Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
Vid написа:
пп - Кире , да се повторя , смени колата :wink:
Цъ!
Сега ще ми сменят реостата/релето или к'вото е там на радиатора. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тъй де , нали това ти казах че ще направят веднага след "отпушването" още преди ? После щи сменят разширителното казанче , след това гарнитура на главата + шлайф . След това заварки на главата + легла на клапани + нов шлайф и съответно нова гарнитура и пр. , и пр. :lol: Определено ако направиш директно това което те съветвам ще ти излезе в пъти по-евтино :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Гледай само да не ти сменят още две-три работи / термостат;изгорели уж степени на вентилатора ;някои гумени съединения; некой друг датчик;може и промиване на радиатора да има :lol:/,щото автомайсторите в БГ са си таковали капаците :lol:
Иначе,днес се наложи да поработя,че и да участвам с дълбокомислени приказки в едно съвещантие при началството,продължило съвсем нездравословно от 11.00 до 12.50 часа,та трябваше да си укрепвам състоянието чрез закъснял обяд с порция пиле с моцарела и пържени картофки,че и не ми стигна както обикновено една бира,ми трябваше да повторя с "Шуменското" :( Съответно,следобяд се наложи да пия не едно,ами две кафета,щото служенето на себе си се трансформира в непреодолима дрямка.Дадох "свободно"на всички "неотложни"задачи и добре послужих на себе си,като си погледах неколко документални руски филмчета за разни оружия,вкл.ракетни и артилерийски системи,танкове,кораби и самолети.Стягам се за утре,че е Петровден-вечерта ще се минава през двама Петьовци и какво :drinkers: ще се разгърне,отсега ме приболява главчуната.С подготвителни естетически и чисто медицински цели,сега си посмуквам МП и Айр. и чакам сражението на германско-турския Вермахт какъв резултат ще даде :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

INCUBUS написа:... и чакам сражението на германско-турския Вермахт какъв резултат ще даде :lol:
:lol: :lol: :lol:

Още по фешън е националния отбор по футбол на Швейцария,
Там са ги събрали едни косовари, няколко негри и малко арапи :D !
Май само аутсайдери като Унгария и Украйна нямат цветни!
Щото и ние имахме един, май Вагнер се казваше :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Много добре излъгаха Германия :P Още готвим,на печката 8)
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Айде отнесоха 2 гола :lol: Изображение Наздраве :P :arrow:

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

lusienn написа:Айде отнесоха 2 гола :lol: Изображение Наздраве :P :arrow:
Да ти приседне :lol: Мача още не е свършил.Жабари :mrgreen:
smiley_090224.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Привет на всички, прочетох последното за мача и пуснах да погледам....
Днес съм в крайно лошо настроение - правя ремонт на покрив на къщата, което се заключава в смяна на керемиди, капаци, улуци и водосточни тръби, без да сменям читията на покрива. Днес установих, след покупка на поредната порция маТриали, че това ще ми струва малко на 10 х.лв. за 260 кв.м. Бах ма-аму, отидоха паричките дет бях заделил за джипче 4х4 с което да си ходя по водоемите и през кално време.... Ама няма как, това е по важно....
Иначе, днес направих един двучасов риболов на яз.Тракиец, пробвах всички видове железа, дървета и силикони и отбелязах едно голямо капо... Рибата я няма, даже плувкарите и дънарите вадят единствено - раци и то огромни екземпляри..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
lusienn

Мнение от lusienn »

Апсолютно заслужена победа за Италия-честито за тях,е сега италианския народ ще празнува както ние 1994г.Тоя къде кълне да ми приседне-да не ме мисли-хапнах си с кеф.Заредих си фенерите и утре вечер,ще има дим да ме няма-ще ловя риба 3 дни и за него :lol:

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , тъй , както си е казано - айнцУ , цвайнцУ и Амокачи , Дрън :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:По въпроса за "бабите"се придържам към руския смисъл на думата-не означава възрастна сдала багажа жена,ами ...е-е-...бе,онва,за което....Обаче-всичката ми информация по тези въпроси е секретна :lol:....
:D С подобни песнички МП с АЙ....върви чудесно!!! :drinkers: А това вече си е в тон с Висоцки! Изображение Дай малко секретна информация,де-нали сме си наши хора....... :lol:
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kOU6k-SKWHg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kOU6k-SKWHg?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Юни 29, 2012 3:00 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:Гледай само да не ти сменят още две-три работи / термостат;изгорели уж степени на вентилатора ;някои гумени съединения; некой друг датчик;може и промиване на радиатора да има :lol:/,щото автомайсторите в БГ са си таковали капаците :lol:
...

Мда....вече 2-ри ден колата е в сервиза, 2 датчика са сменени, но перката включва чак на 100 градуса, та предположението е, че е задръстен радиатора и ще пробват с нов, ако пак водата завира, ще сменят датчици, докато намерят читав, а като краен вариант може би щели да ми сложат копче, че да си включвам перката, когато намеря за добре. :mrgreen: :axe:

@Пав, колата ще я сменя догодина, още не съм решил обаче с каква... :roll: ...сега трябва да стегна тази за морето.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа: ...сега трябва да стегна тази за морето.
Тамън до тогава , както е тръгнало , ще вкараш по нея колкото за една по-читава :wink:
Кът ти знам наклонностите отиваш и си взимаш едно такова - http://www.mobile.bg/11339246131775512 и си се возиш колкото ти е кеф а не сал да наливаш грешни по боксовете . От друга страна пък нали и автомонтьорите са хора , трябва някой да ги храни :lol: :lol: :lol:

пп - копчето в никакъв случай няма да ти реши проблема :wink:

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Промили били радиатора и викат да покарам така известно време, за да видя дали пак ще грее, ако греело - щели да сменят радиатора. :roll:

Онази маздюха хваща окото, но сега проучвам Dacia Duster като алтернатива на Субару Форестер. :roll:

Иначе днес правих преход....по вода, ама не като Джийзъс, нищо, че умалителното на GODzillata e GOD :lol: ....та ето линк :arrow: http://youtu.be/Mn6tvBFGI8o, защото пак нещо не успях да го импортна тук, някой ако му се занимава, моЕ да го направи. :D :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:........., защото пак нещо не успях да го импортна тук, някой ако му се занимава, моЕ да го направи. ......
На вашите услуги,сър GOD! :D
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Заключено

Обратно към “Разни”