Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Здравейте колеги може ли да ви питам как се лови с воблер, блесна и с останалите изкуствени примамки
Изпуснатата риба винаги е най-голяма. 

- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
na живо как ловиш?слагаш воблера мяташ и с г навиваш като клъвне то се засича дърпаш постоянно

искам да попитам нещо относно тази игра, която току-що намерих и ми се струва интересна за играене. Как да прибера рибата ако се е хванала? Как да я дърпам? Схванах, че за да заметна трябва да кликна където искам, но как да дърпам?
Ето го моето постижение http://ziris.snimka.bg/business/bg-riba ... 6.27714926
Кажете и вие вашите рекорди
Кажете и вие вашите рекорди

Baj Spase а какво трябва да се направи за да се вкарат някой водоеми (имам малко познания) просто ако можеш тук или на ЛС да ми кажеш какво точно трябва да направя
-
- новобранец
мерси много за обновяването 

-
- новобранец
Би ли добавил тези водоими ако обичаш р. Черни Осъм, р. Росица, р. Осъм, р. Искър, р. Бяла река, яз. Александрово,р. Струма,яз. Студен кладенец, яз. Овчарица,р. Вит, яз. Сопот Ще съм ти изключително много ама много благодарен . Знам чее трябва много време ,но ще е много хубава игра.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Много водоеми изброи,то ако беше толкова лесно...ttsvetelin написа:Би ли добавил тези водоими ако обичаш р. Черни Осъм, р. Росица, р. Осъм, р. Искър, р. Бяла река, яз. Александрово,р. Струма,яз. Студен кладенец, яз. Овчарица,р. Вит, яз. Сопот Ще съм ти изключително много ама много благодарен . Знам чее трябва много време ,но ще е много хубава игра.
-
- новобранец
А ще можеш ли да ми кажеш когато започнеш тези водоеми да ги направиш кога ще бъдат готови поне някои от тях защото знам че ще ти отнеме доста време
-
- новобранец
Хайде де кога ще ми кажете кога тази игра ще се обнови с повече водоеми моля Ви кажете кога.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Кой да я обнови ????
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абе човек,що не я играеш играта такава,каквато е?Къв е тоя зор за повече водоеми?Кво чак толкова очакваш да се промени?ttsvetelin написа:Хайде де кога ще ми кажете кога тази игра ще се обнови с повече водоеми моля Ви кажете кога.