Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Относно потребителя С.Върбанов-спри се бе човек
Модератор: sapuna
Re: Относно потребителя С.Върбанов-спри се бе човек
Вьрбанов като си такьв голям рибар пусни тема или снимка да те видим не само да спамиш темите на хората .Заради такива като тебе хората които трябва да пишат не пишат.Аман от разбирачи .Ходи чукаи лаф сьс Вьрхара в магазина му да се льжете двамата . За 7 месеца имаш над 1600 мнения ........само критики....... ако имаш проблем или комплекс избивай ги другаде......АААААА имаш тема извинявай .....продаваш разни неща
pacho69 написа:..... да си ощипете жената (балдъзата, гаджето, любовницата) по задника, ами сте седнали само кавги ....

Мен пък всички са ми симпатични, щеше да е скучно без съфорумците от типа " по-големи католици от папата", "на всяка манджа меродия" и т.н...
Наздраве

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Бог казва не съдете за да не бъдете съдени 
Харесва ми че доста хора си изказват мнението критиките са добре до някъде защото те помагат да си направиш равносметка кое не си направил както трябва

Харесва ми че доста хора си изказват мнението критиките са добре до някъде защото те помагат да си направиш равносметка кое не си направил както трябва

Риболова е хоби.Наслука 

Насе, ми как инак бе, вместо да вадят кой червеи, кой други работи, те са извадили едни усти и само се ядат, като червей карастоянка...
По-голям шаран от рибаря няма...
..
май няма смисъл ..
май няма смисъл ..
Последно промяна от teh на Вто Авг 07, 2012 1:35 am, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
Е,не с обществен призив
.Ми,на който не му харесва,има два варианта за действие : 1/Кълнете го и го псувайте на ЛС,ако имате време,идеи и не ви мързи, 2/Просто,мненията му ги слагайте в гащите за пране,вътре в пералнята,ако ви липсват възможностите в условие 1.Аз отдавна спрямо него съм на вариант 2,просто природата си произвежда по всяко време такива хора,те са част от живота ни,даже му придават колорит
А този пич с графиката ме разби окончателно,ш,си сипя на главата половин кило мастика и ш,ъ стадам цяла нощ и следващия работен ден от преживения потрес

..INCUBUS написа: ...
А този пич с графиката ме разби окончателно,ш,си сипя на главата половин кило мастика и ш,ъ стадам цяла нощ и следващия работен ден от преживения потрес![]()
![]()
![]()
Последно промяна от teh на Вто Авг 07, 2012 1:34 am, променено общо 1 път.
Аз викам в събота Върбанов да го оваляме в катран и пера около 19 часа, да го прекараме така през центъра на Стара Загора и в 20.00 да го изтипосаме на стадиона, където Берое играе с Ботев Враца, да го дамгоса целия град начело с Чомлека!
- Vid
- кандидат преподавател
Стигате бе хора, явно Върбанов на риба не ходи, работа си няма, не пие с приятели, путки не ебе... Е, кВо да прай човека??? Все пак форума е отворен за всички.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега С.Върбанов и аз така в началото ми беше яко да си изразявам мнението по темите и взеха да ме оплиуват дори ме заплашиха с бан ти казваш: това е публичен ФОРУМ за изразяване на ЛИЧНО мнение по дадени въпроси а то не е така май немога да ги разбера аз тея хора ........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мдааа,От жегата ще е !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- antivik
- кандидат преподавател
Я-а-а, тука станало интересно
. Ще има с к`во да се занимава човек докът
ичкийката, хеле ако и по ТВ-то няма к`во да се гледа
/а и заплата нещо липсва за ходене на риба
/.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аман от простотии.
Цяла зима четеме глупости, било от студа. Сега като е лято, защо ги четеме пак същите?
Мерете си пишките и кариерното развитие извън форума.
Напомням ви част от правилата, с които всеки регистриран потребител се е съгласил.
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
Цяла зима четеме глупости, било от студа. Сега като е лято, защо ги четеме пак същите?
Мерете си пишките и кариерното развитие извън форума.
Напомням ви част от правилата, с които всеки регистриран потребител се е съгласил.
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.