Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И с мен идва едно момче вчера му купихме въдица за дъно днес ми се похвали че си купил и заплувка и билет си взе седмичен като начало. Но вече е заразен. Предишните пъти идва с мен на риба по за 5-6 дена но беше само по веселата част сега се е наточил. Дано късмета на начинаещият проработи.sapuna1971 написа:.Има колеги,на които им предстои рибарско кръщене на този язовир.
-
- кандидат преподавател
За втори път ми къса влакно Т-ФОРС за 34,960кг.сутринта ставам към6.30 и гледам едната шпионка до земята и решавам да я вадя ама нещо като закачка ,влизам с лодката и дърпам вертикално на горе,изведнъж олекна гледам влакното резнато като с резачки,разбирам да скъса повода дето е по слаб а то основното,ако беше от мидите щеше да си личи прожулване,АЛИГАТОРИ ЛИ ИМА ТУКА незнам ще ОТКАЧА. 

-
- и господ не е толокова добър
Брат когато се хване риба и ухлаби влакното пада на дъното и попада на отворени миди или между тях.При птеглане на рибата се получава моментално късане.Ако скъса влакното от сила се вижда едно изтегляне на скъсаното място.Другия вариант е с гръбната перка,при завъртане гръбната перка също реже влакното.Пробвай с много хлабав аванс.
-
- кандидат преподавател
-
- ще става разбирач
ми мятай царевицата на кулени тогаваПоборников написа:Днес от скука си правих експерименти и установих следното:колкото по голямо зърно цареица сложа на куките на фидера толкова по голяма платика се хваща.Каракудата предпочита по малките зрънза.
Следва:големината на рибата която ловим е правопропорционална на подадената стръв.![]()
![]()

То риба има ама водата е повече.
- ribarq
- сериозен играч
Поборников написа:За втори път ми къса влакно Т-ФОРС за 34,960кг.сутринта ставам към6.30 и гледам едната шпионка до земята и решавам да я вадя ама нещо като закачка ,влизам с лодката и дърпам вертикално на горе,изведнъж олекна гледам влакното резнато като с резачки,разбирам да скъса повода дето е по слаб а то основното,ако беше от мидите щеше да си личи прожулване,АЛИГАТОРИ ЛИ ИМА ТУКА незнам ще ОТКАЧА.
ейййй колега , каде съм бил като си пуснал тая тема, незнам но чак сега я чета ! много интересни работи има писани !

-
- кандидат преподавател
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Става интересно, явно ще има рибен конкурс или надпяванеПоборников написа:Днес пристигна един софийски бус,тея пичове донесоха 6 бидона с малки каракудки,много ме учудиха да не мислят да зарибяват Жребчево с каракуда![]()
![]()

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- кандидат преподавател
Танас2 дойде донесе ричия и македонска наденица,не са го утепали.
А тея пичовве с буса разтегат некви макари със по5км.влакно до другия бряг и на края с 3 тапи,днеска екшъни който мине и влачи с лодка всичките се закачиха в техните такъми,а единия ми викаше даги прекара през мойте шамандури нямали да ми пречат,