Въпрос относно лодка Intex Excursion 4

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Въпрос относно лодка Intex Excursion 4

Мнение от EL_Ninhooo »

Здравейте, искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал лодка Intex Excursion 4. Ще я ползвам главно за внасяне на въдици и захранка, като отвреме-навреме ще влизам и да пориболовствам с нея. Интересува ме и здравината на материала, от който е направена. Тази, която обмислям да закупя е ползвана 2 години и цената ме устройва. Заслужава ли си да се купи евтина лодка втора употреба?
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос относно лодка Intex Excursion 4

Мнение от kasabinho »

EL_Ninhooo написа:Здравейте, искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал лодка Intex Excursion 4. Ще я ползвам главно за внасяне на въдици и захранка, като отвреме-навреме ще влизам и да пориболовствам с нея. Интересува ме и здравината на материала, от който е направена. Тази, която обмислям да закупя е ползвана 2 години и цената ме устройва. Заслужава ли си да се купи евтина лодка втора употреба?
Тази лодка не съм я ползвал, ама като знам как на дюшеците им се получават малки дупчици ей така от нищото, не си бих взел 2 годишна такава лодка.
Изображение
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Земай нова

http://lodki.cars.bg/l3346
Аз там съм пораснал...
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Знам, че новата е най-добрия вариант, но аз честно казано съм тръгнал "с трици маймуни да ловя". Винаги съм си мечтал да имам лодка, но не съм могъл да си го позволя, сега ми излезе една доста евтина оферта и затова съм в размисъл какво да правя.
Аватар
kobovet
новобранец
новобранец

Мнение от kobovet »

EL_Ninhooo написа:Знам, че новата е най-добрия вариант, но аз честно казано съм тръгнал "с трици маймуни да ловя". Винаги съм си мечтал да имам лодка, но не съм могъл да си го позволя, сега ми излезе една доста евтина оферта и затова съм в размисъл какво да правя.
Де що имам Intex всичко е пукнато.Ако имаш излишни 200лева не ги давай за еднодневки!
По добре ги изяж и изпий да не те е яд после.Не става с трици маймуни.Че така зиносах сума ти пари на вятъра!Не повтаряй моите грешки!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Колега,не си губи ума със щуротии.Тези лодки са "надуваеми играчки" и са предназначени за съвсем други цели.Направени са от материал PVC без текстилна армировка т.е. всеки миг може да се сцепи и за секунди да се преобърне,да се сгъне и т.н.т ,в зависимост коя секция се спука.Аз го ядох дебелия с подобна лодка,разпъвах 2 въдици и бях навил влакно на пръстите на краката,кофа с царевица между краката и камък с въже и шамандура.Лодката се сцепи от веднъж отгоре на левия борд и ......ще ти спестя описанието на гледката.Според мен вътрешна гума от автомобил е в пъти по сигурен вариант и задължително спасителна жилетка.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

HAZART написа:Колега,не си губи ума със щуротии.Тези лодки са "надуваеми играчки" и са предназначени за съвсем други цели.Направени са от материал PVC без текстилна армировка т.е. всеки миг може да се сцепи и за секунди да се преобърне,да се сгъне и т.н.т ,в зависимост коя секция се спука.Аз го ядох дебелия с подобна лодка,разпъвах 2 въдици и бях навил влакно на пръстите на краката,кофа с царевица между краката и камък с въже и шамандура.Лодката се сцепи от веднъж отгоре на левия борд и ......ще ти спестя описанието на гледката.Според мен вътрешна гума от автомобил е в пъти по сигурен вариант и задължително спасителна жилетка.
Подкрепям и добави още някой лев и купи нещо по сериозно!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”