Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Риболов с Парашут
Модератор: sapuna
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов с Парашут
Проблема ,че в Черно море бриза духа откъм морето.
Тази година 4 пъти пусках хвърчило и всеки път вятъра духа откъм морето !
Ще трябва лодка и да пускаш хвърчилото откъм морето,амато ако имаш лодка за какво ти е хвърчило .
Тази година 4 пъти пусках хвърчило и всеки път вятъра духа откъм морето !
Ще трябва лодка и да пускаш хвърчилото откъм морето,амато ако имаш лодка за какво ти е хвърчило .

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- dim-dim
- научил се да хвърля
Още нещо интересно как се лови зарган по този метод
Хвърчилото има много предназначения (може да се лови и на повърхността може и в средния слой на водата а може и на дъното според зависи как ще се коригира така наречения такъм за вече имам 1 идия за калкан и кая специално
) Някъде цената му беше към 500-550 $ долара
http://vbox7.com/play:052d2c5e57
ето и още малко от този сайт нещо май по подходящо и то за 350$ долара. В този Сайт има много такива неща!
http://www.fishingkites.co.nz/electric_ ... thing.html

http://vbox7.com/play:052d2c5e57
ето и още малко от този сайт нещо май по подходящо и то за 350$ долара. В този Сайт има много такива неща!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май и куки не ползва.Тая паяжина къде я навива ?
Не се разбира ,ама май заргана си навира муцуната в нещо като халка.
Я по запознатите с английския да разяснят ?!

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- antivik
- кандидат преподавател
Па ако можеш да си осигуриш или поръчаш нужния вятър...Dimitar_allianz написа:И на мен ми стана интересно що за изобретение е това и как по точно работи.
И защо да е забранено в сладководните ни водоеми,то няма да ги гребат с хвърчилото,а само ще си носят стръвта до мястото за риболов,пък и ако можеш да си напраиш хвърчило ще ти излезе по-евтино от лодка за разпъване

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Ползва паяжина се навива на пръчка мокри се и се сваля от нея и се вързва за въже или месина. А Заргана в случай му се заплитат зъбите в паяжината и се вади и без кука!(по нашето черноморие съм го виждал но със копринени конци и пак без кука) Явно заргана има доста агресивна природа и се дразни от почти всичко което плува и вибрира в водата!d_bozhkov написа:Май и куки не ползва.Тая паяжина къде я навива ?

Идеята за тези новости (поне за българия) са интересни а и резултатни и съм сигурен че ще имат резултат и при нас - според мен методите са универсални и за море и за язовир Въпроса е дали на някой му се занимава да си ги направи в домашни условия

- pala4a82
- научил се да хвърля
зашто не стана у4ителве отворко ами само расиш акали вав сяка темаС.Върбанов написа:pala4a82 написа:колега оправи си заглавието штото чакалите штете ем нат веднага![]()
![]()
иначе това предаване и аз сам го гледал ама това сие риболов с фарчило
А ти правописа.....
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
- barutchiata ©
- Администратор
pala4a82 написа:зашто не стана у4ителве отворко ами само расиш акали вав сяка темаС.Върбанов написа:pala4a82 написа:колега оправи си заглавието штото чакалите штете ем нат веднага![]()
![]()
иначе това предаване и аз сам го гледал ама това сие риболов с фарчило
А ти правописа.....
Обръщам се и към двамата! Спазвайте правилата и не правете забележки на хората. За тази цел си има модератори!!!