ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

sapuna1971 написа:.Има колеги,на които им предстои рибарско кръщене на този язовир. :wink:
И с мен идва едно момче вчера му купихме въдица за дъно днес ми се похвали че си купил и заплувка и билет си взе седмичен като начало. Но вече е заразен. Предишните пъти идва с мен на риба по за 5-6 дена но беше само по веселата част сега се е наточил. Дано късмета на начинаещият проработи.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За втори път ми къса влакно Т-ФОРС за 34,960кг.сутринта ставам към6.30 и гледам едната шпионка до земята и решавам да я вадя ама нещо като закачка ,влизам с лодката и дърпам вертикално на горе,изведнъж олекна гледам влакното резнато като с резачки,разбирам да скъса повода дето е по слаб а то основното,ако беше от мидите щеше да си личи прожулване,АЛИГАТОРИ ЛИ ИМА ТУКА незнам ще ОТКАЧА. :shock:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Брат когато се хване риба и ухлаби влакното пада на дъното и попада на отворени миди или между тях.При птеглане на рибата се получава моментално късане.Ако скъса влакното от сила се вижда едно изтегляне на скъсаното място.Другия вариант е с гръбната перка,при завъртане гръбната перка също реже влакното.Пробвай с много хлабав аванс.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Днес от скука си правих експерименти и установих следното:колкото по голямо зърно цареица сложа на куките на фидера толкова по голяма платика се хваща.Каракудата предпочита по малките зрънза.
Следва:големината на рибата която ловим е правопропорционална на подадената стръв. :wink: :lol: :lol:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Поборников написа:Днес от скука си правих експерименти и установих следното:колкото по голямо зърно цареица сложа на куките на фидера толкова по голяма платика се хваща.Каракудата предпочита по малките зрънза.
Следва:големината на рибата която ловим е правопропорционална на подадената стръв. :wink: :lol: :lol:
ми мятай царевицата на кулени тогава :lol: :lol:
То риба има ама водата е повече.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Поборников написа:За втори път ми къса влакно Т-ФОРС за 34,960кг.сутринта ставам към6.30 и гледам едната шпионка до земята и решавам да я вадя ама нещо като закачка ,влизам с лодката и дърпам вертикално на горе,изведнъж олекна гледам влакното резнато като с резачки,разбирам да скъса повода дето е по слаб а то основното,ако беше от мидите щеше да си личи прожулване,АЛИГАТОРИ ЛИ ИМА ТУКА незнам ще ОТКАЧА. :shock:

ейййй колега , каде съм бил като си пуснал тая тема, незнам но чак сега я чета ! много интересни работи има писани ! :):):) и само като чета и адреналина ми се вдига :):):) утре след работа паля колата ,ако нямам работа след обед и съм при теб ! ако имаш нужда от нещо до тогава пиши ! за късането ,сложи някакво плетено влакно ! ако не,ще ти донеса 30 метра от моя кевлар и няма да имаш проблеми с мидите :) надявам се :) а ако царевицата тие малко имам около 200кг в мазето за тази цел пиши да ти накисна половината и да ти я нося !!!! ще ти пратя тел. за връзка на лични !
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Токущо се връщам от работа ! и така като гледам имам доста път, затова до 2- дни ще гледам да дойда по от ранко , пък ти ако имаш нужда от нещо пиши ! :!:

НАСЛУКА !!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Днес пристигна един софийски бус,тея пичове донесоха 6 бидона с малки каракудки,много ме учудиха да не мислят да зарибяват Жребчево с каракуда :shock: :shock: :shock:
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Поборников написа:Днес пристигна един софийски бус,тея пичове донесоха 6 бидона с малки каракудки,много ме учудиха да не мислят да зарибяват Жребчево с каракуда :shock: :shock: :shock:
Става интересно, явно ще има рибен конкурс или надпяване :lol: ха-ха че и 6 бидона, явно са си объркали язовира
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Каракудките ги ловят над Римския мост за стръв :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Troli

Мнение от Troli »

Не се учудвайте,най-вероятно ще пуснат комбайн с 100-200 куки,че така "по-лесно се ловяло рибата"! :shock:
BwMaster
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BwMaster »

6 бидона риби - не съм запознат но едва ли ще ги закачат на по 1-2 куки!
комбайн = ли е на сара
колеги?
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

да
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Танас2 дойде донесе ричия и македонска наденица,не са го утепали. :lol: :lol: :lol: А тея пичовве с буса разтегат некви макари със по5км.влакно до другия бряг и на края с 3 тапи,днеска екшъни който мине и влачи с лодка всичките се закачиха в техните такъми,а единия ми викаше даги прекара през мойте шамандури нямали да ми пречат, :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Защо не се обадите в иара,чак ми се обива желанието за водоема.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”