Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от vasileva »

Колега lishev_64 напиши още веднъж нали си бил на 22,23 и 24 там изкара ли ли са този амур мястото като гледам е храста под двете къщи ако не ме лъже ориентирането.Язовира не е голям а такава риба ако е изкарана щеше да се чуе чак до Левски.
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Преди време имаше една кампания за зарибявка,че много риба има на този водоем,явно сега пак е излязла на мода.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

Nasko64 написа:Преди време имаше една кампания за зарибявка,че много риба има на този водоем,явно сега пак е излязла на мода.
То риба,че има-има.Ама таранка,дребни шаранчета и големи толупи и мнооооого раци
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

vasileva написа:Колега lishev_64 напиши още веднъж нали си бил на 22,23 и 24 там изкара ли ли са този амур мястото като гледам е храста под двете къщи ако не ме лъже ориентирането.Язовира не е голям а такава риба ако е изкарана щеше да се чуе чак до Левски.
Мястото не е на храстите а на боруна до стената или така наречените сълками,за амура сам съгласен да е изваден сега познавам колегата по физиономия,разбира му на този язовир.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

solveiko написа:......за амура сам съгласен да е изваден сега ........
Напълно е възможно колега,ако колегата докато го е вадил,амура да е умрял и да не мърда на снимките :lol: :lol: :lol:
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

pasator написа:
solveiko написа:......за амура сам съгласен да е изваден сега ........
Напълно е възможно колега,ако колегата докато го е вадил,амура да е умрял и да не мърда на снимките :lol: :lol: :lol:
По вероятно е и той да е бил вързан сас сезал като шаранчетата след улова и да не е уживял до снимките :?:
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

pasator написа:
Nasko64 написа:Преди време имаше една кампания за зарибявка,че много риба има на този водоем,явно сега пак е излязла на мода.
То риба,че има-има.Ама таранка,дребни шаранчета и големи толупи и мнооооого раци
:smt023 :smt023 :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

vasileva написа:Колега lishev_64 напиши още веднъж нали си бил на 22,23 и 24 там изкара ли ли са този амур мястото като гледам е храста под двете къщи ако не ме лъже ориентирането.Язовира не е голям а такава риба ако е изкарана щеше да се чуе чак до Левски.
Да, там бяхме, но умишлено не пиша, защото искам сам за себе си да си изясня нещата. Не искам категорично да опровергавам видяното, но като гледам клипа, нещо не ми се вързват нещата.
Първо за клипа - според мен снимките на двата амура /освен, че са малко умрели/, не са от едно и също място / гледам фона на отсрещния бряг/ - големият е сниман до храста на боруна с акациите - отсреща се вижда стръмния бряг, малкият е сниман на брега под двете къщи - отсреща се вижда полегатата гора и в дясно за момент се вижда втечилото на язовира. Двете места на риболов са доста различни / огледайте и терена, по-точно тревата/. За мен този клип е сглобен от няколко риболова
Второ. Ние бяхме на второто място след стръмното спускане след хижата. Много добре наблюдавахме какво се случва на отсрещния бряг. В петък се събраха доста колеги отсреща. В събота се изчесаха всички. В неделя сутринта рано дойдоха колеги при нас да търсят места, но като не намериха, се върнаха и малко по-късно ги видяхме да заемат места отсреща малко преди акациите. По обяд и те си биха камшика.
Е, според вас, ако клипа е от тази събота и неделя, така ли щяха да реагират всички? :smt102 :smt102 :smt102
Аватар
Val848
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Val848 »

Голямо раследване ......Абе колега,какво сте ги навързали тея рибета,много грубо така....че и клип направили ужас. :)

ТАКА НЕСЕ ПРАВИ...........
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Val848 написа:Голямо раследване ......Абе колега,какво сте ги навързали тея рибета,много грубо така....че и клип направили ужас. :)

:lol: :lol: :lol:
Ееее ,чак пък разследване. Ама все да ни правят на балъци - хайде стига :axe:
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Val848
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Val848 »

Ама все да ни правят на балъци - хайде стига :axe:

Така е,поне да им се отдаваше.......... :D
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

pasator написа:
Пропуснал съм да наблегна на големи риби :lol:
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Спинингова фиеста на 23.6.2012 на Тръстиково. Имаше две състезания, но въпреки това успях да се вредя за местенце с цел - сулка и/или някое сомче.
Беше адски горещо, но изпуснех ли този ден - оставах на сухо още поне 2 седмици, а това не ми се нравеше като идея.
Опитах от брега - не става.
Влязох с лодката и се започна.
Извадих общо около 12-13 риби, за около 4 часа, от които 2 костура, останалите сулки. Като 3 от сулките бяха наистина големи според моите представи. Нямам кантар, рулетка нямам навик да нося (но това ще бъде променено!), а за капак - забравих апарата, та снимах с телефона и като се има предвид, че хич ме няма по снимките, кадрите не са кой знае какво. Най-голямата според мен, поне се сетих да я сложа на дъската на лодката, и като излязох премерих белязаното - 75 см , ако някой се наема може да каже колко аджеба е била рибката, щото аз не бях в състояние тогава да преценявам :). Имаше и 4 изтървани, като едната бе докарана до лодката и тъкмо се чудех как да я извадя от водата, когато тя леко се извъртя и се откачи, дали е била голяма се вижда от снимката на цикадата в галерията ми. Точно тогава се сетих за една препоръка на Sestrata. В един свой репортаж от Дунав той категорично бе завил "Сменяйте куките на Strike Pro". Е, бях се вслушал в съвета му, но наполовина - т.к. бях сменил само задната кука точно на тая цикада. Да, ама сулката се бе закопчала за предната - и резултата се вижда на снимката. Всичко излезе на цикади Strike Pro 9.1гр, цветове 781 и 792S. Снимки - в галерията ми, като не всичко е снимано. Максимално се изкефих от представянето на AVS86MF2 в комбинация с Daiwa Caldia 09 2500 и Sunline Super PE 10 lb. Поздрави и наслука !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Рашо
новобранец
новобранец

Мнение от Рашо »

Ееее ,чак пък разследване. Ама все да ни правят на балъци - хайде стига

Колега,ето нещо съвсем прясно и много живо.
Язовир Николаевка-големия,26.06.2012г.
Прикачени файлове
P6260009.JPG.jpg
P6260009.JPG.jpg (69.03 KiB) Преглеждано 1004 пъти
P6260007.JPG.jpg
P6260007.JPG.jpg (85.4 KiB) Преглеждано 1004 пъти
Коментара оставям на теб.
Коментара оставям на теб.
P6260006.JPG.jpg (110.44 KiB) Преглеждано 1004 пъти
Рашо
новобранец
новобранец

Мнение от Рашо »

lishev_64 написа:
Val848 написа:Голямо раследване ......Абе колега,какво сте ги навързали тея рибета,много грубо така....че и клип направили ужас. :)

:lol: :lol: :lol:
Ееее ,чак пък разследване. Ама все да ни правят на балъци - хайде стига :axe:
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Прикачени файлове
Язовир Николаевка-големия <br />26.06.2012г.
Язовир Николаевка-големия
26.06.2012г.
P6260012.JPG.jpg (121.02 KiB) Преглеждано 909 пъти
P6260011.JPG.jpg
P6260011.JPG.jpg (100.22 KiB) Преглеждано 909 пъти
P6260010.JPG.jpg
P6260010.JPG.jpg (59.58 KiB) Преглеждано 909 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”