Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
Амури по 3кг,шаран,а също така и толстолоб на плувка и доста таранка!dim-dim написа:Някой знае ли нещо за Манастир!? Чух че имал собственици вече но те знам от кога!? Някой ако има информация нека е сподели дали е отворен изобщо и такси т.н.![]()
Лошото само е че на този язовир няма никаква сянка-нито дърво нито храст но успеха изисква жертви
10 лв. 3 пръчки,рибата отделно!
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
С интерес чакам колегата да се върне...........че днес ми дадоха лошо инфо за този уникален язовир Драгоевоsolveiko написа:Утре сутринта застъпвам там за два дена.Като се върна ще има инфо

Някой посещавал ли е скоро Яз.Пъничката до с.Аврен,дали има информация какво се случва?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
язовир Пчелина с.Драгоево
zna4i 5 leva taksa 3i v1dici 6aran pod 1kilogram se zavr16ta v vodoema.Zariben e s 6aran i bql amur ima obitava6ta karakuda dori i mnogo edra po kilo .Bungala nqma vodoema nee golqm,no6tniqt ribolov e razre6en ie kato na dnevniqt.
Това получих като отговор от фейсбуук страницата им ... Май този язовир е "минало-бешило"....или поне приказните условия, който са се предлагали там
zna4i 5 leva taksa 3i v1dici 6aran pod 1kilogram se zavr16ta v vodoema.Zariben e s 6aran i bql amur ima obitava6ta karakuda dori i mnogo edra po kilo .Bungala nqma vodoema nee golqm,no6tniqt ribolov e razre6en ie kato na dnevniqt.
Това получих като отговор от фейсбуук страницата им ... Май този язовир е "минало-бешило"....или поне приказните условия, който са се предлагали там

-
- новобранец
Колеги, някой има ли актуално инфо за Засмяново
-
- научил се да хвърля
Не съм ходил, но чух, че тревата още не е паднала и целия е обрасъл. Нека по-запознати да споделят.ivanmilanov1 написа:Колеги, някой има ли актуално инфо за Засмяново

Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- новобранец
Благодаря за информацията само да падне тревата и сам там!
Последно преди 2 месеца ходих 10 лв такса ,за съжаление никакъв удар нямахdim-dim написа:Някой знае ли нещо за Манастир!? Чух че имал собственици вече но те знам от кога!? Някой ако има информация нека е сподели дали е отворен изобщо и такси т.н.![]()
Лошото само е че на този язовир няма никаква сянка-нито дърво нито храст но успеха изисква жертви
Добро утро! Аз колко пъти да предупреждавам за този язовир?dim-dim написа:Язовира до село Преселка е мрежосан яко колеги тази седмица пак минах от там и пробвах да изкарам нещо малко по голямо от 500рг за да видя дали изобщо има но уви всичките риби са от порядъка 200-300гр много рядко 400-500рг и това е по едро просто няма!!!?? Говорих с хора от селото също и хора от съседните села Тръница и Калоян и хората казаха че Собственика е продавал риба!!! А и един колега от форума потвърди информацията! А иначе Собственика мина да ми време такса(че и нагъл:D)Кара "Опел Вектра-В" Бял. Лошото в случая е че не е затворил язовира защото иска още да печели още а и може да му е последна година и до последно да смуче не го знам но има колеги който пълнят по 5-10кг шаранчета по 200-300гр уж щели да ги пускат после ама си ги събират в живарниците или кофи!!!!!!!!!!!!!!?:( Аз поне скоро няма да стъпя там затова ако някой има инфо за Манастир нека го сподели той ще бъде следваща дестинация макар и да няма сянка
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко

Давам обещаното инфо.За двата дена едно голямо капо,имаше колеги от предните дни които също нямаха никакво пипане.gunter написа:С интерес чакам колегата да се върне...........че днес ми дадоха лошо инфо за този уникален язовир Драгоевоsolveiko написа:Утре сутринта застъпвам там за два дена.Като се върна ще има инфоДано да не е истина....Успех на колегата

- dim-dim
- научил се да хвърля
Много жега колеги!!! Водата е чорба на всякъде
На въпросите за Засмяново -тревата вече е паднала ,но рибата нещо не яде.По дъното явно все още има много треволяк защото при всяко презареждане по куките имаше закачени треволяци .Иначе таранка и червеноперка излиза ,но не е много активна ,имахме и едно шаранче .Условията са същите -7лв. три пръчки .Арендаторите казват ,че са зарибявали със шаран и амур ,но знае ли човек .Те всички така казват .
- dim-dim
- научил се да хвърля

- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Благодаря ти за прясното инфо колега!Ако това те успокоява от 1 месец насам,който е ходил там е капо...........solveiko написа:
Давам обещаното инфо.За двата дена едно голямо капо,имаше колеги от предните дни които също нямаха никакво пипане.gunter написа:С интерес чакам колегата да се върне...........че днес ми дадоха лошо инфо за този уникален язовир Драгоевоsolveiko написа:Утре сутринта застъпвам там за два дена.Като се върна ще има инфоДано да не е истина....Успех на колегата