Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
dafuqdon_misho написа:И при мен само дребни ,но в изобилие.Доста кефалчета и сомчета,а най интересното ми е ,че и бяла риба взима в бързеите,дребни ,ей такива екземпляри до килограм:

Сериозно, бяла още не съм закачал на ряката. За циментното корито зад била знам че има(скоро като го изпуснат няма да има съсъщност), но надолу(Ханово - Устрем) още не съм закачал.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !

Последните два сезона доста често ми се случва да удари бяла на реката,но често на определени места на които ходя,явно има участъци където се чувства комфортно не я закачат бракониери и увеличава популацията си,което е мноооого радващо!

Spinning Forever

- morriddin
- научил се да хвърля 
Онзи ден си купих Salmo hornet - 4гр. син. Резултата: 4 мерни кефала и един костур около 400 гр. Много уловиста примамка!!! За съжаление, като реших да го пробвам вечерта, остана някъде в реката...  Днес сутринта направих нова покупка - пак Salmo hornet, същия грамаж, но "костурче". Реализирах две сомета от порядъка 2 - 3 кг. и една маломерна щука! Върнах се в магазина да споделя и кого мислите виждам - "Jacko" himself.... Понеже се знаем отдавна му викам: Джако, оправи си воблерите - виж какво прави Salmo - то?!? А той тъкмо носи прясна серия примамки... "Посъветва ме" малко, Та взех и един от неговите - утре сутрин ще се кисне в реката, пък да видим...
  Днес сутринта направих нова покупка - пак Salmo hornet, същия грамаж, но "костурче". Реализирах две сомета от порядъка 2 - 3 кг. и една маломерна щука! Върнах се в магазина да споделя и кого мислите виждам - "Jacko" himself.... Понеже се знаем отдавна му викам: Джако, оправи си воблерите - виж какво прави Salmo - то?!? А той тъкмо носи прясна серия примамки... "Посъветва ме" малко, Та взех и един от неговите - утре сутрин ще се кисне в реката, пък да видим...
Този път ще взема и "фотото" - да стане нещо като репортаж! 

пп. Забравих да кажа, че си взех едното сомче - все пак беше мерно, а другото и щуклето бяха целунати по кратунките, и отидоха да растат! Мястото няма да споделя, че извадих с воблерчето и два парашута, но смятам, че който се е врял в трънаците и копривата ще разбере долу-горе къде е... Хайде, със здраве - дано не ми мине котка път, да отида и утре, пък, че ще се похваля - то е ясно!

Днес сутринта направих нова покупка - пак Salmo hornet, същия грамаж, но "костурче". Реализирах две сомета от порядъка 2 - 3 кг. и една маломерна щука! Върнах се в магазина да споделя и кого мислите виждам - "Jacko" himself.... Понеже се знаем отдавна му викам: Джако, оправи си воблерите - виж какво прави Salmo - то?!? А той тъкмо носи прясна серия примамки... "Посъветва ме" малко, Та взех и един от неговите - утре сутрин ще се кисне в реката, пък да видим...
  Днес сутринта направих нова покупка - пак Salmo hornet, същия грамаж, но "костурче". Реализирах две сомета от порядъка 2 - 3 кг. и една маломерна щука! Върнах се в магазина да споделя и кого мислите виждам - "Jacko" himself.... Понеже се знаем отдавна му викам: Джако, оправи си воблерите - виж какво прави Salmo - то?!? А той тъкмо носи прясна серия примамки... "Посъветва ме" малко, Та взех и един от неговите - утре сутрин ще се кисне в реката, пък да видим...Този път ще взема и "фотото" - да стане нещо като репортаж!

пп. Забравих да кажа, че си взех едното сомче - все пак беше мерно, а другото и щуклето бяха целунати по кратунките, и отидоха да растат! Мястото няма да споделя, че извадих с воблерчето и два парашута, но смятам, че който се е врял в трънаците и копривата ще разбере долу-горе къде е... Хайде, със здраве - дано не ми мине котка път, да отида и утре, пък, че ще се похваля - то е ясно!

