Пясъчник-много жега и малко риба

Модератори: bobopeli, sapuna

evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Пясъчник-много жега и малко риба

Мнение от evgeniboy »

През уикенда бяхме на Пясъчник, където нещата малко по малко се подобряват. Казвам това защото последните няколко години преобладаваха валатите ми там , а сега след многото бракониерски погроми на този язовир се вижда макар и много далечна светлинка в тунела. Забелязах свръх популация на бели рибки и много малки шаранчета, които лакомо нападаха белите червеи. Пусках ги веднага с пожелания "за баба им". Не знам специално шаранчетата дали са местни излюпени там или са в рвзултат на зарибяване.
Иначе резултата от риболова е едно бебе-сомче около 1,5 кг и един шарко около килограм...които вече пак си плуват наволя в язовира след няколко съвета "да бъдат малко по-тарикати другия път и да не попадат в нашите ръце преди да пораснат" :D Сомчето удари в 1 след полунощ на малка рибка, а шаро рано сутринта на царевичка (забодрна на куката , а не на косъм).
Следобед човек може да се наслади на плясъците на големите толупи и само да мечтае да отида да си "смукнат" от захранката. Мислех да правя толстолобски монтаж с тапа и пружина , но така ме беше напекло слънцето , че ме домързя и се отказах....може би другия път. Ето и малко снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
drebss
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Пясъчник-много жега и малко риба

Мнение от drebss »

Браво за риболова и снимките!!! :smt023
:smt038 :smt038 :smt038
:partyman: :partyman: :partyman:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Ей Евгени не валат бре приятелю :drinkers: Хубави рибоци само че трябва да пораснат.

П.п.Аз пък ги пускам такива да пораснат още по големи :arrow:
Изображение
Изображение
Изображение
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Браво Бой. Пясъчник си е Пясъчник. Въпреки набезите на паплачта внаги ме е изненадвал с нещо специялно. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”