Холандски червей

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

На кея в Kазашко миналата есен съм утрепал чернокопа.Това за мен беше едно от тайничките леферени места,пролетта точно там ходих да пробвам,ама нямах слука.Мисля скоро пак да пробвам,ама вече ми е много далеч и няма как да ходя с колелото.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Soleno, много интересно защо се впрегна от това, че има вносни червеи?! Сякаш са те обидили на майка? Що не вземеш, вместо да занимаваш цялата аудитория с измислените си съчинения, да ни обясниш от къде идва този хъс? И да вземеш да се информираш малко повече, да се обогатиш личностно с малко повече фактология и тогава да правиш математически изчисления "колко сантиметра на колко замятания са равни" :smt024
Позволи ми ти да обясня нещо. Внос винаги ще има, когато съответната стока липсва от пазара. Още повече, когато търсенето многократно надвишава предлагането. И тук е момента да ти кажа, мойто момче, че от любимия ти градски "варненския морски червей" в Бургас (и по цялото южно черноморие) няма доставка почти от месец. Почти 3 седмици не сме виждали пукнат червей! А последните доставки бяха с отвратително качество - да 20-25 червейчета, от които 10-тина изобщо не стават за закачане на куката. Обясни това да твойте любими монополисти.
А за холандските червеи нямаш право да даваш мнение, защото не си ги виждал и не си ги пробвал :smt021 :smt021 :smt021
След малко, като прочетеш този пост, вземи си начетения, умен гъз под мишница и го занеси в магазин Go fish. Там Стефан ще обясни да второто ти аз - г-н Дурумов как стои въпроса с неподготвените изказвания пред стотици потребители, четящи форума и ще ти покаже мостри от внесения Nereis Virens.
И щом си такъв велик риболовец и разбирач, вземи си една порция червеи, пробвай как се лови с тях и след това имаш право да говориш каквото си искаш. Успех :)
kalo76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Добро утро

Мнение от kalo76 »

Добро утро на всички във форума, аз съм нов във форума и немога да вземам страна кои е прав и кои е крив, според мен времето ще си покаже. Но съм съгласен за едно състезание, пък и тогава ще може да се види за колко стига една доза холански и за колко една варненски така да се каже.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

как червейте преминаха през ДВСК ?
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Пълзешком :butthead:
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Вземи си прибери злобата обратно дребната душичка и отново напомням: нямаш право с теоретични разсъждения да заблуждаваш невинните потребители в този форум. Същия този форум нито е кошче за душевни отпадъци, нито е място за празни приказки, които никой друг не иска да ти ги слуша, нито пък е варненски форум. Ти не "поднасяш информация", ти манипулираш мнението с неверни изчисления, намеци и директни обиди.
И щом си толкова начетен, да ти напомня: пазара не търпи празнини. Днес аз ще докарам албански, утре ти ще докараш украински - на кого му пука какъв е червея? Важното е да го има и рибата да го яде.
За холандския червей съм се хванал, след лъжите и манипулациите на твоите градски, на които трета година подред слушам обещанията, че "наесен проблеми няма да има". И ако твоите хора ги интересува тия 3.50 лв, които ще дадат хихихи, моите клиенти ги интересува да вземе 30 !!! дози (от "вашия варненски" боклук) за да иде днес за риба. Е, аз им ги осигурявам. ВЕЧЕ! Хората получават стоката, от която имат нужда. И са щастливи.
А щом говорим за камери, ще взема да ти врътна едно филмче да видиш и чуеш мненията на хората относно твоите писания, размисли и страсти. На мен ми е смешно, но на теб няма да ти стане смешно :)
Рахата не можеш да ми развалиш, щото не си ми го направил ти. Ти можеш да развалиш само нещо на себе си. Мен хората ме потупват по рамото и ми казват: "Браво, време беше някои да свърши тази работа и варненлии стига са ни ебавали!".
А професията ти не я знам - знам ти манталитета, виждам го изтипосан по форумите. А да се внесе евтин червей - всички ще сме доволни. Да не мислиш, че ми се занимава с глупости да карам от 2000 км живи гадинки и да плащам за транспорт и хендлинг повече от цената на стоката?
Отивай се дразни с работниците си и остави хората във форума да си говорят за риболов.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Що се ядете за глупусти ве хора,я ходете за риба.
Завиждам ви за свободното време,а вие го пропилявате за някакви безмислени спорове.
Едва ли разумен човек ще тръгне да черпи само суха информация от форума,така че всеки си прави изводи след практически проби на място на морето.
Така че всички расъждения си остават суха теория(без проба)и едва ли могат да повлияят.
За това ходете за риба и се снимайте,а времето ще покаже кой червей е по як :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Шефе може вече да удряш катинара. :D :lol: :D
Изображение
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Silvester е абсолютно прав и това е най-вярното!

