Какво кълве на яз. "Въча"?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
lubo79
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз. "Въча"?

Мнение от lubo79 »

Кацарски ти верно си УНИКАТ :lol:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Ей го и братчеда с амура :)

Изображение
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
:D Казах му,ама той нещо не успял да се справи с нея :D Другия път като ида на гости у тях ще му направя. Вчера на река въча изядохме тоя красавец. Пържен и на скара - ми то шаран все едно ям :D Само където имаше малко повечко бяло месо,обаче беше адски вкусен .... Само едни големи дебели кокали,все едно от пиле :D

Наслука на всички и дано някой друг колега се похвали с такъв улов скоро време от Антона ;)
Аватар
tokaii
новобранец
новобранец

Мнение от tokaii »

колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

tokaii написа:колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там
Общо взето на всичко кълве колега , но за мирните риби ще те посъветвам да заложиш на сладка царевица и бял червей. За захранка вече ти трябва да си избереш някоя добра от рибарските магазини. Увари си и жито да имаш за привличане на перките ;) Като цяло риболова там продължава да е тегав за тази година.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? :D хаха
Аватар
tokaii
новобранец
новобранец

Мнение от tokaii »

мерси колега
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

От няколко дни на яз."Въча"водата "цъфти",така,че временно си преоценете становищата по въпроса за кълването :)
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? Да Аз съм :) има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

svetlin201 написа:Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? Да Аз съм :) има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?
Ми не ще да се храни като миналата година пустата риба ! Нещо я обърка тая година ама незнам и аз какво е! И миналата година пускаха водата от цанков камак,ама си даваше рибата. Тая година заради по-студената зима ли стана така незнам ама не ще и не ще ! На нощен риболов може да се жулне само нещо по-добро или рано сутрин. През деня не чакай много много. Другат седмица мисля да се кача нагоре да я пробвам и тогава ще дам точно инфо ;)
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

alankulu1987 написа:Ей го и братчеда с амура :)

Изображение
Браво,страхотна риба.
Предполагам не сте хвърляли по 10+ кила захранка. :lol:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Не :D Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините ;) Мисля,че беше Promix Special
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

А така обясни го на господин Бутник. :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Катцарски,поканих те на риболов,ще нося само кутийка червей/0.40ст/ половин кофа пръст и два хляба минати през блендера и ще видиш,че пак ще си бъркаш в носа.Тоя амур е дошъл на захранката от любопитство да види кой му хвърля от тая......От уважение към собствениците на марката ще запазя по нататъшен коментар,Промикса бе такъв какъвто трябва, преди да проходиш/не в риболова,защото там още си в паяка :mrgreen: :mrgreen: /.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една :wink: Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика :mrgreen:
Ако искаш аз да пусна и да знаеш,че ще бъде най-четената,защото си изключително.......интелигентен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”