Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...сега копам и съм изморен.
Пробвай легнал де. :wink: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люсиене,
Ама ти нищо не спомена за риболова по Язовира в почивните дни ?
Гледах те на едни снимки с яки сомове, ама питам за другия, обикновения :D риболов - платики, каракуди,костур, бели рибки :D !
Снимки - само на мерни риби :D , нали ?
Ти си знаеш - педи, рулетки, шишета - да има неква мярка, щото после докато се обясним .....
Много критици, много нещо !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е сега пих едно кафе и вече може да ви показвам.Значи тия места зареждат хората с много силна енергия.Та понеже в събота жената работи до 15ч и до като се приготви и стана 17ч.И нали съм близо до магистрала Люлин и хоп за час и десет минути е пътя до Паничище.След него е лифта.ходил съм досега без лифт,ама жена ми иска лифт,поне за горе.Та се наместих на 2 км от него.Тука на таблото показват колко градуса е горе вечерта в съботаИзображение Изображение Е и табло с карта и снимки-значи горе всеки беше с фотоапарат та сигурно има вече милиони снимки по фейса.Цъкнах в една пряка да си намера място за спане и да хапнем нещо.Та намерих случайно една станция и бунгала към нея.хапнах и питах къде опъват такива като мен заблудени палатки.Сервитьора местно момче казва-където си поискаш може и тук при нас,да не те хапне мечка :lol: Еми добре,пернах я по в краяИзображение Изображение Изображение Изображение Е така мисля е добре като за началоИзображение Бате Гоше Кире наздраве :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Значи ако има някой от около 600 автомобила в събота паркирани доле и е рибар да пише,аз сигурно утреИзображение А имаше и много с автобуси.Та затова ходете в неделя или през седмицата по спокойно е.Изображение Тия бяха единствените скочили да се разхладят-водата е много студенна :arrow:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люсиене,
Пак много хубави снимки :D !
Идва ти отвътре, нали !!!
Ама и аз като баща на момиче, имам може би хиляди снимки на дъщеря си !
Голяма слабост ми е :D !

Та като ни написа - рибар - и се сетих, че една моя позната /много хубава и атрактивна жена / беше ходила до тези езера и дойде да ми се похвали, без да знае името на езерото, където някакъв рибар я заприказвали и и подарил две пъстърви, които вечерта заедно с нейния придружител / не съм аз, за голямо съжаление :D / изяли с удоволствие!

Та,
Там видя ли някакъв риболов, или е забранено ?

Иначе, наздраве и на теб, и на Киро и на Камъка и на всички съавтори и читатели :D !
А и читатели има тази тема, нали !

Камък,
Скивай джина на Люсиен и дръж, докато може :D ,
Щото после, може и да не може вече ..... :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е рибари не видях нито един-там е защитена територия и риболова е забранен.Е и рибки по брега на 5тото езероИзображение А като хвърлиш троха хляб идват стотици.Изображение Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Кине ми сърцето тоя Люсиен, дет сякаш има вагарец в задника и не се спира да бръмчи наоколо:)

Аз днес от 08.00 сутринта съм на вермутче, а сега минах на мента с прясно мляко, за да се подготвя за една семейна вечеря с много диджестиви - както е модерно да се казва напоследък.

Но сме свели диджестивите до мръсна гроздова от Фазаново......

Люси - Искрено съм ти благодарен за снимките, че ми припомнят лудите - млади години, дето от туристическите обувки не излизах.

Спомням си един 8 декември, га бех студент, изчаках по-докъсно двама закъснели, раницата ми беше пълна с 20 кг наденици и пържоли, групата се беше качила с рейса на Камен дел, на Витоша, а аз с тия двамата, бос - със окачени на раницата обувки, се качих до хижата. На моменти снегът ми пареше - толкова беше студено на ходилата ми:)

Като влязох вътре, от мен се вдигна облак пара, апапите изреваха на възбог и се започна еднаааааааааааа...........

