Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Здравейте!
Модератор: dantho.mihov
Здравейте!
Аз съм от Варна.Много съм запален по риболова,но имам близнаци момчета на 5год. и от както са родени не съм ходил.Този сайт компенсира отчасти това и много се кефя като чета за излети и техники.Благодаря на всички за това!
"Всичко далече от морето е провинция"
- Николай Неделков
- учете се от него
Първо добре дошъл
Ами време е вече да почваш да ги водиш за риба,моят баща почна да ме води като бях на 4 ( да ме води и да хващам,иначе и преди това ме е водил,ама не помня къде
) а от 2-3 години аз го водя с мене
отведи ги 1-2 пъти да пламне искрата в тях и после няма да можеш да ги накараш да не ходят за риба,така май и ти ше си доволен 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
а и е превантивна мярка срещу наркотиците и срьбската музикаnikejo написа:Първо добре дошълАми време е вече да почваш да ги водиш за риба,моят баща почна да ме води като бях на 4 ( да ме води и да хващам,иначе и преди това ме е водил,ама не помня къде
) а от 2-3 години аз го водя с мене
отведи ги 1-2 пъти да пламне искрата в тях и после няма да можеш да ги накараш да не ходят за риба,така май и ти ше си доволен

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Николай Неделков
- учете се от него
5кила написа:
а и е превантивна мярка срещу наркотиците и срьбската музика![]()
![]()
моя е на 4,ама за разлика от никежо мноо добре помни,кога сме ходили на риба и кога при някоя "какичка"
![]()
![]()
помни сега,а я го питай след 15-16 години

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ЗДРАВЕЙЙЙ! Как си издържал 5години без риболов незнам.... дано да успеем да те върнем седите на риболовците и покрай тебе двете ти ангелчета. щом са вече пет годишни спокойно можеш да ги завлечеш на някой водоем и да им даваш уроци, все пак риболова не е просто ловене на риба той е и постоянстно, търпение и упоритост, качества които са полезни в живота