ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Здараверйте бурята и дъжда отминаха на Танас2 шатрата удържа,сървайрите пасти да ядат да дойдат тука да видат как се оцелява само с пържоли и ракия,новобранците разбиха платиката,а ний с Танас2 и Ивака нищо.
А тея с буса ще ми хванат макарите.
Ако някой носи шатра да има в предвид че ще му трябват допълнителни колчета и въжета.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

По живо по здраво утре вечер съм при вас
Един по един ще се съберем
Troli

Мнение от Troli »

Велчев,ако сте толкоз народ и два по 112кг. нема да ни стигнат,иначе с удоволствие ще те кача на лодката,ако трима колеги потвърдят писменно,че не се карък! :D :D :D Вий,Танас и Ивака търсите трофея,така че си струва чакането.Завиждам благородно,че можете да си позволите толкова дълъг риболов.Търпението и упорството се възнаграждават рано или късно!Сменяйте позициите и обловете по-голям район! :wink: Нивото,как е?Мени ли се? :roll:
Последно промяна от Troli на Сря Сеп 19, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Troli нивото както знаеш е ниско за сега спря да пада риба има яко ама и тук таме вода,положението е следното:един ред риба и два реда вода а сомовте са най от долу. :lol: :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

:D :D :D Евала! :D :D :D Не можах да разбера,това добри новини ли са? :D :D :D Или е,Вива-Тееееееееееееел! :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А Троли я ми обясни как да ти кача снимка от сонара да видиш за какво става въпрос, особенно сега след тази буря. :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Не ми се обяснявай със снимки-сонарски,а със снимки на уловени рибоци!Аз моя сонар го зазимих да не ме дразни.Влачиш ли,що ли?Ако виждаш единични риби на 5-7 метра,може да са бели риби.Това,което знам е да тръгнеш от лагера към стената и няма начин да не удари,особенно на последния десен завой преди помпената станция!На този нос винаги удря бяла,направи два-три тигела па да видим ще има ли резултат! :wink:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

здравейте тука се борим с ветроете и чат пат с рибите новобранеца както ви писа Поборников ги изби. Никои да не идва много е гадно тук ракията не върви мезето също : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: някой да има в двора си малко яренце или прасенце , че Поборников е събеал доста дърва.
Troli

Мнение от Troli »

:D :D :D Ние у Софето дървета неаме,а само моми! :D А те не ке станат за иедене! :wink: :D :D :D Поборников да гушне некоя цепеница и да си лега,че среднощите стана! :D :D :D Платиките,колко са големи?Каква е гръдната им обиколка?Това е струва ми се много важно! :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Сега си хапваме пържена рибка ама забравих да взема размерите,долу горе са като на твоита приятелка. :lol: :lol: :lol:
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

Хей момчета.......
там сте се събрали,
и всички нас сте заебали,
но след тази буря важното е,
че сте отцеляли.
А сега на слука,
но без злополука.
Пиите яжте до зори,
но с вдигнати глави,
и нека риба да върви.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Айде момчета стягайте се , в петък 2 часа след обед трагвам ! ако иска и град да вали , при вас съм :):):):)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Поборников написа:А Троли я ми обясни как да ти кача снимка от сонара да видиш за какво става въпрос, особенно сега след тази буря. :wink:

я я кажи кой размер са :D :D :D :D ????
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Мястото удобно ли е за плувка Поборников :?:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ивака в момента ги скубе яко на директен телескоп и фидер.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”