Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Ще споделя една малка тайна, как ловя мрените по горното течение на Струма в 40 см вода по бистра от тази на чешмата. Може да има резултат и за скобарите. Плувката е индикатор топче една съчмичка 0.5гр, повод 0.10 (около 30см) и кука 18. Като видя къде са групирани рибите се качвам 20-30 метра над тях, влизам в реката и разритвам камъните и дъното да се вдигне малко мътилка. Като стигне до рибите направо полудяват, каквото мине покрай тях веднага го лапат.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
И амури има по струма...

-
- новобранец
Може ли някой да ми предостави информация за риболовните места на реката при град Земен? Благодаря!
От Невестино инфото ми е, че вчера е давало прилично мряна, но днес е било пълна скръб, не е искало да се обади и едно рибе поне до обяд........ 

Рибата винаги е на другия бряг
-
- новобранец
Мен ме интересуват местата при Земен, защото ще ходя за първи път и незнам маршрута и целесаобразноста на местата. Малко напътствия и снимки(ако е възможно) биха ми били много полезни. Благодаря!
- prodigy666
- разбира нещата
от благоевград надолу реката е супер малка и бистра няма никои по местата под моста и на завоя ... по надолу също ... преди два дни ходих натам хванах 20 -25 мрени и 1 скобар 1.5 + не съм го теглил имах и 4 откачени скобара .. днес пак бях там но скобарите неискаха и да погледант трохата ..
На бело поле е панаир от '' разбирачи'' и под моста и на местото на колегата дето го постна преди седмица ... не че съм разбирач ма като доидат пенсионерите или белополчани... и набуфкат 3-4 камъка с намачкан хляб и си мислят че така събират рибата ..... скобар има много ма е много наплашен и си стои под теб и неше ...
ако няма хора дава навскаде събере ли се нашалицата става лудница
На бело поле е панаир от '' разбирачи'' и под моста и на местото на колегата дето го постна преди седмица ... не че съм разбирач ма като доидат пенсионерите или белополчани... и набуфкат 3-4 камъка с намачкан хляб и си мислят че така събират рибата ..... скобар има много ма е много наплашен и си стои под теб и неше ...
В Булгаристан няма как да дава и да няма хораprodigy666 написа:от благоевград надолу реката е супер малка и бистра няма никои по местата под моста и на завоя ... по надолу също ... преди два дни ходих натам хванах 20 -25 мрени и 1 скобар 1.5 + не съм го теглил имах и 4 откачени скобара .. днес пак бях там но скобарите неискаха и да погледант трохата ..

Рибата винаги е на другия бряг
Сутринта бях на Струма, на Бело Поле под моста в течението с хранилка извадих доволно мренки! Ако има някой мераклия и си търси компания нека пише Л.С.
-
- фен клуб-скобар
Аааа,и сьомга има..... 46,5см:drinkers:

-
- новобранец
На Земен във събота положението беше трагично - 2 мренки за 12 часа. Реката там е много изтъняла.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, преди бях на риба до бистрака в ляво където е баража... някой уклей и си тръгнах поради причината че на баража дойдоха с мрежа .... на тел. батерията ми падна неможах да звънна .... МАМИЦАТА МУ ЕЙ НЯМА ОПРАВИЯ
Лалала
- bokser
- ще става разбирач
И аз бях там, но телефона, който имах се оказа невалиден. Ще ги хванем тия копелета! Това са пазачите или на складовете на ГОРСКОТО или на фирмата до тях! Щом така нагло я разпънаха, при положение, че имаше рибари пак ще го направят и тогава няма да има лабаво!!!blashko написа:Здравейте, преди бях на риба до бистрака в ляво където е баража... някой уклей и си тръгнах поради причината че на баража дойдоха с мрежа .... на тел. батерията ми падна неможах да звънна .... МАМИЦАТА МУ ЕЙ НЯМА ОПРАВИЯ

- bokser
- ще става разбирач
Е, и аз имам такава тениска и още куп други на различни фирми...blashko написа:Аз доколкото видях един беше с тениска на BULSATCOM