Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вече мога да се похваля
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Михалич
- ще става разбирач

snegk, имаше един Адреян в Свети Влас, има къщичка до "бившото" малко плажче /дет ся почват на Диневи хавите/, беше си направил кръчма от един фургон - дали е още там тоя пич?

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ако ми беше комшия,щяхме да те оправим за отрицателно време,ама нали сме далече...snegk написа:Колеги днеска съм бесен,отивам да взема буса а той още не е изтъркан.Направо ми е омръзнало да се занимавам с малоумници в тази държава.Искаше ми 700лв аз му ги направих 1000лв да свърше за 3 дена а той се мота,нямам думи.Ако утре не е готова ще има кютек и без пари.Знам,че не ва интерсуват моите проблеми ама аз да си кажа да ми олекне.

пс-а защо му казвате "КЕМПЕР"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Сапунчето го е яд,че му отместих колата с буса,ама като незнай каде да спира.Аз предния ден пих една бира и ме държеше още.За кемпера,пробвах го много съм доволен.Изкъртих едно дърво,една броня една кола отместих,боята надрах в калища го карах,направо танк.Сега ще му направя вериги като на трактор и като влизам на калще ги слагам. 

snegk написа:.Аз предния ден пих една бира и ме държеше още.За кемпера,пробвах го много съм доволен.Изкъртих едно дърво,една броня една кола отместих,боята надрах в калища го карах,направо танк.Сега ще му направя вериги като на трактор и като влизам на калще ги слагам.
А бе Илийка тва всичко арно,хубав е кемпера и одраскан и очукан,ама кажи как е вътре,че на срещата ти най много ми се губеше от погледа