Мой,патент!

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

http://zamunda.net/details.php?id=82302

айде просвещавайте се... :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Troli

Мнение от Troli »

Спинер,имам чукче и го използвам основно за бяла риба!Кърпата ми изглежда най-лесният начин да укротиш сома без да го убиваш.Чиста работа траеща 1 секунда и продължаваш нататък спокойно.Не се знае,може след известно време да се наложи връщане на рибата обратно! :roll: Мен,не ми е ясно как ще качиш риба дълга около 1 метър направо с пръчката? :roll: Обясни ми! :roll: Това,което правя ми изглежда най-лесно и сигурно! :shock: А,може би ще си остана "смещника",който се скъса да лови хищници и ставам от ден на ден все по-смешен и по-тъжен.Тъжен съм,когато някой прояви явно недостатъците си.Аз не нападам хората с "ама Ти си Такъв"!Аз нападам основно рибите! :wink: Не се дръжте,като рибоци за да не ви нападне Големия Хищник! :wink: :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Абе аз да попитам за сома понеже не ги разбирам тези работи,имали значение как ще го вкараш сома в лодката от гледна точка на пола дали е мъжки или женски,доколкото знам женските са доста упорити. :wink: и понякога хапят.
Troli

Мнение от Troli »

Според мен,на женските е по-лесно да го вкараш.....,в лодката! :D :D :D В тъмното обаче,не е ясно на кой го вкарваш!Аз не разбирам,кой е мъжки и кой женски,но успешно го вкарвам!По какви белези се разбира,кой сом е мъжки или женски? :roll: Важно е да се знае,защото бих простил на женска с оглед на популацията,стига да не е женска/колежка от Лимекс/! :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не се знае,може след известно време да се наложи връщане на рибата обратно! Rolling Eyes
Tова с връщането по каква причина се прави? Да не би да се разчувстваш като си поприказвате със сома?
Или просто си бракониерстваш лекичко /ей така на/ , и като се появи някой от ИАРА ги претъркулваш през борда ни лук ял,ни лук мирисал?
Аз под истински патент разбирам например да се измисли "шапка-невидимка" ,дето само покриваш сома ,и нито един инспектор от ИАРА да не може да го види. :wink: :wink: :wink: :wink:
Ма ,к'во ли се набутвам и аз в тази сомска тема? И без това са ми противни като риби. Грозни,мазни,слузести,ядящи мърша....Я,вземете,та ги изтребете до крак.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Troli

Мнение от Troli »

Обърка човека,бате!Най-малко аз съм бракониер!Защо?Имам 20 капота на кльонк,а след това съм хващал всеки излет по един.Прави изключение един ден в,който улових три.Всеки ще ме разбере!Имам сантимент към сома и винаги ми е неприятно да ги убивам,но какво да се прави,природния закон е или аз,или той!Ти си морски и не ги разбираш тези работи,май! :wink: :D :D :D За зарганите казах ли ти нещо?Не!Траем си! :wink: И на мен ми се ловят,но не знам как! :wink: Не ме нерви,да не се научим,че ше ги гледаш само на снимка и ша са облизваш! :D :D :D Поздрави,капитане! :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Аз никъде не съм казал ,че си бракониер.Просто попитах за какво става въпрос , защото първо говореше за 5-6 сома + парашут в лодката. После за някакви пускания на рибата с намигвания,т.е.ако се наложи.Спомена само за четирима човека,които знаеш,че си пускат сомовете.......и аз затова питам . Междувременно прочетох за пушки,бухалки,канджи .....егати войната дето се води със сома.Че не разбирам от сомове е ясно,аз сам го казах.Пък за морския риболов , не бери грижа,много е лесно: хвърляш-вадиш. Като дойдеш по морето ще те научим. Хайде , наслука ,и без лоши чувства.Не съм искал да засегна никой от колегите. Просто останах втрещен от арсенала. :roll: :roll:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Troli

Мнение от Troli »

Сома е много яка риба и действително всеки се презастрахова с,какви ли не средства!Нема лабаво и те размотава со се лодка и мотор,като на шега!5-6 сома е,като добро пожелание и се случва рядко,но се случва.Щом,аз новобранеца улових 3бр. за 2 часа,представи си напредналите,какво преживяват!Аз лично,повече сомове за ядене не са ми необходими,остава да преодолея алчноста си и да почна да ги пускам,защото няма какво да ги правя! :roll: Борбата с Големия сом е безмилостна и за двете страни!Вервай,ми!Екшън и адреналин!Мъжка борба и сладостна умора,като след секс. :wink: Номера е да не заменяш едното с другото,а да ги съчетаеш! :wink: :D :D
Troli

Мнение от Troli »

В събота,след гроздобера ми остана малко време и отидох за сом на кльонк.Хванах 30 костура-педя и за два часа ударих две сомета,3 и 4 кила,но големия все още е пас!Ще упорствам,до успешен край! :roll: Ще се зарадвам само от 40кг. на горе! :roll:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Троли брат вземи започни да пускаш сомчетата и съм сигорен че ще получиш необходимото уважение от колегите.Незабравяй,че 3кг сом се равнява на 300гр шаранче.Това го пиша като на приятел.
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Тролчоооо,Тролчооооо!Виж к`во правят истинските рибари с малките сомове:
Рибари хвърлиха тон и половина шаранчета и сомове в язовир "Дъбника" край Враца

ФОТО БТА
Изображение

Тичай да ги изхващаш...
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”