Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийска област

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:
Vesko1 написа:
georgi30 написа: Аз кат ти казвам да минаваш вече на риболов от суша, ти не та не.
ААА за риболова от суша,освен лодка и мотор..си трябват още 1001 артикули от "пещерата на Аладин"... :wink:
Вчера от Главатарци до моста и обратно кръстосано :D ,и няма да казвам кво хванах :lol: ,но една вест за шаранжийте,под Дъждовница но навътре към 250 м.доста пасажи имаше на около 18-23 м. дълбочина
по язовира никъде ни лодка, ни фес по брега да помаха :D,все едно язовира беше мой за лично ползване,даже и около садките нямаше лодки,но някви на пера къртеха плевела,на дъно един за предиобеда имаше 2 кар. 1 черв. и 2 морун. до колата ми беше и той събра
Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе. :D :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе. :D :D
Е как кво.... :lol: Слагаме водолазните костюми...с по един харпун...и айдееее за шарани... :D
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Бат Дончо,к`во да търсим ние на 23 метра дълбочина бе. :D :D
Е как кво.... :lol: Слагаме водолазните костюми...с по един харпун...и айдееее за шарани... :D
Той Гошо, му каза че на Студен Кладенец, излиза много Сом и Бяла риба, ама той отишъл на горния. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Той Гошо, му каза че на Студен Кладенец, излиза много Сом и Бяла риба, ама той отишъл на горния. :D
Ей от такива отворковци като вас,хората спряха да дават информация :wink: и май само 2-3 ма ще си пишете за Кърдж.
Аз казвам кво и къде съм видял пък ме боли х...я дали ще хващате,и Тонка, да ти кажа че бат ти Дончо на Ивайловград е вадил ледени шарани и от 25 м. дълбочина :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Докът,Гошо, не потвърди тая информация не вярвам :D :drinkers:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Остави това заяждане а слушай кво ти пее радиото,говоря за Дъждовница,миналата год. разпъваха над 200м. мисля че бяха местни и имаха един шаран 17 кг.,8 кг. и други амджурки по 2-3 кила :D ,верно че водата беше ниско и го гонеха на 10-15 м.дълбочина,и пак ще даде, но знае ли човек на колко да го търси,и между другото имаше 3 шамандури навътре и то бая навътре като говоря :wink: ,тоя раьон не е като Арда,там рибата е по плиткача и е нормално да я търсиш до брега,а тука е друга бира,малко разливак се пада там между две дерета,но стига жокери :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:Остави това заяждане а слушай кво ти пее радиото,говоря за Дъждовница,миналата год. разпъваха над 200м. мисля че бяха местни и имаха един шаран 17 кг.,8 кг. и други амджурки по 2-3 кила :D ,верно че водата беше ниско и го гонеха на 10-15 м.дълбочина,и пак ще даде, но знае ли човек на колко да го търси,и между другото имаше 3 шамандури навътре и то бая навътре като говоря :wink: ,тоя раьон не е като Арда,там рибата е по плиткача и е нормално да я търсиш до брега,а тука е друга бира,малко разливак се пада там между две дерета,но стига жокери :D
Дончо...ти пък от шега не разбираш мама му стара.За миналата година аз мога да потвърдя ,че изкараха шарани на дъждовнишкия залив...точно по това време беше.
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
Авери, глейте да не стане кат с ей т`ва http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=360, че зарад него пустахме и другата тема па и мода нещо го фана нервака...та за туй си прая пас и си мълча :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vesko1 написа:
бай Илия дето държеше бунгалата на Ст. Кладенец долу преди хотела ми е разправял как двама водолази се пуснали на ръкава под Гняздово,но били професионалисти,та слезли долу и се закотвили и викат,идва по едно време едно стадо шарани, но до 10 кг. примерно най големите,плуват бавно по дъното и идват отнякъде и отиват нанякъде :D ,след тях едни бабанки се показали,викат до 30 кг. барем имало,ударили по един 24 и 25 кг. с харпуните но другите се разбягали,теглели са ги при бай Илия,от Кърджали е човека и може би го познавате,няма лъжа
та хич не е майтап това с неопрен и харпун,но е забранено пък си иска и гъзинка
а миналото лято един на Кърдж. ми разтягаше едни, как слизал на 15 м. и хранел шараните с хляб :lol: ,та го кръстихме Кърдж. гмурец :lol: ,има и още но да се видим на :drinkers: някой хладен ден :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
Я дайте некво инфо на лични....монтажи,стръв ,захранка ...метраж на разпъване че от вторник -сряда май ще сме там...
:?
ИзображениеИзображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Vesko1 написа:Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
Я дайте некво инфо на лични....монтажи,стръв ,захранка ...метраж на разпъване че от вторник -сряда май ще сме там...
До килограм и половина на бонджук-жълто мънисто,плуващо и си иска захранка :idea: По принцип всички разпъват на 150-200м.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho109 написа:
Vesko1 написа:Оставете ся горния...а ми дайте някакво инфо за Тракиец,че чувам много неприятни информации за раци...и други ракообразни.На истинска стръв било невъзможно да се лови...а само на изкуствена.От 2 -3 места го чувам това...и хич не ми харесва.
До килограм и половина на бонджук-жълто мънисто,плуващо и си иска захранка :idea: По принцип всички разпъват на 150-200м.
Да бонджук и силиконова...а дистанцията вече била над 300м...и по полвин чувал царвица на ден....баси хитрите шарани бе. :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
pacho109 написа:
Да бонджук и силиконова...а дистанцията вече била над 300м...и по полвин чувал царвица на ден....баси хитрите шарани бе. :lol:
Ами като ми сподели на ЛС, си бил при човека дето е бил миналата седмица там.Така че бегом до Русалка, до детския магазин :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа: Ами като ми сподели на ЛС, си бил при човека дето е бил миналата седмица там.Така че бегом до Русалка, до детския магазин :D :D
Да обаче...се получава отново греда.На моя авер са му отказали отпуска...и ходенето отпада..засега. :? Ще е май другата събота и неделя...язък тъкмо се бях настроил ...мам.....ХХ ХХХХХХ
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Очертава се да ходя на орехите на долния язовир,събота и неделя да го търся на кльон,та който иска да заповяда на сефалък и дебела сянка :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”