А ти, Дуруме, не си прав! Ако аз използвам форума ти какво правиш?
Кой хвали варненските боклуци и кои прави незаслужена антиреклама на нещо, което даже не е виждал? Кой си поства линкове към смешния магазин? Да отговоря ли? :lol: :lol: :lol:
Те всички го виждат кой го прави.
Казваш "само че няма да се оставя да ме разиграваш както пишлеметата които пишат тука ! " ох ох ох
А ти мене ли ще ме разиграваш? :wink:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

:D :lol: :supz: :smt038 :lol: Катинара.
Изображение
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

И аз се извинявам на Soleno за пиперливия си изказ, но искам да напомня: нито съм правил реклама, нито участвам в каквито и да са "кръгчета". Дуруме, много добре знаеш, че се обаждам само ако видя някоя тотална несправедливост. Аз нито го произвеждам, нито съм монополист, че да си "рекламирам" стоката.
Това за "диктата" е меко казано смешно, така че си вземи думите назад!
А за едномесечен срок за проба ... предполагам, че се шегуваш :))
След месец сезона ще е посвършил.
А за биене на тъпана - твоя тъпан най-силно се чуваше..., ама фалшиво.
Е, мисля че се разбрахме, надявам се да няма останали обидени.
Живи и здрави :wink:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Сигурно е за риба щом не отговаря,може да ги е зачесал с чужденците... :lol:
Изображение
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Така е Soleno - не само луд, ами и нормален рибар сезон не признава :) Миналата година последния заргански риболов го правихме в началото на декември. След това продължаваше на има риба, но вече нямаше "блатен". Надявам се тази година да се задържи хубаво време, защото поне откъм доставки нямаме ограничение в сезона.
А иначе мрежарите от Китен и Приморско винаги са казвали: "заргана цяла зима си е тук, само трябва да му се намери цаката как да се хваща (че и в мрежа не влиза)."
Успех ви пожелавам, независимо от стръвта :) Най-важното е човек да си направи кефа и да се върне доволен.
А за "чужденците" очаквам наистина искрени мнения, ако ще и отрицателни да са :)
П.С. Вече няколко човека казаха, че с "холандците" хванали по 20-30-50 едри сафриди на бомбарда :roll: Направо ще падна :shock:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

П.С. Вече няколко човека казаха, че с "холандците" хванали по 20-30-50 едри сафриди на бомбарда Rolling Eyes Направо ще падна Shocked
Не е само на холадските,а и на морските се хващат много.По-интересното е , че от брега не ще да върви на чепаре,а само на бомбарда /без значение дали плаваща или потапяща/. Много едър сафрид,и явно доста лаком.Днес в единия намерих 5 бр. ува. ,но и другите бяха пълни .
Всъщност ,и на мен ми е интересно да ги видя "Холандците",така че сигурно ще прескоча до "Go Fish".
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Илчо
новобранец
новобранец

Мнение от Илчо »

Аз го пробвах!Заргана се вижда как варви след него и не го яде!!

Забелязвам,че на "опашката"на червея имам повече ударчета!Дали защото мърда?
Платерината по-неподбира,а за барбун и сафрид,никакъв проблем.

Не съм много уверен,че червея"неработи"защото да мен колега с "нашенски" и той завалията не му вървеше,нищо не хвана!

Кофтито,и това което ме дразни в Холандският червей е,че е много крехък!
Пипне ли го риба и го е свалила от куката!Няма я жилавоста на нашенския!

Но по-добре е,че и такъв има :D Иначе аз не се виждам с лопатата :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”