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !

Здравейте,колеги!
От три години не съм ходил сериозно на спининг ,но ми подариха въдица и мисля да и отделя време,че ми омръзнаха тия шарани
 ,но ми подариха въдица и мисля да и отделя време,че ми омръзнаха тия шарани  .Та мисълта ми е,къде по Тунджа да отида да помятам
 .Та мисълта ми е,къде по Тунджа да отида да помятам 

От три години не съм ходил сериозно на спининг
 ,но ми подариха въдица и мисля да и отделя време,че ми омръзнаха тия шарани
 ,но ми подариха въдица и мисля да и отделя време,че ми омръзнаха тия шарани  .Та мисълта ми е,къде по Тунджа да отида да помятам
 .Та мисълта ми е,къде по Тунджа да отида да помятам 

В тоз гьол,риба няма!
- morriddin
- научил се да хвърля 
Сирак, към Ямбол не съм ходил, но при Коневец, Трънково и Елхово реката си дава. Успех!

Благодаря!morriddin написа:Сирак, към Ямбол не съм ходил, но при Коневец, Трънково и Елхово реката си дава. Успех!

В тоз гьол,риба няма!
- vlado_kamburov
- новобранец 
да попитам как е реката от дьжда,че утре смятам да ходя някьде след устрем да тьрся мустакатия

Днес сефтосах спининга на Завой...4 кефала и 1 щучка  .Но снимка само на първия кефал,фотото му падна батерията
 .Но снимка само на първия кефал,фотото му падна батерията 

След снимката си замина при братята.

Като за първи път от 3 години,бива. 

Другият път със заредено фото

След снимката си замина при братята.

Като за първи път от 3 години,бива.

Другият път със заредено фото

В тоз гьол,риба няма!
- morriddin
- научил се да хвърля 
Дъжд в Елхово не валя и реката си е ОК, но като гледам колко е валяло "нагоре", не знам как ще е утре...vlado_kamburov написа:да попитам как е реката от дьжда,че утре смятам да ходя някьде след устрем да тьрся мустакатия
Иначе, днес хищника се беше покрил: Час и половина мятах примамките - едно кефалче около половинката, и една щучка същия размер. Мерната риба я нямаше никаква, въпреки че, току пред мен се преметна съвсем стойностен сом... Ще я търся утре - дано огладнее повече!

- arilus
- ще става разбирач 
Денят беше общо взето гаден и реших след работа да си проветря главата по Реката. Няколко празни почуквания, ама нанай. Стигнах до по-дебел бързей и на 10-12 замятане - ПРАС! Залепи се в дъното и бая ми свири на аванса. Белна се дълъг корем и една голяма уста и реших , че е сомче, да ама не - като навири гръбната перка като косатка Го познах! Фатки, мятане, тръскане на главата и най накрая легна на брега. 70 см. по моя преценка към 3 кг. Бурна радост, дълга фотосесия и решениено - ще живее. Да ама фотосесията май се беше проточила доста и като Го пуснах във водата си легна с корема нагоре. Бре - викам си отиде си гадинчето - хубаво, че течението го натика под едни клечки и ща - не ща нагазих и си го прибрах, дишане уста в уста, врътнат с гърба на горе в течението и след десетина минути се осафери, размърда се, тегли ми една и отпраши. 

и бияча

Сега си сипвам поредната биричка и усмивката още е на финзиономията ми.
Късмет на всички!

и бияча

Сега си сипвам поредната биричка и усмивката още е на финзиономията ми.
Късмет на всички!
- каридата
- учете се от него 
бРаво пич,по принцип расперите са доста кекави на сушата.Добра риба.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

@arilus, хубави риби си хванвал, браво.
Воблера, illex chubby minnow ли е?

Воблера, illex chubby minnow ли е?
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !

- arilus
- ще става разбирач 
baby cnk s40 на R2S

Браво на майстора arilus освен ,че хубаво разказва може и риба да лови ,че и спешна помощ дава
ХВАЛА на такива люде

ХВАЛА на такива люде