Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Здараверйте бурята и дъжда отминаха на Танас2 шатрата удържа,сървайрите пасти да ядат да дойдат тука да видат как се оцелява само с пържоли и ракия,новобранците разбиха платиката,а ний с Танас2 и Ивака нищо.
А тея с буса ще ми хванат макарите.
Ако някой носи шатра да има в предвид че ще му трябват допълнителни колчета и въжета.
А тея с буса ще ми хванат макарите.
Ако някой носи шатра да има в предвид че ще му трябват допълнителни колчета и въжета.
Велчев,ако сте толкоз народ и два по 112кг. нема да ни стигнат,иначе с удоволствие ще те кача на лодката,ако трима колеги потвърдят писменно,че не се карък!
Вий,Танас и Ивака търсите трофея,така че си струва чакането.Завиждам благородно,че можете да си позволите толкова дълъг риболов.Търпението и упорството се възнаграждават рано или късно!Сменяйте позициите и обловете по-голям район!
Нивото,как е?Мени ли се? 

Последно промяна от Troli на Сря Сеп 19, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
Не ми се обяснявай със снимки-сонарски,а със снимки на уловени рибоци!Аз моя сонар го зазимих да не ме дразни.Влачиш ли,що ли?Ако виждаш единични риби на 5-7 метра,може да са бели риби.Това,което знам е да тръгнеш от лагера към стената и няма начин да не удари,особенно на последния десен завой преди помпената станция!На този нос винаги удря бяла,направи два-три тигела па да видим ще има ли резултат! 

-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател