Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
Кацарски ти верно си УНИКАТ 

-
- разбира нещата
Ей го и братчеда с амура

-
- новобранец
ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация
-
- разбира нещата
svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация

Наслука на всички и дано някой друг колега се похвали с такъв улов скоро време от Антона

колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там
-
- разбира нещата
Общо взето на всичко кълве колега , но за мирните риби ще те посъветвам да заложиш на сладка царевица и бял червей. За захранка вече ти трябва да си избереш някоя добра от рибарските магазини. Увари си и жито да имаш за привличане на перкитеtokaii написа:колеги ще ми препоръчате ли стръв и захранка за този язовир,че съм ходил само няколко пъти за чаушан и мисля тази седмица да отида пак,но не съм много наясно на какво се лови там

-
- разбира нещата
Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ?svetlin201 написа:ееее Тези от кричим избиха рибата цтцтцттцтцтц хаххахаахха много поздрави на брачеда и му кажи да си направи регистрация тука че да може да си одменяме информация

мерси колега
-
- кандидат преподавател
От няколко дни на яз."Въча"водата "цъфти",така,че временно си преоценете становищата по въпроса за кълването 

-
- новобранец
Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? Да Аз съм
има ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?

-
- разбира нещата
Ми не ще да се храни като миналата година пустата риба ! Нещо я обърка тая година ама незнам и аз какво е! И миналата година пускаха водата от цанков камак,ама си даваше рибата. Тая година заради по-студената зима ли стана така незнам ама не ще и не ще ! На нощен риболов може да се жулне само нещо по-добро или рано сутрин. През деня не чакай много много. Другат седмица мисля да се кача нагоре да я пробвам и тогава ще дам точно инфоsvetlin201 написа:Колега,ти се беше запознал с братчеда на Антона нали ? Да Аз съмима ли някакво инфо от Въча или се така тегаво си дава не иска да яде ?

-
- ще става разбирач
Браво,страхотна риба.alankulu1987 написа:Ей го и братчеда с амура![]()
Предполагам не сте хвърляли по 10+ кила захранка.

-
- разбира нещата
Не
Хвърлил е някоя друга топка,ама от евтините
Мисля,че беше Promix Special

-
- ще става разбирач
А така обясни го на господин Бутник. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Катцарски,поканих те на риболов,ще нося само кутийка червей/0.40ст/ половин кофа пръст и два хляба минати през блендера и ще видиш,че пак ще си бъркаш в носа.Тоя амур е дошъл на захранката от любопитство да види кой му хвърля от тая......От уважение към собствениците на марката ще запазя по нататъшен коментар,Промикса бе такъв какъвто трябва, преди да проходиш/не в риболова,защото там още си в паяка
/.Когато една захранка работи/това се отнася и за риболовеца/ рибите са повече от една
Момчето е имало добра слука за което-Браво,но едва ли се дължи на...и т.н.И имам една молба-пусни отделна тема,в която да си избиваш комплексите,споменавайки моето име.Сашееее,Сашеееее,уникално ......би трябвало да се сетиш как завършва прословутата реплика
Ако искаш аз да пусна и да знаеш,че ще бъде най-четената,защото си изключително.......интелигентен.

Ако искаш аз да пусна и да знаеш,че ще бъде най-четената,защото си изключително.......интелигентен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....