - банки по описи и изземване на имущество на длъжници съвместно с ЧСИ и ДСИ-та в Х-ска, К-ска и Ст.Заг. области се занимавам и с ремонти, т.е. цялостно сменяне на покрива на къщата, щот протече и всички ламарини, улуци и пр. и в допълнение ремонти и инвестиции с ресторант който имам и доскоро отдавах под наем и се мъча да отворя от 2 седмици, ама битката с държавните институции е безмилостно жестока и бавна....
Та, сега си пия МП (хубавото е това, че в Кауфланд е на промо от месец - 6 и нещо за 700гр. шише) с айрянче и замезвам с печени пилешки дробчета и се забавлявам с готините ви излети и снимки....
Поздрави, и продължавайте да служите на себе си, я не съм сигурен доколко служа на себе си в момента, ама в живота има и такива моменти, е поне в последното ми изречение си служа определено, ама апетита идва с яденето и с та МП и така...
Последно промяна от Vid на Вто Юни 26, 2012 11:19 pm, променено общо 1 път.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Тази можеше да я спестиш -

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Разни”