Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: BG Рибалка
Играта очаквам някой да я обнови защото вече мноого дълго време я играя с тези водоеми, че вече съм запомнил къде какво има на изуст това еВуйчо-Ваньо написа:Абе човек,що не я играеш играта такава,каквато е?Къв е тоя зор за повече водоеми?Кво чак толкова очакваш да се промени?ttsvetelin написа:Хайде де кога ще ми кажете кога тази игра ще се обнови с повече водоеми моля Ви кажете кога.![]()
![]()
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Тогава по-добре играй руската версия 3.6.За нея няма клевалка и има огромен брой водоеми от цял свят,които трябва да проучваш сам стъпка по стъпка.Много бавно става,но е доста по-интересно.

-
- новобранец
Руската версия 3.6 съм я играл и да има много водоеми , но дават съвсем малко пари за рибите около 2 пъти по малко от тази , а и трябва да играеш няколко години за да натрупаш имоти и други екстри и не е на българскиВуйчо-Ваньо написа:Тогава по-добре играй руската версия 3.6.За нея няма клевалка и има огромен брой водоеми от цял свят,които трябва да проучваш сам стъпка по стъпка.Много бавно става,но е доста по-интересно.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Така е.Прав си,но ти вече имаш много пари,карма и точки опит и да се появят нови водоеми,въпрос на няколко седмици е да ги "превземеш" и тях а безброй много водоеми не могат да се добавят...Просто идва един момент,когато играта става безинтересна.Аз например,като играех БГ версията,имах имоти на всички локации,имах 10-ина (не помня точно) комплекта от най-скъпите въдици и такъми,много карма,опит и няколко милиона
и просто няма за какво да се боря.Та така...

-
- новобранец
В руската версия 3.6 е интересна и има повече от 600 игрови локации около 1000 вида различни риби и мисля че имаше около 60-70 бази и трябва наистина дълго време да играеш но е забавно , но има 1 недостатък , че не е на българскиВуйчо-Ваньо написа:Така е.Прав си,но ти вече имаш много пари,карма и точки опит и да се появят нови водоеми,въпрос на няколко седмици е да ги "превземеш" и тях а безброй много водоеми не могат да се добавят...Просто идва един момент,когато играта става безинтересна.Аз например,като играех БГ версията,имах имоти на всички локации,имах 10-ина (не помня точно) комплекта от най-скъпите въдици и такъми,много карма,опит и няколко милионаи просто няма за какво да се боря.Та така...

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Колега,бай Спас направи таз игра за нас,но е много трудоемко.Просто за сам човек е адски трудно.Така че ако той реши ще направи нови локации.Пиши му на лични.
-
- новобранец
Вече му писах да направи водоеми ,но той за съжаление не отговориstoilkatastz написа:Колега,бай Спас направи таз игра за нас,но е много трудоемко.Просто за сам човек е адски трудно.Така че ако той реши ще направи нови локации.Пиши му на лични.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Би било чудесно,ама не се надявай много.ttsvetelin написа:.....може ли някой риболовец който има много свободно време да направи руската версия 3.6 да бъде на български или ако някой го е направил вече да ми даде линк за да го изтегля.....

-
- научил се да хвърля
Може ли някой отново да качи програмата за правене на бази че е изтекъл срока за сваляне в сайтовете който е качена 

-
- новобранец
jibira написа:Такаааа....героя е доста нафиркан и само иска да пие. Хванал съм "зачетните" риби необходими за бульона, но уви не става. Като давам да смеси (колбичката) излиза събобщение за грешка, а после изкача прозорец, че нямам необходимите риби...идеи?!?
колега ако си го опражил и знаеш как кажи че сега и моя е нафиркан
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ако не става по друг начин,иди на някоя локация,където няма забрана за алкохол и го остави там без да яде,без да пие,без да лови риба.Абе нищо.След това чакане му е майката.Бавничко става ама става.

Играта е страхотна дизайнът е перфецтен всичко е на 6 ако може някой да ми каже как да си направим рефистрацията онлайн ще ви бъда благодарен
А дали има вариант да се играе онлайн?
Здравейте , аз имам следния проблем направил съм всичко което пише в 1-вия пост и пак не ми тръгва играта , защо ? Ако някой има идея нека да я сподели моля.
Всяко хоби е за удоволствие