Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Пробвай легнал де.lusienn написа:...сега копам и съм изморен.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Люсиене,
Ама ти нищо не спомена за риболова по Язовира в почивните дни ?
Гледах те на едни снимки с яки сомове, ама питам за другия, обикновения
риболов - платики, каракуди,костур, бели рибки
!
Снимки - само на мерни риби
, нали ?
Ти си знаеш - педи, рулетки, шишета - да има неква мярка, щото после докато се обясним .....
Много критици, много нещо !
Ама ти нищо не спомена за риболова по Язовира в почивните дни ?
Гледах те на едни снимки с яки сомове, ама питам за другия, обикновения

Снимки - само на мерни риби

Ти си знаеш - педи, рулетки, шишета - да има неква мярка, щото после докато се обясним .....
Много критици, много нещо !
Е сега пих едно кафе и вече може да ви показвам.Значи тия места зареждат хората с много силна енергия.Та понеже в събота жената работи до 15ч и до като се приготви и стана 17ч.И нали съм близо до магистрала Люлин и хоп за час и десет минути е пътя до Паничище.След него е лифта.ходил съм досега без лифт,ама жена ми иска лифт,поне за горе.Та се наместих на 2 км от него.Тука на таблото показват колко градуса е горе вечерта в събота
Е и табло с карта и снимки-значи горе всеки беше с фотоапарат та сигурно има вече милиони снимки по фейса.Цъкнах в една пряка да си намера място за спане и да хапнем нещо.Та намерих случайно една станция и бунгала към нея.хапнах и питах къде опъват такива като мен заблудени палатки.Сервитьора местно момче казва-където си поискаш може и тук при нас,да не те хапне мечка
Еми добре,пернах я по в края
Е така мисля е добре като за начало
Бате Гоше Кире наздраве 

Риболовци.
Значи ако има някой от около 600 автомобила в събота паркирани доле и е рибар да пише,аз сигурно утре
А имаше и много с автобуси.Та затова ходете в неделя или през седмицата по спокойно е.
Тия бяха единствените скочили да се разхладят-водата е много студенна 

Риболовци.
- G.Petkov
Люсиене,
Пак много хубави снимки
!
Идва ти отвътре, нали !!!
Ама и аз като баща на момиче, имам може би хиляди снимки на дъщеря си !
Голяма слабост ми е
!
Та като ни написа - рибар - и се сетих, че една моя позната /много хубава и атрактивна жена / беше ходила до тези езера и дойде да ми се похвали, без да знае името на езерото, където някакъв рибар я заприказвали и и подарил две пъстърви, които вечерта заедно с нейния придружител / не съм аз, за голямо съжаление
/ изяли с удоволствие!
Та,
Там видя ли някакъв риболов, или е забранено ?
Иначе, наздраве и на теб, и на Киро и на Камъка и на всички съавтори и читатели
!
А и читатели има тази тема, нали !
Камък,
Скивай джина на Люсиен и дръж, докато може
,
Щото после, може и да не може вече .....
!
Пак много хубави снимки

Идва ти отвътре, нали !!!
Ама и аз като баща на момиче, имам може би хиляди снимки на дъщеря си !
Голяма слабост ми е

Та като ни написа - рибар - и се сетих, че една моя позната /много хубава и атрактивна жена / беше ходила до тези езера и дойде да ми се похвали, без да знае името на езерото, където някакъв рибар я заприказвали и и подарил две пъстърви, които вечерта заедно с нейния придружител / не съм аз, за голямо съжаление

Та,
Там видя ли някакъв риболов, или е забранено ?
Иначе, наздраве и на теб, и на Киро и на Камъка и на всички съавтори и читатели

А и читатели има тази тема, нали !
Камък,
Скивай джина на Люсиен и дръж, докато може

Щото после, може и да не може вече .....

