ЦЯЛОСТНА ШАРАНДЖИЙСКА ЕКИПИРОВКА !

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

сирака
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЦЯЛОСТНА ШАРАНДЖИЙСКА ЕКИПИРОВКА !

Мнение от сирака »

С.Върбанов написа:
antivik написа:
С.Върбанов написа: :D И човека не я хваща .......тя сама се хваща :idea: работата на такъма е да я извади безпроблемно ! Работата на човека е да се снима с нея и да я пусне и да мисли за следващия път как да я излъже за да се хване пак и пак ...
И от тук нуждата на още един артикул - апарат за снимане ако снима и клипове още по-добре.
Вече има телефони с камери по 8 мегапиксела !

сирака написа:....трагични били прът и макара за 100 лева,ами купи си за 1500 прът и макара... :drinkers:
Имам и много ми харесват , а и рибка вадят по някога :D
:D :drinkers:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Земи си два фидера и си прави кефа,кеф ти шарани кеф ти каракудки:)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

С.Върбанов написа:
antivik написа:
С.Върбанов написа: :D И човека не я хваща .......тя сама се хваща :idea: работата на такъма е да я извади безпроблемно ! Работата на човека е да се снима с нея и да я пусне и да мисли за следващия път как да я излъже за да се хване пак и пак ...
И от тук нуждата на още един артикул - апарат за снимане ако снима и клипове още по-добре.
Вече има телефони с камери по 8 мегапиксела !
Знам, но мен с апарата ми е по-лесно, па и по не му треперя, че може да пийне вода и да остана без връзка, а и на апаратите доста им паднаха цените, та не е трудно да се екипира човек.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ти сам го каза ,че е разход , а Аз казах ,че може да го избегне , ако има вече телефон с камера ! Както и да е - това е последното , което му трябва от шаранджийското оборудване , защото съгласи се ,че , ако няма въдици и макари няма да има и какво да снима :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

СЪГЛАСЕН!
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
borislav6990
новобранец
новобранец

Мнение от borislav6990 »

https://fishing-market.com/shop/product ... .html-Това ще ти върши работа, трябват ти още 100 лв. за сигнализатори и 6 колчета и още 100 за палатка и 1 надуваем дюшек!https://fishing-market.com/shop/categor ... lekti.html :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”