Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Продадоха дупките на Ръжево конаре?!
Модератор: sapuna
Re: Продадоха дупките на Ръжево конаре?!
Това ли са дупките на Ръжево конаре?

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Да,точно това са.
Имаше чудни платики на тези дупки... Сега забранено ли е със сигурност?
Който пие няма глисти!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Днес повече с разунавателен характер,че отдавна не бях ходил.Една огромна дупка с много вода и малко даваща риба.
Ето това е големия гьол

Ей така се бях паркирал

Откъм риболов - много слабо.На дъно нямах пипане.На директния лових на около 5 м. дълбочина.Бабушки изобщо не се завъртяха,каракуди - още по-малко.Само чаушанчета колкото цигара.По-важното е,че успях да хвана от тези екземпляри,които исках да проверя дали още ги има там.
Ето този чаушан с размерите на скумрия

И ето тази "митична"

Дори само тези двете само бяха достатъчни за доброто ми настроение ...... ще има и по-успешни дни,когато ще хвана някоя от по-възрастните им роднини.
Айде със здраве ...............!!!
Ето това е големия гьол

Ей така се бях паркирал

Откъм риболов - много слабо.На дъно нямах пипане.На директния лових на около 5 м. дълбочина.Бабушки изобщо не се завъртяха,каракуди - още по-малко.Само чаушанчета колкото цигара.По-важното е,че успях да хвана от тези екземпляри,които исках да проверя дали още ги има там.
Ето този чаушан с размерите на скумрия

И ето тази "митична"

Дори само тези двете само бяха достатъчни за доброто ми настроение ...... ще има и по-успешни дни,когато ще хвана някоя от по-възрастните им роднини.
Айде със здраве ...............!!!
Дупките не са продадени , миналата година (2011) имах над 20 излета там , почти всяка седмица ходих с преспиване. С по-малко от 30-40 каракуди от 300гр. не съм се върнал , ударих и 8 шарана , като най-малкия беше 1.5кг, най-големия 2.8кг. Изкарах и над 50 калиничета, но ги пуснах обратно вътре , това беше на първата дупка с табелата, тази до селото. Отделно във водоема плуват няколко толстолоба , които по мое виждане са над 20 кг, и поне 2-3 шарана от 10кг нагоре. Направих и 2 риболова на най-голямата дупка, имах 15 бели риби и малко каракуда , определено не съм доволен. Обаче на 50 метра от мен , един старец изкара шаран около 15 кг. (колкого бутилка за котлон от сините) и си го изкара с корда намотана на шише, беше разпънал в едни дървета това беше около 6 часа сутринта , в 8 изкара още един 3 кг. шаран , при мен така и не обади. Тази година бях преди забраната имаше над 50 човека, но аз не хванах нищо , до мен един колега изкара малка щука. Сега не съм ходил , но смятам от Агуст, като започне да пада водата , да започна пак снощния риболов, защото в момента моето място е залято. Успех на всички колеги !
Вече няма да можиш да ходиш там!!!! Шефа на баластиерите е ЗАБРАНИЛ!!!!!! тотално риболова.Причината е заради няколко хлапета които въпреки табелите "къпането забранено" са ги искарали от водата.И сега нама ходене там.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Значи и там ще стане като на Горна Махала - риболовът забранен, за нас простосмъртните риболовци дето си плащаме всяка година билетите, а за шефа всичко е разрешено.Той и неговите приятели ще си хващат рибата, а ние ще лапаме мухите.Така си е няма спор - нищо вече не може да ме учуди в тая държава.
Това с изкараните от водата дечурлига ,които ако имаше къде другаде да идат нямаше да се къпят там е само предтекс за да забранят и там тотално риболова.
Това с изкараните от водата дечурлига ,които ако имаше къде другаде да идат нямаше да се къпят там е само предтекс за да забранят и там тотално риболова.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
....по тая логика би трябвало да се забранят всички реки и водоеми в цяла България....щото някой се къпел...ми да забранят къпането...днес ги захващам въпросните "шефове"...звънях до ИАРА - безхаберие...не че очаквах нещо от тях ама звъннах за всеки случай...ще звъня и на Басейнова дирекция - мисля че там дават разрешителните на тия фирми...и до община Калояново ще стигна...звънете и вие...нямат никакво право да забраняват дупките от които вече не добиват пясък...водоема, който се образува не е собственост на фирмата която добива инертни материали...ФИДЕРА написа:Вече няма да можиш да ходиш там!!!! Шефа на баластиерите е ЗАБРАНИЛ!!!!!! тотално риболова.Причината е заради няколко хлапета които въпреки табелите "къпането забранено" са ги искарали от водата.И сега нама ходене там.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е да, ама не - ще видиш какъв ще е отговорът 

Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
http://www.holcim.bg/index.php?id=1607& ... Hash=1&L=4
етук се намират "другарите"....едно мрънкащо човече ми обясни че ако докато съм ловял риба и съм се подхлъзнел и удавил те щяли да бъдат виновни...
етук се намират "другарите"....едно мрънкащо човече ми обясни че ако докато съм ловял риба и съм се подхлъзнел и удавил те щяли да бъдат виновни...

-
- ще става разбирач
"захапах" ги вече и мисля да не пускам докато не я махнат тая забрана... звънете и вие на тези телефони на фирмата...от Басейнова дирекция нещо не ми вдигат засега...
-
- ще става разбирач
...току що писах и до МОСВ...
-
- вече хвърля и на тежко
Сега последно разрешен ли е риболова или е забранен?
-
- ще става разбирач
Има за какво да бъде забранен.Нали някой е решил да продаде рибата и да направи пари. Това е мила родна картинка.Не ги мислете.
Колеги какво е полужението? Има ли забрана или не? И до кога ще си траем? Дайте да се органезира ме и да посетим водоема 50-100 човека пък да видим как ще ни изгонят!!!!!!!!!