Е рибари не видях нито един-там е защитена територия и риболова е забранен.Е и рибки по брега на 5тото езеро
А като хвърлиш троха хляб идват стотици.
Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата
Кине ми сърцето тоя Люсиен, дет сякаш има вагарец в задника и не се спира да бръмчи наоколо:)
Аз днес от 08.00 сутринта съм на вермутче, а сега минах на мента с прясно мляко, за да се подготвя за една семейна вечеря с много диджестиви - както е модерно да се казва напоследък.
Но сме свели диджестивите до мръсна гроздова от Фазаново......
Люси - Искрено съм ти благодарен за снимките, че ми припомнят лудите - млади години, дето от туристическите обувки не излизах.
Спомням си един 8 декември, га бех студент, изчаках по-докъсно двама закъснели, раницата ми беше пълна с 20 кг наденици и пържоли, групата се беше качила с рейса на Камен дел, на Витоша, а аз с тия двамата, бос - със окачени на раницата обувки, се качих до хижата. На моменти снегът ми пареше - толкова беше студено на ходилата ми:)
Като влязох вътре, от мен се вдигна облак пара, апапите изреваха на възбог и се започна еднаааааааааааа...........
Ала - пиша за нещо, дето ме впечатли:
http://peaceful-change.com/bg.html
Аз днес от 08.00 сутринта съм на вермутче, а сега минах на мента с прясно мляко, за да се подготвя за една семейна вечеря с много диджестиви - както е модерно да се казва напоследък.
Но сме свели диджестивите до мръсна гроздова от Фазаново......
Люси - Искрено съм ти благодарен за снимките, че ми припомнят лудите - млади години, дето от туристическите обувки не излизах.
Спомням си един 8 декември, га бех студент, изчаках по-докъсно двама закъснели, раницата ми беше пълна с 20 кг наденици и пържоли, групата се беше качила с рейса на Камен дел, на Витоша, а аз с тия двамата, бос - със окачени на раницата обувки, се качих до хижата. На моменти снегът ми пареше - толкова беше студено на ходилата ми:)
Като влязох вътре, от мен се вдигна облак пара, апапите изреваха на възбог и се започна еднаааааааааааа...........
Ала - пиша за нещо, дето ме впечатли:
http://peaceful-change.com/bg.html
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Люссс- няма смисъл да четеш началото на темата - ти си и хванал колая:)lusienn написа: Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е тука сега се прибрах.Телевизор не пускам,радио също-не ме интересува въобще какво се е случило и кой с кой си бърка по местата.Та да пусна още щом ви харесва.Е тука на 6 тото езеро има още сняг-дълбоко е 37.5м-може и да има риба-ама там си толко близо до върха че им прощаваш на животинките,и само цъкаш снимки за споделяне
Значи друг път ще цъкам с още по добро фото-купих едно на старо за 70лв-полупрофесионално и чакам да ми пратят зарядно и батерия за него от и-бей.Оптиката му е лейка,и увеличава х 12 зум.Ама и това е добро за мен.Сина ми пък е по колелата и днес пак е на витоша,обаче по малко снима и си крие снимките на неговия комп.Абе важното е че заякна покрай колелото и свали корема сега вече е пич.Та е още
Тука два превоза за туристи и багаж,преди беше само с катъри по 10кинта са и двата превоза.
Е така е долу-има малко преди лифта бариера и след нея е така по 5лв на кола-добър бизнес.
айде пак отгоре че е по красиво
Нагоре към 7мото езеро-сълзата,те всички са кристално чисти като сълзи
На тая полянка си почиваш и релаксираш
Е това е сълзата или седмото,пада се в гръб и от страни на хълма,откъдето гледаш другите-стъпаловидно.А на връщане слезнахме пеша,и набрах кантарион за чай.Сега го суша на простора,и като е готов ще пия с лимон и препечена филийка с масло и сиренце.Е отивам малко на вън да потичам в парка 

Риболовци.
- G.Petkov
А-а-а, вчера много се засмях на това простичко, но пределно точно определение на темата и много се надявах Камъка да го види, и .....stonetales написа:Люссс- няма смисъл да четеш началото на темата - ти си и хванал колая:)lusienn написа: Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.
Така и стана

Само да сме живи и здрави и да можем да си го позволим - да ходим където си поискаме

Камък,
Знам, че си любител на дългите постове, ама този ще го чета утре на трезва глава, щото има някаква много яка идея, ама първо да вляза в работно състояние, пък после ще го обсъдим

- GODzillata
Няк'ви препоръки за хотели в района на Троян, Чифлик, Априлци - да имат топли басейни, добра кухня и обслужване?
...или искам прекалено много за БГ?

...или искам прекалено много за БГ?

Що па там,да ходиш на Сопот ли бе Кире
Чекай Павката-той знае всичко 

Риболовци.
- Павел Иванов
Естественоlusienn написа:...Чекай Павката-той знае всичко

Кире , там е за през зимата бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
GODzillata,
В Чифлика водата е приятно топла, аз съм писал в темата за "минералните басейни" за "Веника Палас" и обикновената "Веника", ама да съчетават всички екстри - едва ли
. Хотел "Дива" мисля, че има само външен басейн. Има и няколко по-нови хотела, които не познавам, мой приятел ходи в "Балкан" и каза, че е останал доволен.
В Чифлика водата е приятно топла, аз съм писал в темата за "минералните басейни" за "Веника Палас" и обикновената "Веника", ама да съчетават всички екстри - едва ли

- GODzillata
Oт единия до другия край на БГ на път за морето ми идва множко шофирането, та винаги делваме някъде по средата, както на отиване, така и на връщане, та района на Троян ми идва горе-долу по средата, па и не е голяма жега там, та зат'ва се ослушвам за хотели там.Павел Иванов написа: Кире , там е за през зимата бре![]()