Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Цъ!Павел Иванов написа:Vid написа:
пп - Кире , да се повторя , смени колата
Сега ще ми сменят реостата/релето или к'вото е там на радиатора.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Тъй де , нали това ти казах че ще направят веднага след "отпушването" още преди ? После щи сменят разширителното казанче , след това гарнитура на главата + шлайф . След това заварки на главата + легла на клапани + нов шлайф и съответно нова гарнитура и пр. , и пр.
Определено ако направиш директно това което те съветвам ще ти излезе в пъти по-евтино 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Гледай само да не ти сменят още две-три работи / термостат;изгорели уж степени на вентилатора ;някои гумени съединения; некой друг датчик;може и промиване на радиатора да има
/,щото автомайсторите в БГ са си таковали капаците
Иначе,днес се наложи да поработя,че и да участвам с дълбокомислени приказки в едно съвещантие при началството,продължило съвсем нездравословно от 11.00 до 12.50 часа,та трябваше да си укрепвам състоянието чрез закъснял обяд с порция пиле с моцарела и пържени картофки,че и не ми стигна както обикновено една бира,ми трябваше да повторя с "Шуменското"
Съответно,следобяд се наложи да пия не едно,ами две кафета,щото служенето на себе си се трансформира в непреодолима дрямка.Дадох "свободно"на всички "неотложни"задачи и добре послужих на себе си,като си погледах неколко документални руски филмчета за разни оружия,вкл.ракетни и артилерийски системи,танкове,кораби и самолети.Стягам се за утре,че е Петровден-вечерта ще се минава през двама Петьовци и какво
ще се разгърне,отсега ме приболява главчуната.С подготвителни естетически и чисто медицински цели,сега си посмуквам МП и Айр. и чакам сражението на германско-турския Вермахт какъв резултат ще даде 

Иначе,днес се наложи да поработя,че и да участвам с дълбокомислени приказки в едно съвещантие при началството,продължило съвсем нездравословно от 11.00 до 12.50 часа,та трябваше да си укрепвам състоянието чрез закъснял обяд с порция пиле с моцарела и пържени картофки,че и не ми стигна както обикновено една бира,ми трябваше да повторя с "Шуменското"

- G.Petkov
INCUBUS написа:... и чакам сражението на германско-турския Вермахт какъв резултат ще даде

Още по фешън е националния отбор по футбол на Швейцария,
Там са ги събрали едни косовари, няколко негри и малко арапи

Май само аутсайдери като Унгария и Украйна нямат цветни!
Щото и ние имахме един, май Вагнер се казваше

Много добре излъгаха Германия
Още готвим,на печката 

Риболовци.
Айде отнесоха 2 гола
Наздраве

Риболовци.
Да ти приседнеlusienn написа:Айде отнесоха 2 гола![]()
Наздраве
![]()

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vid
- кандидат преподавател
Привет на всички, прочетох последното за мача и пуснах да погледам....
Днес съм в крайно лошо настроение - правя ремонт на покрив на къщата, което се заключава в смяна на керемиди, капаци, улуци и водосточни тръби, без да сменям читията на покрива. Днес установих, след покупка на поредната порция маТриали, че това ще ми струва малко на 10 х.лв. за 260 кв.м. Бах ма-аму, отидоха паричките дет бях заделил за джипче 4х4 с което да си ходя по водоемите и през кално време.... Ама няма как, това е по важно....
Иначе, днес направих един двучасов риболов на яз.Тракиец, пробвах всички видове железа, дървета и силикони и отбелязах едно голямо капо... Рибата я няма, даже плувкарите и дънарите вадят единствено - раци и то огромни екземпляри..
Днес съм в крайно лошо настроение - правя ремонт на покрив на къщата, което се заключава в смяна на керемиди, капаци, улуци и водосточни тръби, без да сменям читията на покрива. Днес установих, след покупка на поредната порция маТриали, че това ще ми струва малко на 10 х.лв. за 260 кв.м. Бах ма-аму, отидоха паричките дет бях заделил за джипче 4х4 с което да си ходя по водоемите и през кално време.... Ама няма как, това е по важно....
Иначе, днес направих един двучасов риболов на яз.Тракиец, пробвах всички видове железа, дървета и силикони и отбелязах едно голямо капо... Рибата я няма, даже плувкарите и дънарите вадят единствено - раци и то огромни екземпляри..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Апсолютно заслужена победа за Италия-честито за тях,е сега италианския народ ще празнува както ние 1994г.Тоя къде кълне да ми приседне-да не ме мисли-хапнах си с кеф.Заредих си фенерите и утре вечер,ще има дим да ме няма-ще ловя риба 3 дни и за него 

Риболовци.
- Павел Иванов
Тъй , тъй , както си е казано - айнцУ , цвайнцУ и Амокачи , Дрън

Павел Иванов
Павел Иванов
INCUBUS написа:По въпроса за "бабите"се придържам към руския смисъл на думата-не означава възрастна сдала багажа жена,ами ...е-е-...бе,онва,за което....Обаче-всичката ми информация по тези въпроси е секретна....

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kOU6k-SKWHg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kOU6k-SKWHg?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Юни 29, 2012 3:00 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
INCUBUS написа:Гледай само да не ти сменят още две-три работи / термостат;изгорели уж степени на вентилатора ;някои гумени съединения; некой друг датчик;може и промиване на радиатора да има/,щото автомайсторите в БГ са си таковали капаците
![]()
...
Мда....вече 2-ри ден колата е в сервиза, 2 датчика са сменени, но перката включва чак на 100 градуса, та предположението е, че е задръстен радиатора и ще пробват с нов, ако пак водата завира, ще сменят датчици, докато намерят читав, а като краен вариант може би щели да ми сложат копче, че да си включвам перката, когато намеря за добре.

@Пав, колата ще я сменя догодина, още не съм решил обаче с каква...

- Павел Иванов
Тамън до тогава , както е тръгнало , ще вкараш по нея колкото за една по-читаваGODzillata написа: ...сега трябва да стегна тази за морето.

Кът ти знам наклонностите отиваш и си взимаш едно такова - http://www.mobile.bg/11339246131775512 и си се возиш колкото ти е кеф а не сал да наливаш грешни по боксовете . От друга страна пък нали и автомонтьорите са хора , трябва някой да ги храни

пп - копчето в никакъв случай няма да ти реши проблема

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Промили били радиатора и викат да покарам така известно време, за да видя дали пак ще грее, ако греело - щели да сменят радиатора.
Онази маздюха хваща окото, но сега проучвам Dacia Duster като алтернатива на Субару Форестер.
Иначе днес правих преход....по вода, ама не като Джийзъс, нищо, че умалителното на GODzillata e GOD
....та ето линк
http://youtu.be/Mn6tvBFGI8o, защото пак нещо не успях да го импортна тук, някой ако му се занимава, моЕ да го направи.

Онази маздюха хваща окото, но сега проучвам Dacia Duster като алтернатива на Субару Форестер.

Иначе днес правих преход....по вода, ама не като Джийзъс, нищо, че умалителното на GODzillata e GOD

На вашите услуги,сър GOD!GODzillata написа:........., защото пак нещо не успях да го импортна тук, някой ако му се занимава, моЕ да го направи. ......

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!