Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Руенското езеро шаран
Re: Руенското езеро шаран
както винаги Ицето е осведомен прекрасно на всеки водоем си има тарикатлък и той ги знае всички евала те Ицето голям си респект към теб и знанията ти поклон на такива исполини в риболова като теб които ни направиха нас незнаещите по знаещи и можещи но винаги след теб разбира се ти си номер едно винаги с една идея си пред такива лаици в риболова като насbutnik написа:Пробвай се първо на Руенското да хванеш дори плевелна риба и тогава яж много.То да не ви каже нещо човек бе,много чувствителни сте,само за мерене на пи..и ви е в главата.На Антона ли да ходя или на Пясъка,може, ама и там ще хвана защото съм много заможен![]()
![]()
![]()
И с едно попипване на ден какво ще разбереш от риболова-че свареното жито не събира риба или ,че такъма ти е груб.Ай,че мия мозайка за утре ,а трябва и да съхне,ама няма да правя терасата ще ловя риба с нея![]()
![]()
-
- разбира нещата
Хаха тоя Бутника разцепва
Човече,израстнал съм по язовирите.Пясъка и Антона ги знам като кътните си зъби.Вярвай ми,за захранка не хвърлям само жито
Но не е това най-важното. Казваш,че по тия язовири имаме по 1 пипане на ден
Личи си,че не си запознат с най-красивите язовири около Пловдив. Нямаш си и на идея колко пъти съм ходил и съм виждал 50 души и на горе как не вадят нищо,а с баща ми отиваме на определени места и ги зачесваме на момента. Просто това обяснявам,че по големите язовири си проличава кой си е майстора,а това,че ти си фен на рибарниците както си ти личи си е друга гледна точка
Естествено,че има и дни в които си капо. Не може постоянно,да се хваща. Но истинската тръпка си остава на дивото. Можеш да хванеш риба 100-200 грама,може да ти удари нещо и 10-20 кг
А и кефа е безплатен ( като изключим разходите
)
П.С. За такъма не се притеснявай
На плувка ловя единствено с 0.14 корда и нежни пера така,че никав шанс няма за груби такъми,освен ако не е на тежко или за хищник.

П.С. За такъма не се притеснявай

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Искам да ти кажа , че не е така по рибарниците и те са трудни, може ако искаш на 50лв. да се пробваш.alankulu1987 написа: На рибарник всеки може да хване риба !
Езерото руен е много добро, бих отишал тея дни, а Ицето го знае много добре..........че не е лесен водоем.

- CERRUTI
- сериозен играч
Ти сериозно ли го пишеш това за Ицо Бутников?alankulu1987 написа: Личи си,че не си запознат с най-красивите язовири около Пловдив.

а бе ,що просто не си ловите риба , ами се пънете един на друг?.....
Е то къде ще му излезе края ако всеки си лови както му е кеф на него? Май като в момента горе долу ...krasi gg написа:а бе ,що просто не си ловите риба , ами се пънете един на друг?.....
-
- разбира нещата
CERRUTI написа:Ти сериозно ли го пишеш това за Ицо Бутников?alankulu1987 написа: Личи си,че не си запознат с най-красивите язовири около Пловдив.........
![]()
![]()
Ясно ми е,че бутника е рибар по-принцип и,че държи Микрото ( ако не се лъжа ).
Написах му го тва нещо щото мисля,че се поизложи с някои изказвания относно язовирите.
- stelco
- ще става разбирач
Първото твърдение в първото изречение е вярно но за второто се лъжеш.Ицо не е "държи Микрото .
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И защо мислиш,че не ходя на Пясъка или Антона,на Пясъка хващам риби ,които мога да си ги ловя без да бия път до там и съм на сянка през целия ден.За Антона малко се изхвърляш ама не малко ами доста.Това е таласъмски язовир и за да уцелиш риболов иска всеки ден да си там ,е аз нито искам да ловя на него,нито имам време да вися всеки ден,нито ми се става римски пехотинец помъкнал една кола багаж по тия урви и за какво за платикаalankulu1987 написа:CERRUTI написа:Ти сериозно ли го пишеш това за Ицо Бутников?alankulu1987 написа: Личи си,че не си запознат с най-красивите язовири около Пловдив.........
![]()
![]()
Ясно ми е,че бутника е рибар по-принцип и,че държи Микрото ( ако не се лъжа ).
Написах му го тва нещо щото мисля,че се поизложи с някои изказвания относно язовирите.

Микрото не го държа аз,моИ познати го държат,нещо не ти харесва ли там или гроздето е кисело.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Бутник - БутникИ защо мислиш,че не ходя на Пясъка или Антона,на Пясъка хващам риби ,които мога да си ги ловя без да бия път до там и съм на сянка през целия ден.За Антона малко се изхвърляш ама не малко ами доста.Това е таласъмски язовир и за да уцелиш риболов иска всеки ден да си там ,е аз нито искам да ловя на него,нито имам време да вися всеки ден,нито ми се става римски пехотинец помъкнал една кола багаж по тия урви и за какво за платика![]()
![]()
Наловил съм му се,ама си бил на 3-годинки тогава малкия,та не ми казвай какво познаваш и кое не,че баща ти може и да е по-малък от мен.Ай да не спамим по прекрасната тема на ,пусни тема какво е редно и кое не в риболова ,а защо не да ми пуснеш и покана за риболов,никога не е късно да науча нещо ново
![]()
Микрото не го държа аз,моИ познати го държат,нещо не ти харесва ли там или гроздето е кисело.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти сериозен ли си с тая вечер и тия 20кг ? После се питайте къде е рибата - ето къде е останала е в славните години .....alankulu1987 написа:
На Пясъка още когато бяха славните години когато не го точиха така яко,и когато водата беше до пътя на контра стената и имаше дървета във водата и вадихме по 20кг бяла риба на вечер...
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
С.Върбанов написа:Ти сериозен ли си с тая вечер и тия 20кг ? После се питайте къде е рибата - ето къде е останала е в славните години .....alankulu1987 написа:
На Пясъка още когато бяха славните години когато не го точиха така яко,и когато водата беше до пътя на контра стената и имаше дървета във водата и вадихме по 20кг бяла риба на вечер...
Така е колега

Не си прав
- nikolaiiliew
- сериозен играч
teh написа:Не си прав

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не 20 ами 120 години да ходиш за риба не си схванал най-важното,че риболова е ХОБИ-не начин за прехрана.С риба са се прехранвали нали знаеш кога няколко века назад,въпреки,че ние сме точно там сега като манталитет.Аз казах хау 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....