Супер излет на яз. Лобош

Модератори: bobopeli, sapuna

nickky kollew

Супер излет на яз. Лобош

Мнение от nickky kollew »

Здравейте колеги, както обещах ще ви дам актуална информация още от днешния ден. Та , тръгнахме в 04:30 към яз. Лобош. Бяхме там в 5:30 и се приготвихме да мятаме вече въдиците , като имахме :

Захранка : ПроМикс специал и Респект Шаран и едри риби.
Стръв : бели червеи, торни червеи, царевица и жито.

Започнахме с малко царевичка и малко бели. Но в последствие разбрахме че само на бял кълве най-много . В началото имахме 1-2 МНОГО силни удари но само удар ... после вече ни провървя и целият ни улов ни е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. Бяхме от страната срещу брезите , ако някой го знае . Лошото беше че нямаше нито една едра риба ;( . За съжаление също така нямам и снимки. И сега е време малко да похапнем вкусна рибка :) Дано съм ви помогнал , и ако някой от вас има въпроси , можете да ме питате на лично съобщение за да не правим спам . Това е от мен :)
nickky kollew

Re: Супер излет на яз. Лобош

А помеждудругото колеги, ако някой от вас знае защо нямахме улов от по-едра риба от написаното горе (0,700г.), ще съм му благодарен ако ми каже .... Къде сме сбъркали ........... :ХХ
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fiverov »

:lol: :lol: :lol:
Щото ги изядоха
пазете чисто ,не е толкова трудно
nickky kollew

fiverov написа::lol: :lol: :lol:
Щото ги изядоха
Seems legit :D :D А другото което забравих да напиша е че ВСИЧКИТЕ риби бяха хванати на дъно, без нито една хваната на плувка , което е странно за язовира...
Аватар
bobifoto
новобранец
новобранец

Мнение от bobifoto »

Колега можеш ли да ми кажеш къде точно са хубавите места на Лобош? Решил съм да направя един риболов там но никога не съм ходил.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

nickky kollew написа:............................................. е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. .............................
500-700гр. си е доста добър каракудяк бре младо момче :wink: . И за другия път телефон или апарат и снимки :idea: :!: , че така е някак си постно, сухо.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
nickky kollew

antivik написа:
nickky kollew написа:............................................. е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. .............................
500-700гр. си е доста добър каракудяк бре младо момче :wink: . И за другия път телефон или апарат и снимки :idea: :!: , че така е някак си постно, сухо.
Еми на слаковци хванахме СТРАХОТНА каракуда 1,700 кг .... идеална просто .. за това казах мънички :Д а иначе , ще снимам но просто този път така се случи ....
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

nickky kollew написа:
Еми на слаковци хванахме СТРАХОТНА каракуда 1,700 кг .... идеална просто .. за това казах мънички :Д а иначе , ще снимам но просто този път така се случи ....
Това 1,700 си е направо трофеен каракудяк, говоря ти за масовия размер, който се лови в свободните водоеми и който е доста под 500 грама :? .
nickky kollew

antivik написа:
nickky kollew написа:
Това 1,700 си е направо трофеен каракудяк, говоря ти за масовия размер, който се лови в свободните водоеми и който е доста под 500 грама :? .
Еха, значи стабилна каракуда съм хванал :Д екстра :) Мерси за информацията :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

При положение, че на някои места са по 100-150грама, че и по-малки...Направи си сам извода. Не че няма и големи, но да ги напипаш е друга работа. Аз ти говоря за масовите на свободни язовири, които са лесни за фатане.
nickky kollew

antivik написа:При положение, че на някои места са по 100-150грама, че и по-малки...Направи си сам извода. Не че няма и големи, но да ги напипаш е друга работа. Аз ти говоря за масовите на свободни язовири, които са лесни за фатане.
Еми колко лесни , през 1 минута кълване и само мотане на макарата.. - ПРЕКАЛЕНО лесни :Д
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Това на Слаковци не е било каракуда със сигурност! Не сте го познали,но е било БУФАЛО !
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

bobifoto написа:Колега можеш ли да ми кажеш къде точно са хубавите места на Лобош? Решил съм да направя един риболов там но никога не съм ходил.
На Радибош и на Гребната база опитай...
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
ralcho
новобранец
новобранец

Мнение от ralcho »

здравеите киолеги отъм радибош имали хубави места за нощувка ще ходя с детето мерси
nickky kollew

mario67 написа:Това на Слаковци не е било каракуда със сигурност! Не сте го познали,но е било БУФАЛО !
ТОЧНО каракуда си беше ... имахме човек възрастен, който вече 35 години е по язовири и такива места , и той даже ме поздрави.... гаранция давам че е каракуда !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”