Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За язовир Кърджали
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
За язовир Кърджали
От Хасково съм омръзнами този Тракиец какво кълве там колеги за пръв път смятам да отида и ако кажете някоя местност там ще е перфектно.Труден въпрос а.
Re: За язовир Кърджали
Какъв риболов практикуваш колега. Ако ловиш на перо отивай под Хижата. Като минеш през хижата и застанеш с лице към водата тръгваш на ляво или в самото начало на ръкавчето заставаш или влизаш малко навътре. Излизат хубави перки,карабалък има и бонуси. А и костур и бяла се завърта там.
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
- Vid
- кандидат преподавател
След като темата е тук, явно колегата лови на изкуствени примамки.
Риболова на яз.Кърджали е .... труден. Най добър успех за риболов от брега на джиг съм имал в района преди с.Главатарци, отляво на пътя, как по точно да се изразя - в дерето, ръкава на язовира. Излизаха прилични костури на дребен джиг и чат пат някоя малка бяла риба. Тръпката беше на МАКС, защото удари имаше много, но само на малки джиг примамки и поради голямата дълбочина 70% от тях бяха нематериализирани...
Също добри костури се ловяха от понтоните- плаващия ресторант Моби дик на джиг през миналата есен..., сега не зная. На други изкуствени примамки, успех не съм имал...
Риболова на яз.Кърджали е .... труден. Най добър успех за риболов от брега на джиг съм имал в района преди с.Главатарци, отляво на пътя, как по точно да се изразя - в дерето, ръкава на язовира. Излизаха прилични костури на дребен джиг и чат пат някоя малка бяла риба. Тръпката беше на МАКС, защото удари имаше много, но само на малки джиг примамки и поради голямата дълбочина 70% от тях бяха нематериализирани...
Също добри костури се ловяха от понтоните- плаващия ресторант Моби дик на джиг през миналата есен..., сега не зная. На други изкуствени примамки, успех не съм имал...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Don4o_62
- учете се от него
По добре не отивай че ще останеш разочарован и това ще ти е ходенето
,изтърва момента,даваше на джиг бяла,но след забраната,и то на определени места,сега всичко е в дълбокото след 18 м. надолу
другата година в началото питай
забравих,костур на помпене дава чат пат,но и той е рядък от многото вода

другата година в началото питай

забравих,костур на помпене дава чат пат,но и той е рядък от многото вода
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колеги аз там на силикон не съм ловил. Ловя само на това - http://shop.fishing-tackle.bg/wobblers/ecogear-vx.html същият цвят като на картинката. За три излета имам над 100 прилични костура в раьона на хижата и съседният ръкав по посока към стената. Но от 16 април 2012г. не съм ходил на язовира.
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
-
- ще става разбирач
Колега! Не му е сега времето за изкуствени примамки на язовира. Почакай малко да захладнее и тогава. А най - добре е да е октомври. Тогава му е майката. Дава с шадове ,туистери ,джигове, но на определени места. Само където е по - дълбоко, има скали и малко късмет разбира се. Местата - Малък Читак скалите към Сухово, моста на Сухово срещу Дъждовница, Халач дере откъм носа на Сухово ,Дъждовница ръкава, ако е пълен и на нулата на реката при Боровица , само че от другия бряг - абе срещу кантона. Хубаво ти ги наредих , но ще ти трябва човек да те заведе там , защото тази топонимия не съм сигурен ,че всеки я познава. Рибар трябва да е.
Христо - наслука на всички
-
- кандидат преподавател
Октомври е рано за района на Сухово-там си иска трайно застудяване,за да се открои постоянната температура на дълбоката вода и да събере рибите там...
-
- ще става разбирач
По принцип е така колега инкубус, но от октомври започва да дава...Пиша това ,защото такъв е моят опит.
Христо - наслука на всички
- Don4o_62
- учете се от него
Почва да дава когато си иска,и миналата имах доста бели и сомчета,а тая.....нищо не казвам 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти