Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:Вик, да ти кажа честно това е първото нещо с тухли и вар което сътворих през живота си-сам.Изкопах една дупка метър на метър, сложиш на дъното дренаж/камъни/, след това отгоре един стар бидон от зеле, с отрязъно дъно.Камъни, отстрани + бетон.И за да е пълен кефа-сложих бело клекало.Е, вратата е стар надуваем плажен дюшек, ама нейсе. :D :D
Пу белото клекало за мене...таман като се изпонатряскаме там...на сутринта ще има къде да "одрусаме крушата".Айде казвайте кога...и да се ходи да се яде и пие там...ясна е работата. :drinkers:
Весе там е хубаво като има сняг.Сега през лятото, понеже прозорците за западно изложение и нали се сещаш слетобед какво е пред фургона.Но ще идем-обещано.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Don4o_62 написа:Гого,кво направи където ходи :D ,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана :wink: ,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета :drinkers: ,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.
Бати Дончо бях на Дъбовец на Червеняка.Много трудна работа!Не се обадих защото нали каза само ако съм на Кърджали да звънна.Ако има найстина такъв свободен язовир да дава моляте пиши ми на лични за да не разбират кормораните :lol: :lol: :lol:
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:
Don4o_62 написа:Гого,кво направи където ходи :D ,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана :wink: ,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета :drinkers: ,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.
Бати Дончо бях на Дъбовец на Червеняка.Много трудна работа!Не се обадих защото нали каза само ако съм на Кърджали да звънна.Ако има найстина такъв свободен язовир да дава моляте пиши ми на лични за да не разбират кормораните :lol: :lol: :lol:
А после и ти на мен. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ха,ха,ще ви го кажа но на лични че найстина дебнат хиените тук,той Тонката едва ли ще иде, че ще му е малко далеч,но Гого може да се изфорка за час и нещо,но ако ми обещае тук пред всички че ще има един шаран за мен,до кило и нещо,по голям неща :D
Ако искате другия петък до неделя да спретнем нещо,че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ...... :evil: само искат
а тая вила срещу Енчец ли е,и май се сещам а ако е същия ръкав,преди 17-18 г. какви амури сме вадели там,но на какво,как и кога на живо на место :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Ха,ха,ще ви го кажа но на лични че найстина дебнат хиените тук,той Тонката едва ли ще иде, че ще му е малко далеч,но Гого може да се изфорка за час и нещо,но ако ми обещае тук пред всички че ще има един шаран за мен,до кило и нещо,по голям неща :D
Ако искате другия петък до неделя да спретнем нещо,че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ...... :evil: само искат
а тая вила срещу Енчец ли е,и май се сещам а ако е същия ръкав,преди 17-18 г. какви амури сме вадели там,но на какво,как и кога на живо на место :D
Точно там.
ПП Отпуск по график имам чак октовмри месец-началото.През другото време, само събота и неделя. :oops: :oops:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение :lol: :lol: !
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Don4o_62 написа: ...............................че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ...... :evil: само искат
......................................................................................................... :D
Стига с този солен гьол бре :twisted: , забъркай и малце сол в някое корито или леген и да се плацика там ако трябва ръсни и малко пясък от рибарските гащи и обувки и морето и е готово :lol: :lol: :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

georgi30 написа:Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение :lol: :lol: !
Не чух ще има ли шаран :D ,а....и половинка от оная хубавата :drinkers: ,дето не боли глава,че мойта сега я варих и още втасва :wink:
Тонка,другата събота ако искат колегите да се съберем,аз от Главатарци по вода ще дойда и още един мога да кача,но не такъв като Гого,голям и тежък,че много ще ме вкара в разход откъм гориво :D
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:
Не чух ще има ли шаран :D ,а....и половинка от оная хубавата :drinkers: ,дето не боли глава,че мойта сега я варих и още втасва :wink:
Тонка,другата събота ако искат колегите да се съберем,аз от Главатарци по вода ще дойда и още един мога да кача,но не такъв като Гого,голям и тежък,че много ще ме вкара в разход откъм гориво :D
Чакай да видя шерифа дали ще иска да я водя някъде и ще пиша.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Антон Тонев написа:
Don4o_62 написа:
Чакай да видя шерифа дали ще иска да я водя някъде и ще пиша.
Говорим за събота 8, май се пада,има цяла седмица,пък дотогава и другите може да предложат нещо,ако искате под боровете на Траса, Весо ще пече пилета и ще :drinkers: а ние ще къртим каракуди :D
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Ааа, и аз искам на лични, няма само кърджалиици да са напред :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Красьо,аз съм половин Кърджалиец :D ,даже умувам дали да не си взема няква гарсониерка там, та да съм по близо до мойте любими язовири :wink:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Красьо,аз съм половин Кърджалиец :D ,даже умувам дали да не си взема няква гарсониерка там, та да съм по близо до мойте любими язовири :wink:
Между другото тоя фургон се продава.Може там да живееш. :D :D :D
ПП За продаването съм сериозен.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ако беше на два етажа,долу голям хол с камина и барче,а горе с 3 спални,всяка със баня и санитарен възел и тераса,а отзат и отстрани борова гора,отпред знаем какво има :D,също малко стопанство за лично ползване със стая за който ги гледа,и стая за персонала за виличката и още няколко екстри,като хубав път и хубав пристан :D може би щяхме да се договорим :D
Тонка остави шегата ами я пусни в нета,снимай оттук оттам и си я продал за нула време :wink:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Ако беше на два етажа,долу голям хол с камина и барче,а горе с 3 спални,всяка със баня и санитарен възел и тераса,а отзат и отстрани борова гора,отпред знаем какво има :D,също малко стопанство за лично ползване със стая за който ги гледа,и стая за персонала за виличката и още няколко екстри,като хубав път и хубав пристан :D може би щяхме да се договорим :D
Тонка остави шегата ами я пусни в нета,снимай оттук оттам и си я продал за нула време :wink:
Пускал съм го два пъти-Нищо
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”