Ала - пиша за нещо, дето ме впечатли:

http://peaceful-change.com/bg.html
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

lusienn написа: Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.
Люссс- няма смисъл да четеш началото на темата - ти си и хванал колая:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тука сега се прибрах.Телевизор не пускам,радио също-не ме интересува въобще какво се е случило и кой с кой си бърка по местата.Та да пусна още щом ви харесва.Е тука на 6 тото езеро има още сняг-дълбоко е 37.5м-може и да има риба-ама там си толко близо до върха че им прощаваш на животинките,и само цъкаш снимки за споделянеИзображение Значи друг път ще цъкам с още по добро фото-купих едно на старо за 70лв-полупрофесионално и чакам да ми пратят зарядно и батерия за него от и-бей.Оптиката му е лейка,и увеличава х 12 зум.Ама и това е добро за мен.Сина ми пък е по колелата и днес пак е на витоша,обаче по малко снима и си крие снимките на неговия комп.Абе важното е че заякна покрай колелото и свали корема сега вече е пич.Та е ощеИзображение Изображение Изображение Изображение Тука два превоза за туристи и багаж,преди беше само с катъри по 10кинта са и двата превоза.Изображение Е така е долу-има малко преди лифта бариера и след нея е така по 5лв на кола-добър бизнес.Изображение айде пак отгоре че е по красивоИзображение Нагоре към 7мото езеро-сълзата,те всички са кристално чисти като сълзиИзображение На тая полянка си почиваш и релаксирашИзображение Изображение Е това е сълзата или седмото,пада се в гръб и от страни на хълма,откъдето гледаш другите-стъпаловидно.А на връщане слезнахме пеша,и набрах кантарион за чай.Сега го суша на простора,и като е готов ще пия с лимон и препечена филийка с масло и сиренце.Е отивам малко на вън да потичам в парка :P

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stonetales написа:
lusienn написа: Е и пътеводител за преходи-всеки е свободен да ходи където си поиска.
Люссс- няма смисъл да четеш началото на темата - ти си и хванал колая:)
А-а-а, вчера много се засмях на това простичко, но пределно точно определение на темата и много се надявах Камъка да го види, и .....
Така и стана :D !

Само да сме живи и здрави и да можем да си го позволим - да ходим където си поискаме :D !

stonetales написа:...Ала - пиша за нещо, дето ме впечатли:

http://peaceful-change.com/bg.html
Камък,
Знам, че си любител на дългите постове, ама този ще го чета утре на трезва глава, щото има някаква много яка идея, ама първо да вляза в работно състояние, пък после ще го обсъдим :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Няк'ви препоръки за хотели в района на Троян, Чифлик, Априлци - да имат топли басейни, добра кухня и обслужване? :roll:
...или искам прекалено много за БГ?
lusienn

Мнение от lusienn »

Що па там,да ходиш на Сопот ли бе Кире :?: Чекай Павката-той знае всичко :D

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

lusienn написа:...Чекай Павката-той знае всичко :D
Естествено :lol: :lol: :lol: Който много ползва , обикновено след това знае :lol: Даже мога да ти кажа кои бяха двамата които най-много бракониерстваха по Рилските езера , даже състезание предлагаха да се прави там ама сега са сменили дестинацията :lol:

Кире , там е за през зимата бре :D Отиваш в http://www.visit.bg/selo/photel.php?hotid=220 , топваш се с чаша "Четири рози" в минералният басейн , а наоколо снег два метра + студ , а на теб ти дреме и им се кефиш :D Ся е момента да отскочиш до - http://www.aventura.bg/pochivka/481/18/ ... *****.html , перфектна обстановка и обслужване а храната е просто невероятна :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata,
В Чифлика водата е приятно топла, аз съм писал в темата за "минералните басейни" за "Веника Палас" и обикновената "Веника", ама да съчетават всички екстри - едва ли :D . Хотел "Дива" мисля, че има само външен басейн. Има и няколко по-нови хотела, които не познавам, мой приятел ходи в "Балкан" и каза, че е останал доволен.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа: Кире , там е за през зимата бре :D
Oт единия до другия край на БГ на път за морето ми идва множко шофирането, та винаги делваме някъде по средата, както на отиване, така и на връщане, та района на Троян ми идва горе-долу по средата, па и не е голяма жега там, та зат'ва се ослушвам за хотели там. :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”