Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bedini1973 »

Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
peavey
новобранец
новобранец

Мнение от peavey »

dim-dim написа:Някой знае ли нещо за Манастир!? Чух че имал собственици вече но те знам от кога!? Някой ако има информация нека е сподели дали е отворен изобщо и такси т.н. :)
Лошото само е че на този язовир няма никаква сянка-нито дърво нито храст но успеха изисква жертви :D
Амури по 3кг,шаран,а също така и толстолоб на плувка и доста таранка!
10 лв. 3 пръчки,рибата отделно!
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

solveiko написа:Утре сутринта застъпвам там за два дена.Като се върна ще има инфо
С интерес чакам колегата да се върне...........че днес ми дадоха лошо инфо за този уникален язовир Драгоево :( Дано да не е истина....Успех на колегата :drinkers:
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

Някой посещавал ли е скоро Яз.Пъничката до с.Аврен,дали има информация какво се случва?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
bgcorp
новобранец
новобранец

Мнение от bgcorp »

язовир Пчелина с.Драгоево

zna4i 5 leva taksa 3i v1dici 6aran pod 1kilogram se zavr16ta v vodoema.Zariben e s 6aran i bql amur ima obitava6ta karakuda dori i mnogo edra po kilo .Bungala nqma vodoema nee golqm,no6tniqt ribolov e razre6en ie kato na dnevniqt.

Това получих като отговор от фейсбуук страницата им ... Май този язовир е "минало-бешило"....или поне приказните условия, който са се предлагали там :)
ivanmilanov1
новобранец
новобранец

Мнение от ivanmilanov1 »

Колеги, някой има ли актуално инфо за Засмяново
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

ivanmilanov1 написа:Колеги, някой има ли актуално инфо за Засмяново
Не съм ходил, но чух, че тревата още не е паднала и целия е обрасъл. Нека по-запознати да споделят. :wink: А иначе условията май са минало-годишните, а именно 7 лева на човек, 3 въдици.

Поздрави! :drinkers:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
ivanmilanov1
новобранец
новобранец

Мнение от ivanmilanov1 »

Благодаря за информацията само да падне тревата и сам там!
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

dim-dim написа:Някой знае ли нещо за Манастир!? Чух че имал собственици вече но те знам от кога!? Някой ако има информация нека е сподели дали е отворен изобщо и такси т.н. :)
Лошото само е че на този язовир няма никаква сянка-нито дърво нито храст но успеха изисква жертви :D
Последно преди 2 месеца ходих 10 лв такса ,за съжаление никакъв удар нямах
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

dim-dim написа:Язовира до село Преселка е мрежосан яко колеги тази седмица пак минах от там и пробвах да изкарам нещо малко по голямо от 500рг за да видя дали изобщо има но уви всичките риби са от порядъка 200-300гр много рядко 400-500рг и това е по едро просто няма!!!?? Говорих с хора от селото също и хора от съседните села Тръница и Калоян и хората казаха че Собственика е продавал риба!!! А и един колега от форума потвърди информацията! А иначе Собственика мина да ми време такса(че и нагъл:D)Кара "Опел Вектра-В" Бял. Лошото в случая е че не е затворил язовира защото иска още да печели още а и може да му е последна година и до последно да смуче не го знам но има колеги който пълнят по 5-10кг шаранчета по 200-300гр уж щели да ги пускат после ама си ги събират в живарниците или кофи!!!!!!!!!!!!!!?:( Аз поне скоро няма да стъпя там затова ако някой има инфо за Манастир нека го сподели той ще бъде следваща дестинация макар и да няма сянка
Добро утро! Аз колко пъти да предупреждавам за този язовир?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

:(
gunter написа:
solveiko написа:Утре сутринта застъпвам там за два дена.Като се върна ще има инфо
С интерес чакам колегата да се върне...........че днес ми дадоха лошо инфо за този уникален язовир Драгоево :( Дано да не е истина....Успех на колегата :drinkers:
Давам обещаното инфо.За двата дена едно голямо капо,имаше колеги от предните дни които също нямаха никакво пипане. :(
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Много жега колеги!!! Водата е чорба на всякъде
mitko_64
новобранец
новобранец

Мнение от mitko_64 »

На въпросите за Засмяново -тревата вече е паднала ,но рибата нещо не яде.По дъното явно все още има много треволяк защото при всяко презареждане по куките имаше закачени треволяци .Иначе таранка и червеноперка излиза ,но не е много активна ,имахме и едно шаранче .Условията са същите -7лв. три пръчки .Арендаторите казват ,че са зарибявали със шаран и амур ,но знае ли човек .Те всички така казват .
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

:D :D :D Така е Всички така казват! А дори и да е така за риболов ще става чак другата година или по другата когато амура опасе треволяка и порасне заедно с шарана! :D
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

solveiko написа::(
gunter написа:
Давам обещаното инфо.За двата дена едно голямо капо,имаше колеги от предните дни които също нямаха никакво пипане. :(
Благодаря ти за прясното инфо колега!Ако това те успокоява от 1 месец насам,който е ходил там е капо........... :!: Нещо се случва с язовира......дори подочух че арендаторите са започнали да го мрежосват........Жалко за прекрасния водоем :smt010
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”