Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Мой,патент!
Модератор: sapuna
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Спинер,имам чукче и го използвам основно за бяла риба!Кърпата ми изглежда най-лесният начин да укротиш сома без да го убиваш.Чиста работа траеща 1 секунда и продължаваш нататък спокойно.Не се знае,може след известно време да се наложи връщане на рибата обратно!
Мен,не ми е ясно как ще качиш риба дълга около 1 метър направо с пръчката?
Обясни ми!
Това,което правя ми изглежда най-лесно и сигурно!
А,може би ще си остана "смещника",който се скъса да лови хищници и ставам от ден на ден все по-смешен и по-тъжен.Тъжен съм,когато някой прояви явно недостатъците си.Аз не нападам хората с "ама Ти си Такъв"!Аз нападам основно рибите!
Не се дръжте,като рибоци за да не ви нападне Големия Хищник!

-
- кандидат преподавател
Според мен,на женските е по-лесно да го вкараш.....,в лодката!
В тъмното обаче,не е ясно на кой го вкарваш!Аз не разбирам,кой е мъжки и кой женски,но успешно го вкарвам!По какви белези се разбира,кой сом е мъжки или женски?
Важно е да се знае,защото бих простил на женска с оглед на популацията,стига да не е женска/колежка от Лимекс/!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Tова с връщането по каква причина се прави? Да не би да се разчувстваш като си поприказвате със сома?Не се знае,може след известно време да се наложи връщане на рибата обратно! Rolling Eyes
Или просто си бракониерстваш лекичко /ей така на/ , и като се появи някой от ИАРА ги претъркулваш през борда ни лук ял,ни лук мирисал?
Аз под истински патент разбирам например да се измисли "шапка-невидимка" ,дето само покриваш сома ,и нито един инспектор от ИАРА да не може да го види.

Ма ,к'во ли се набутвам и аз в тази сомска тема? И без това са ми противни като риби. Грозни,мазни,слузести,ядящи мърша....Я,вземете,та ги изтребете до крак.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Обърка човека,бате!Най-малко аз съм бракониер!Защо?Имам 20 капота на кльонк,а след това съм хващал всеки излет по един.Прави изключение един ден в,който улових три.Всеки ще ме разбере!Имам сантимент към сома и винаги ми е неприятно да ги убивам,но какво да се прави,природния закон е или аз,или той!Ти си морски и не ги разбираш тези работи,май!
За зарганите казах ли ти нещо?Не!Траем си!
И на мен ми се ловят,но не знам как!
Не ме нерви,да не се научим,че ше ги гледаш само на снимка и ша са облизваш!
Поздрави,капитане! 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз никъде не съм казал ,че си бракониер.Просто попитах за какво става въпрос , защото първо говореше за 5-6 сома + парашут в лодката. После за някакви пускания на рибата с намигвания,т.е.ако се наложи.Спомена само за четирима човека,които знаеш,че си пускат сомовете.......и аз затова питам . Междувременно прочетох за пушки,бухалки,канджи .....егати войната дето се води със сома.Че не разбирам от сомове е ясно,аз сам го казах.Пък за морския риболов , не бери грижа,много е лесно: хвърляш-вадиш. Като дойдеш по морето ще те научим. Хайде , наслука ,и без лоши чувства.Не съм искал да засегна никой от колегите. Просто останах втрещен от арсенала.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Сома е много яка риба и действително всеки се презастрахова с,какви ли не средства!Нема лабаво и те размотава со се лодка и мотор,като на шега!5-6 сома е,като добро пожелание и се случва рядко,но се случва.Щом,аз новобранеца улових 3бр. за 2 часа,представи си напредналите,какво преживяват!Аз лично,повече сомове за ядене не са ми необходими,остава да преодолея алчноста си и да почна да ги пускам,защото няма какво да ги правя!
Борбата с Големия сом е безмилостна и за двете страни!Вервай,ми!Екшън и адреналин!Мъжка борба и сладостна умора,като след секс.
Номера е да не заменяш едното с другото,а да ги съчетаеш!

Тролчоооо,Тролчооооо!Виж к`во правят истинските рибари с малките сомове:
Рибари хвърлиха тон и половина шаранчета и сомове в язовир "Дъбника" край Враца
ФОТО БТА

Тичай да ги изхващаш...
Рибари хвърлиха тон и половина шаранчета и сомове в язовир "Дъбника" край Враца
ФОТО БТА

Тичай да ги изхващаш...
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн