Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Супер излет на яз. Лобош
Супер излет на яз. Лобош
Здравейте колеги, както обещах ще ви дам актуална информация още от днешния ден. Та , тръгнахме в 04:30 към яз. Лобош. Бяхме там в 5:30 и се приготвихме да мятаме вече въдиците , като имахме :
Захранка : ПроМикс специал и Респект Шаран и едри риби.
Стръв : бели червеи, торни червеи, царевица и жито.
Започнахме с малко царевичка и малко бели. Но в последствие разбрахме че само на бял кълве най-много . В началото имахме 1-2 МНОГО силни удари но само удар ... после вече ни провървя и целият ни улов ни е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. Бяхме от страната срещу брезите , ако някой го знае . Лошото беше че нямаше нито една едра риба ;( . За съжаление също така нямам и снимки. И сега е време малко да похапнем вкусна рибка
Дано съм ви помогнал , и ако някой от вас има въпроси , можете да ме питате на лично съобщение за да не правим спам . Това е от мен 
Захранка : ПроМикс специал и Респект Шаран и едри риби.
Стръв : бели червеи, торни червеи, царевица и жито.
Започнахме с малко царевичка и малко бели. Но в последствие разбрахме че само на бял кълве най-много . В началото имахме 1-2 МНОГО силни удари но само удар ... после вече ни провървя и целият ни улов ни е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. Бяхме от страната срещу брезите , ако някой го знае . Лошото беше че нямаше нито една едра риба ;( . За съжаление също така нямам и снимки. И сега е време малко да похапнем вкусна рибка

Re: Супер излет на яз. Лобош
А помеждудругото колеги, ако някой от вас знае защо нямахме улов от по-едра риба от написаното горе (0,700г.), ще съм му благодарен ако ми каже .... Къде сме сбъркали ........... :ХХ
Seems legitfiverov написа:![]()
![]()
![]()
Щото ги изядоха
![]()
![]()

Колега можеш ли да ми кажеш къде точно са хубавите места на Лобош? Решил съм да направя един риболов там но никога не съм ходил.
- antivik
- кандидат преподавател
500-700гр. си е доста добър каракудяк бре младо момчеnickky kollew написа:............................................. е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. .............................

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Еми на слаковци хванахме СТРАХОТНА каракуда 1,700 кг .... идеална просто .. за това казах мънички :Д а иначе , ще снимам но просто този път така се случи ....antivik написа:500-700гр. си е доста добър каракудяк бре младо момчеnickky kollew написа:............................................. е от 24 каракуди по 0,500-0,700 г. и 7 червеноперки , пак мънички. .............................. И за другия път телефон или апарат и снимки
![]()
, че така е някак си постно, сухо.
- antivik
- кандидат преподавател
Това 1,700 си е направо трофеен каракудяк, говоря ти за масовия размер, който се лови в свободните водоеми и който е доста под 500 грамаnickky kollew написа:
Еми на слаковци хванахме СТРАХОТНА каракуда 1,700 кг .... идеална просто .. за това казах мънички :Д а иначе , ще снимам но просто този път така се случи ....

Еха, значи стабилна каракуда съм хванал :Д екстраantivik написа:Това 1,700 си е направо трофеен каракудяк, говоря ти за масовия размер, който се лови в свободните водоеми и който е доста под 500 грамаnickky kollew написа:
Еми на слаковци хванахме СТРАХОТНА каракуда 1,700 кг .... идеална просто .. за това казах мънички :Д а иначе , ще снимам но просто този път така се случи .....

- antivik
- кандидат преподавател
При положение, че на някои места са по 100-150грама, че и по-малки...Направи си сам извода. Не че няма и големи, но да ги напипаш е друга работа. Аз ти говоря за масовите на свободни язовири, които са лесни за фатане.
Еми колко лесни , през 1 минута кълване и само мотане на макарата.. - ПРЕКАЛЕНО лесни :Дantivik написа:При положение, че на някои места са по 100-150грама, че и по-малки...Направи си сам извода. Не че няма и големи, но да ги напипаш е друга работа. Аз ти говоря за масовите на свободни язовири, които са лесни за фатане.
-
- разбира нещата
Това на Слаковци не е било каракуда със сигурност! Не сте го познали,но е било БУФАЛО !
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- разбира нещата
На Радибош и на Гребната база опитай...bobifoto написа:Колега можеш ли да ми кажеш къде точно са хубавите места на Лобош? Решил съм да направя един риболов там но никога не съм ходил.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
здравеите киолеги отъм радибош имали хубави места за нощувка ще ходя с детето мерси
ТОЧНО каракуда си беше ... имахме човек възрастен, който вече 35 години е по язовири и такива места , и той даже ме поздрави.... гаранция давам че е каракуда !mario67 написа:Това на Слаковци не е било каракуда със сигурност! Не сте го познали,но е било БУФАЛО !