Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Къде и какво кълве в момента.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
Кацарски ти верно си УНИКАТ 

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Ей го и братчеда с амура  

- 
				svetlin201
- новобранец 
ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
 Казах му,ама той нещо не успял да се справи с нея
 Казах му,ама той нещо не успял да се справи с нея  Другия път като ида на гости у тях ще му направя. Вчера на река въча изядохме тоя красавец. Пържен и на скара - ми то шаран все едно ям
 Другия път като ида на гости у тях ще му направя. Вчера на река въча изядохме тоя красавец. Пържен и на скара - ми то шаран все едно ям  Само където имаше малко повечко бяло месо,обаче беше адски вкусен .... Само едни големи дебели кокали,все едно от пиле
 Само където имаше малко повечко бяло месо,обаче беше адски вкусен .... Само едни големи дебели кокали,все едно от пиле  
 Наслука на всички и дано някой друг колега се похвали с такъв улов скоро време от Антона

колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Общо взето на всичко кълве колега , но за мирните риби ще те посъветвам да заложиш на сладка царевица и бял червей. За захранка вече ти трябва да си избереш някоя добра от рибарските магазини. Увари си и жито да имаш за привличане на перкитеtokaii написа:колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там
 Като цяло риболова там продължава да е тегав за тази година.
 Като цяло риболова там продължава да е тегав за тази година.- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ?svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
 хаха
 хахаRe: Какво кълве на яз. "Въча"?
мерси колега

- 
				INCUBUS
- кандидат преподавател 
От няколко дни на яз."Въча"водата "цъфти",така,че временно си преоценете становищата по въпроса за кълването 

- 
				svetlin201
- новобранец 
Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ?  Да Аз съм  има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?
 има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?

има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?
 има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Ми не ще да се храни като миналата година пустата риба ! Нещо я обърка тая година ама незнам и аз какво е! И миналата година пускаха водата от цанков камак,ама си даваше рибата. Тая година заради по-студената зима ли стана така незнам ама не ще и не ще ! На нощен риболов може да се жулне само нещо по-добро или рано сутрин. През деня не чакай много много. Другат седмица мисля да се кача нагоре да я пробвам и тогава ще дам точно инфоsvetlin201 написа:Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? Да Аз съмима ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?

- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
Браво,страхотна риба.alankulu1987 написа:Ей го и братчеда с амура
Предполагам не сте хвърляли по 10+ кила захранка.

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Не  Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините
 Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините  Мисля,че беше Promix Special
 Мисля,че беше Promix Special

Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините
 Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините  Мисля,че беше Promix Special
 Мисля,че беше Promix Special- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
А така обясни го на господин Бутник. 

- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
Катцарски,поканих те на риболов,ще нося само кутийка червей/0.40ст/ половин кофа пръст и два хляба минати през блендера и ще видиш,че пак ще си бъркаш в носа.Тоя амур е дошъл на захранката от любопитство да види кой му хвърля от тая......От уважение към собствениците на марката ще запазя по нататъшен коментар,Промикса бе такъв какъвто трябва, преди да проходиш/не в риболова,защото там още си в паяка  
   /.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една
 /.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една  Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика
 Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика  

Ако искаш аз да пусна и да знаеш,че ще бъде най-четената,защото си изключително.......интелигентен.

/.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една
 /.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една  Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика
 Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика  
 Ако искаш аз да пусна и да знаеш,че ще бъде най-четената,защото си изключително.......интелигентен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....