Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Въпрос относно лодка Intex Excursion 4
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- научил се да хвърля
Въпрос относно лодка Intex Excursion 4
Здравейте, искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал лодка Intex Excursion 4. Ще я ползвам главно за внасяне на въдици и захранка, като отвреме-навреме ще влизам и да пориболовствам с нея. Интересува ме и здравината на материала, от който е направена. Тази, която обмислям да закупя е ползвана 2 години и цената ме устройва. Заслужава ли си да се купи евтина лодка втора употреба?
Re: Въпрос относно лодка Intex Excursion 4
Тази лодка не съм я ползвал, ама като знам как на дюшеците им се получават малки дупчици ей така от нищото, не си бих взел 2 годишна такава лодка.EL_Ninhooo написа:Здравейте, искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал лодка Intex Excursion 4. Ще я ползвам главно за внасяне на въдици и захранка, като отвреме-навреме ще влизам и да пориболовствам с нея. Интересува ме и здравината на материала, от който е направена. Тази, която обмислям да закупя е ползвана 2 години и цената ме устройва. Заслужава ли си да се купи евтина лодка втора употреба?

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
Знам, че новата е най-добрия вариант, но аз честно казано съм тръгнал "с трици маймуни да ловя". Винаги съм си мечтал да имам лодка, но не съм могъл да си го позволя, сега ми излезе една доста евтина оферта и затова съм в размисъл какво да правя.
- kobovet
- новобранец
Де що имам Intex всичко е пукнато.Ако имаш излишни 200лева не ги давай за еднодневки!EL_Ninhooo написа:Знам, че новата е най-добрия вариант, но аз честно казано съм тръгнал "с трици маймуни да ловя". Винаги съм си мечтал да имам лодка, но не съм могъл да си го позволя, сега ми излезе една доста евтина оферта и затова съм в размисъл какво да правя.
По добре ги изяж и изпий да не те е яд после.Не става с трици маймуни.Че така зиносах сума ти пари на вятъра!Не повтаряй моите грешки!
-
- сериозен играч
Колега,не си губи ума със щуротии.Тези лодки са "надуваеми играчки" и са предназначени за съвсем други цели.Направени са от материал PVC без текстилна армировка т.е. всеки миг може да се сцепи и за секунди да се преобърне,да се сгъне и т.н.т ,в зависимост коя секция се спука.Аз го ядох дебелия с подобна лодка,разпъвах 2 въдици и бях навил влакно на пръстите на краката,кофа с царевица между краката и камък с въже и шамандура.Лодката се сцепи от веднъж отгоре на левия борд и ......ще ти спестя описанието на гледката.Според мен вътрешна гума от автомобил е в пъти по сигурен вариант и задължително спасителна жилетка.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Подкрепям и добави още някой лев и купи нещо по сериозно!HAZART написа:Колега,не си губи ума със щуротии.Тези лодки са "надуваеми играчки" и са предназначени за съвсем други цели.Направени са от материал PVC без текстилна армировка т.е. всеки миг може да се сцепи и за секунди да се преобърне,да се сгъне и т.н.т ,в зависимост коя секция се спука.Аз го ядох дебелия с подобна лодка,разпъвах 2 въдици и бях навил влакно на пръстите на краката,кофа с царевица между краката и камък с въже и шамандура.Лодката се сцепи от веднъж отгоре на левия борд и ......ще ти спестя описанието на гледката.Според мен вътрешна гума от автомобил е в пъти по сигурен вариант и задължително спасителна жилетка.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!