Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Дивото"...зове..;)
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: "Дивото"...зове..;)
Браоооооо бе Весе.Ти кат партизанин си се скрил там.Не ми се сбъдна пожеланието към теб за 10+, ама другия път.Съвсем скоро ще направим един излет заедно+ групата ако искат.Все повече се убеждавам, че яз Кърджали, вече не е шаранджийско место, а нещо от сорта на Китен да речем.Имаш лодка, и двигател, а аз само лодка.За следващия път ще идем на место дето ще ти го споделя на ЛС.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво колега ама трябва да има повече хора като тебе!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубав разказ на Веско
!
Въпреки, че не съм по този риболов, го изчетох с интерес.
А за почистването - и на мен ми се струва / или ми се иска да е така /, че наистина има някакъв, макар и малък напредък.
Тук-там виждам колеги, които почистват след себе си!
Дано!

Въпреки, че не съм по този риболов, го изчетох с интерес.
А за почистването - и на мен ми се струва / или ми се иска да е така /, че наистина има някакъв, макар и малък напредък.
Тук-там виждам колеги, които почистват след себе си!
Дано!
Страхотен излет на красиво диво място и много добри снимки.Едно голямо БРАВО!
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря на всички за хубавите думи за нашия излет.И пожелавам на всички шаранджии във форума ,да имат възможност да си купуват най-готините тъкъми.Верно ,тъкъм риба не хваща...но помага да успееш да я извадиш възможно най- лесно.Ето...моите пръчки са полу-параболик и в това тясно място,имах големи проблеми със клоните докато навляза във водата.Единия сигнализатор ми даде фира още със пристигането.Едната макара аванса нещо и се прецака...но като нямаме възможност да си купуваме Шимано Ултегра от по 400-500лв с 3 години гаранция така е.Ще се мъчим.
Не случайно във форума се продават макари на водещи фирми на половин цена след края на сезона...ми то с гаранция 1 година ...толкова им е живота.Виж с макара с гаранция 3г...ще изкараш поне 5...с леки ремонти.Та така си разсъждавам на глас...и макар че живеем в държава от ЕС..нямаме европейски доходи ,да можем да задоволяваме всички гъдели на нашето хоби.
Но всеки с бюджета си....няма пълно щастие.

Не случайно във форума се продават макари на водещи фирми на половин цена след края на сезона...ми то с гаранция 1 година ...толкова им е живота.Виж с макара с гаранция 3г...ще изкараш поне 5...с леки ремонти.Та така си разсъждавам на глас...и макар че живеем в държава от ЕС..нямаме европейски доходи ,да можем да задоволяваме всички гъдели на нашето хоби.
Но всеки с бюджета си....няма пълно щастие.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Страхотен излет и много добри снимки. БРАВО!!!

-
- ще става разбирач
Е градски, добър излет на добро място, перфектен репортаж. Ма красиво си е там , а и риба сте наловили. Ще ми се да ви питам хищника дали гонеше привечер, че върти ми се и мене една идея да го посетя това ми ти местенце ,ма същото?Само дето моята болест е по - друг риболов - спининга, та затова Ви питам.
Христо - наслука на всички
- Vesko1
- сериозен играч
Значи...имахме 2 свободни пръчки,които така и не пуснахме за хищник...поради малкото място на което се бяхме разположили.А и там е плитко...отсрещния бряг дълбокото е за хищник.Имаше колеги ,които пробваха ,но не изкараха нито бяла...нито сом.Минаха и няколко лодки на влачене...не знам при тях как е било.Аз изкарах няколко кленчета по 100тина грама на бял червей на плувка...но си ги пуснах обратно.Костур не ми е удрял вообще.besttop написа:Е градски, добър излет на добро място, перфектен репортаж. Ма красиво си е там , а и риба сте наловили. Ще ми се да ви питам хищника дали гонеше привечер, че върти ми се и мене една идея да го посетя това ми ти местенце ,ма същото?Само дето моята болест е по - друг риболов - спининга, та затова Ви питам.
Общата ми информация е ,че хищника в момента не удря на нулата..то и затова нямаше много лодки.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Мега добър репортаж!!!Поклон

-
- разбира нещата
Браво, страхотно приключение от което научавате и придобивате опит!
Успех следващия път!
Успех следващия път!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!