Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийска област
Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.Don4o_62 написа:Вчера от Главатарци до моста и обратно кръстосаноVesko1 написа:ААА за риболова от суша,освен лодка и мотор..си трябват още 1001 артикули от "пещерата на Аладин"...georgi30 написа: Аз кат ти казвам да минаваш вече на риболов от суша, ти не та не.,и няма да казвам кво хванах
,но една вест за шаранжийте,под Дъждовница но навътре към 250 м.доста пасажи имаше на около 18-23 м. дълбочина
по язовира никъде ни лодка, ни фес по брега да помаха,все едно язовира беше мой за лично ползване,даже и около садките нямаше лодки,но някви на пера къртеха плевела,на дъно един за предиобеда имаше 2 кар. 1 черв. и 2 морун. до колата ми беше и той събра

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Е как кво....Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Той Гошо, му каза че на Студен Кладенец, излиза много Сом и Бяла риба, ама той отишъл на горния.Vesko1 написа:Е как кво....Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.![]()
Слагаме водолазните костюми...с по един харпун...и айдееее за шарани...

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Ей от такива отворковци като вас,хората спряха да дават информацияАнтон Тонев написа:Той Гошо, му каза че на Студен Кладенец, излиза много Сом и Бяла риба, ама той отишъл на горния.Vesko1 написа:Е как кво....Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.![]()

Аз казвам кво и къде съм видял пък ме боли х...я дали ще хващате,и Тонка, да ти кажа че бат ти Дончо на Ивайловград е вадил ледени шарани и от 25 м. дълбочина

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Докът,Гошо, не потвърди тая информация не вярвам

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Остави това заяждане а слушай кво ти пее радиото,говоря за Дъждовница,миналата год. разпъваха над 200м. мисля че бяха местни и имаха един шаран 17 кг.,8 кг. и други амджурки по 2-3 кила
,верно че водата беше ниско и го гонеха на 10-15 м.дълбочина,и пак ще даде, но знае ли човек на колко да го търси,и между другото имаше 3 шамандури навътре и то бая навътре като говоря
,тоя раьон не е като Арда,там рибата е по плиткача и е нормално да я търсиш до брега,а тука е друга бира,малко разливак се пада там между две дерета,но стига жокери 

- Vesko1
- сериозен играч
Дончо...ти пък от шега не разбираш мама му стара.За миналата година аз мога да потвърдя ,че изкараха шарани на дъждовнишкия залив...точно по това време беше.Don4o_62 написа:Остави това заяждане а слушай кво ти пее радиото,говоря за Дъждовница,миналата год. разпъваха над 200м. мисля че бяха местни и имаха един шаран 17 кг.,8 кг. и други амджурки по 2-3 кила,верно че водата беше ниско и го гонеха на 10-15 м.дълбочина,и пак ще даде, но знае ли човек на колко да го търси,и между другото имаше 3 шамандури навътре и то бая навътре като говоря
,тоя раьон не е като Арда,там рибата е по плиткача и е нормално да я търсиш до брега,а тука е друга бира,малко разливак се пада там между две дерета,но стига жокери

- antivik
- кандидат преподавател
Авери, глейте да не стане кат с ей т`ва http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=360, че зарад него пустахме и другата тема па и мода нещо го фана нервака...та за туй си прая пас и си мълчаVesko1 написа:Е как кво....Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
бай Илия дето държеше бунгалата на Ст. Кладенец долу преди хотела ми е разправял как двама водолази се пуснали на ръкава под Гняздово,но били професионалисти,та слезли долу и се закотвили и викат,идва по едно време едно стадо шарани, но до 10 кг. примерно най големите,плуват бавно по дъното и идват отнякъде и отиват нанякъдеVesko1 написа:Е как кво....Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе.![]()

та хич не е майтап това с неопрен и харпун,но е забранено пък си иска и гъзинка
а миналото лято един на Кърдж. ми разтягаше едни, как слизал на 15 м. и хранел шараните с хляб

- Vesko1
- сериозен играч
Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
Я дайте некво инфо на лични....монтажи,стръв ,захранка ...метраж на разпъване че от вторник -сряда май ще сме там...

Я дайте некво инфо на лични....монтажи,стръв ,захранка ...метраж на разпъване че от вторник -сряда май ще сме там...

- pacho109
- сериозен играч
До килограм и половина на бонджук-жълто мънисто,плуващо и си иска захранкаVesko1 написа:Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Да бонджук и силиконова...а дистанцията вече била над 300м...и по полвин чувал царвица на ден....баси хитрите шарани бе.pacho109 написа:До килограм и половина на бонджук-жълто мънисто,плуващо и си иска захранкаVesko1 написа:Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
По принцип всички разпъват на 150-200м.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ами като ми сподели на ЛС, си бил при човека дето е бил миналата седмица там.Така че бегом до Русалка, до детския магазинVesko1 написа:Да бонджук и силиконова...а дистанцията вече била над 300м...и по полвин чувал царвица на ден....баси хитрите шарани бе.pacho109 написа:До килограм и половина на бонджук-жълто мънисто,плуващо и си иска захранкаVesko1 написа:Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
По принцип всички разпъват на 150-200м.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Да обаче...се получава отново греда.На моя авер са му отказали отпуска...и ходенето отпада..засега.Антон Тонев написа:Vesko1 написа: Ами като ми сподели на ЛС, си бил при човека дето е бил миналата седмица там.Така че бегом до Русалка, до детския магазин![]()

- Don4o_62
- учете се от него
Очертава се да ходя на орехите на долния язовир,събота и неделя да го търся на кльон,та който иска да заповяда на сефалък и дебела сянка