Здравейте!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bambolino
новобранец
новобранец

Здравейте!

Мнение от bambolino »

Аз съм от Варна.Много съм запален по риболова,но имам близнаци момчета на 5год. и от както са родени не съм ходил.Този сайт компенсира отчасти това и много се кефя като чета за излети и техники.Благодаря на всички за това!
"Всичко далече от морето е провинция"
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Първо добре дошъл :) Ами време е вече да почваш да ги водиш за риба,моят баща почна да ме води като бях на 4 ( да ме води и да хващам,иначе и преди това ме е водил,ама не помня къде :lol: ) а от 2-3 години аз го водя с мене :lol: отведи ги 1-2 пъти да пламне искрата в тях и после няма да можеш да ги накараш да не ходят за риба,така май и ти ше си доволен :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Да ти са здрави и умни близнетата! Купиим дви еднакви въдички и ги води сред природата :lol: Показвай им хубавите неща в живота ...... че новата младеж само се зомбира пред компютрите :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

nikejo написа:Първо добре дошъл :) Ами време е вече да почваш да ги водиш за риба,моят баща почна да ме води като бях на 4 ( да ме води и да хващам,иначе и преди това ме е водил,ама не помня къде :lol: ) а от 2-3 години аз го водя с мене :lol: отведи ги 1-2 пъти да пламне искрата в тях и после няма да можеш да ги накараш да не ходят за риба,така май и ти ше си доволен :wink:
а и е превантивна мярка срещу наркотиците и срьбската музика :lol: :lol: :lol: моя е на 4,ама за разлика от никежо мноо добре помни,кога сме ходили на риба и кога при някоя "какичка" :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bambolino
новобранец
новобранец

Мнение от bambolino »

То хубаво ама са бая палави (като баща си навремето).Водил съм ги няколко пъти да гледат, но те все към водата бягат,да се чудя кого да хващам да не цопне,а ако хвърля и въдица... мале,мале.
"Всичко далече от морето е провинция"
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

5кила написа:
а и е превантивна мярка срещу наркотиците и срьбската музика :lol: :lol: :lol: моя е на 4,ама за разлика от никежо мноо добре помни,кога сме ходили на риба и кога при някоя "какичка" :lol: :lol: :lol:

помни сега,а я го питай след 15-16 години :lol: а и какво лошо има в сръбската музика :shock: :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

добре до6ьл колега така стана с мен татко ми бе6е много запален ходе6е постоянно и ме запали като бях на 7 сега сам на 15 река янтра я зн на изуст :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt039 :smt039 :smt039 :smt039
Добре дошъл колега! Да са ти живи и здрави синчетата!
Като малък аз сам се запалих по риболова (ходех с един комшия), а сина ми вече на 9 г. не иска и да чуе за риба! Обаче за "какичките" сме комбина на 100%, е вярно, че засега само гледаме, ама след време...
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ЗДРАВЕЙЙЙ! Как си издържал 5години без риболов незнам.... дано да успеем да те върнем седите на риболовците и покрай тебе двете ти ангелчета. щом са вече пет годишни спокойно можеш да ги завлечеш на някой водоем и да им даваш уроци, все пак риболова не е просто ловене на риба той е и постоянстно, търпение и упоритост, качества които са полезни в живота
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”