Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Весе там е хубаво като има сняг.Сега през лятото, понеже прозорците за западно изложение и нали се сещаш слетобед какво е пред фургона.Но ще идем-обещано.Vesko1 написа:Пу белото клекало за мене...таман като се изпонатряскаме там...на сутринта ще има къде да "одрусаме крушата".Айде казвайте кога...и да се ходи да се яде и пие там...ясна е работата.Антон Тонев написа:Вик, да ти кажа честно това е първото нещо с тухли и вар което сътворих през живота си-сам.Изкопах една дупка метър на метър, сложиш на дъното дренаж/камъни/, след това отгоре един стар бидон от зеле, с отрязъно дъно.Камъни, отстрани + бетон.И за да е пълен кефа-сложих бело клекало.Е, вратата е стар надуваем плажен дюшек, ама нейсе.![]()
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Бати Дончо бях на Дъбовец на Червеняка.Много трудна работа!Не се обадих защото нали каза само ако съм на Кърджали да звънна.Ако има найстина такъв свободен язовир да дава моляте пиши ми на лични за да не разбират корморанитеDon4o_62 написа:Гого,кво направи където ходи,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана
,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.

Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
А после и ти на мен.georgi30 написа:Бати Дончо бях на Дъбовец на Червеняка.Много трудна работа!Не се обадих защото нали каза само ако съм на Кърджали да звънна.Ако има найстина такъв свободен язовир да дава моляте пиши ми на лични за да не разбират корморанитеDon4o_62 написа:Гого,кво направи където ходи,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана
,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.
![]()
![]()

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Ха,ха,ще ви го кажа но на лични че найстина дебнат хиените тук,той Тонката едва ли ще иде, че ще му е малко далеч,но Гого може да се изфорка за час и нещо,но ако ми обещае тук пред всички че ще има един шаран за мен,до кило и нещо,по голям неща
Ако искате другия петък до неделя да спретнем нещо,че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ......
само искат
а тая вила срещу Енчец ли е,и май се сещам а ако е същия ръкав,преди 17-18 г. какви амури сме вадели там,но на какво,как и кога на живо на место

Ако искате другия петък до неделя да спретнем нещо,че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ......

а тая вила срещу Енчец ли е,и май се сещам а ако е същия ръкав,преди 17-18 г. какви амури сме вадели там,но на какво,как и кога на живо на место

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Точно там.Don4o_62 написа:Ха,ха,ще ви го кажа но на лични че найстина дебнат хиените тук,той Тонката едва ли ще иде, че ще му е малко далеч,но Гого може да се изфорка за час и нещо,но ако ми обещае тук пред всички че ще има един шаран за мен,до кило и нещо,по голям неща![]()
Ако искате другия петък до неделя да спретнем нещо,че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ......само искат
ПП Отпуск по график имам чак октовмри месец-началото.През другото време, само събота и неделя.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Стига с този солен гьол бреDon4o_62 написа: ...............................че жената ме е заврънкала пак на море да я водя началото на тая седмица,да и го ......само искат
.........................................................................................................

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
Не чух ще има ли шаранgeorgi30 написа:Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение![]()
!

Тонка,другата събота ако искат колегите да се съберем,аз от Главатарци по вода ще дойда и още един мога да кача,но не такъв като Гого,голям и тежък,че много ще ме вкара в разход откъм гориво

- Антон Тонев
- сериозен играч
Чакай да видя шерифа дали ще иска да я водя някъде и ще пиша.Don4o_62 написа:Не чух ще има ли шаранgeorgi30 написа:Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение![]()
!
,а....и половинка от оная хубавата
,дето не боли глава,че мойта сега я варих и още втасва
![]()
Тонка,другата събота ако искат колегите да се съберем,аз от Главатарци по вода ще дойда и още един мога да кача,но не такъв като Гого,голям и тежък,че много ще ме вкара в разход откъм гориво
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Говорим за събота 8, май се пада,има цяла седмица,пък дотогава и другите може да предложат нещо,ако искате под боровете на Траса, Весо ще пече пилета и щеАнтон Тонев написа:Чакай да видя шерифа дали ще иска да я водя някъде и ще пиша.Don4o_62 написа:Не чух ще има ли шаранgeorgi30 написа:Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение![]()
!
,а....и половинка от оная хубавата
,дето не боли глава,че мойта сега я варих и още втасва
![]()

Ааа, и аз искам на лични, няма само кърджалиици да са напредgeorgi30 написа:Батиииии Дончо пускай лични, че нямам търпение![]()
!

- Don4o_62
- учете се от него
Красьо,аз съм половин Кърджалиец
,даже умувам дали да не си взема няква гарсониерка там, та да съм по близо до мойте любими язовири 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Между другото тоя фургон се продава.Може там да живееш.Don4o_62 написа:Красьо,аз съм половин Кърджалиец,даже умувам дали да не си взема няква гарсониерка там, та да съм по близо до мойте любими язовири

ПП За продаването съм сериозен.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Ако беше на два етажа,долу голям хол с камина и барче,а горе с 3 спални,всяка със баня и санитарен възел и тераса,а отзат и отстрани борова гора,отпред знаем какво има
,също малко стопанство за лично ползване със стая за който ги гледа,и стая за персонала за виличката и още няколко екстри,като хубав път и хубав пристан
може би щяхме да се договорим
Тонка остави шегата ами я пусни в нета,снимай оттук оттам и си я продал за нула време

Тонка остави шегата ами я пусни в нета,снимай оттук оттам и си я продал за нула време

- Антон Тонев
- сериозен играч
Пускал съм го два пъти-НищоDon4o_62 написа:Ако беше на два етажа,долу голям хол с камина и барче,а горе с 3 спални,всяка със баня и санитарен възел и тераса,а отзат и отстрани борова гора,отпред знаем какво има,също малко стопанство за лично ползване със стая за който ги гледа,и стая за персонала за виличката и още няколко екстри,като хубав път и хубав пристан
може би щяхме да се договорим
![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев