за така наречените парашути

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: за така наречените парашути

Мнение от jamiemirror »

Просто не трябва да се подминават подобни неща - "само ще хапем устни" ама друг път! С хапане на устни цирка ще продължава, действия трябват!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

ами успех ти пожелавам тогава
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
mrakobes
новобранец
новобранец

Мнение от mrakobes »

и за какво си плащам билет и то едногодишен ,като ониа ТАПА... ми лови с някакви парашути и про4ие
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

mrakobes написа:и за какво си плащам билет и то едногодишен ,като ониа ТАПА... ми лови с някакви парашути и про4ие

Защото не си като него.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Аз в Стара Загора в доста магазини съм виждал открито да се продават парашути ....... само в нашия магазин на ден сигурно по 4-5 човека директно си влизат и питат за парашути. Даже един път някакъв ми направи забележка цитирам "Не виждам да продвате парашути !".
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

След поредния ми излет по Струма прекарах деня си в чудене - абе къде се дяна тая риба онези скобари, които си вадех и непрестанните мрени. Говоря така защото ходя само на едно и също място на реката и през това лято не съм оставал разочарован от него. Та при последния ми излет бях близо до капото, което ми се стори доста странно и се чудя абе водата ли мени нивото или мени цвета си или мени температурата си или пък е времето налягането, фазите наслънцето или луната????? И както се чудех цял ден след обяд виждам една рота юнаци от 10 до 18 години да пристигат на любимото ми място /същите ги видях и предния път когато си тръгвах/ и като ги опнаха едни ми ти приспособления за риболов, на които не съм им чувал имената, а камо ли да съм ги виждал до сега и се почна едно мятане едно викане едно псуване, че отново се възгордях че съм българин после видях една мила картинка бащата на едно от момчетата му обеснява как да ги използва тия приспособления. Той се опитваше да му предаде усърдно мъдростта натрупана през годините, а сина със жадни за знания и почитание очи мяташе въдицата в реката - точно на средата, както татко го е учил, па и камъчета хвърля, за да изкара и малкото добре скрита сган от рибното царство и да се намъкне в мрежата.Абе идилия.
А и аз научих нещо,освен какво етова парашут, те тия се мултипилицират и еволюират. Таз година парашутчето догодина мрежичката а по догодина тока или може и хлорна вар абе прогрес. А аз си викам таз година ще сменя мястото догодина може би реката а по-догодина и хобито /за последното е невъзможно/ лошото е че друго нищо неможе да се смени като хората, съзнанието, възприемането че сме само гости в тая държава и като такива вс ни е позволено.
скобара е риба проклета
Изображение
apel
новобранец
новобранец

Мнение от apel »

jamiemirror написа:Просто не трябва да се подминават подобни неща - "само ще хапем устни" ама друг път! С хапане на устни цирка ще продължава, действия трябват!
Действия, докато децата ни не са зарезени, действия директни и бързи към някой летищен терминал...
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Нужното действие е законодателна инициатива.Забранените за риболов уреди, да бъдат забранени и за продажба.
vstoev
новобранец
новобранец

Мнение от vstoev »

Добре де колеги нали имаме много "силни еко защитници и организации". Начи там където имат интерес са ербаби скачаха за витоша, скачаха за магистралите, скачат за строителството по морето, а за проблемите по реките, като безразборното копаене за инертни материали, лова с парашутките, изсичането на дърветата около реките за какво ли не и още куп проблеми не се споменават нали. Къде са еко защитниците тогава.

Ако имам желаещи да подем инициатива по тези вече с години наболели въпроси нека ми пишат да се опитаме поне
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Как къде са напълниха им гушите с пари и млъкнаха . Няма кой да обърне внимание на тези неща за жалост . Масово се причиняват пожари с цел изсичане и прибиране на дървесината и т.н и т.н . Каквото и да се коментира в тази държава няма смисъл защото никога не става или става по техния си начин !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Темата е стара-проблемчето също е старо и ще си остане още много,щото нали разбирате,няма как Оня да пререже лента;да открие спортна зала;да пусне нов лот /отсечка / на магистрала ,пък идват избори...
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Сега като се замислих ,цяло лято не съм видял парашутисти по Тунджа край Сливен...може да се крият и да хвърлят,не знам . На посещавано от повече рибари място ,ще е изключено според мен.Последно видях един брадат фотограф от града..човек с възможности.Социалния статус според мен никакво значение няма,кофти нация сме като цяло това е.
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Бе най-голямата наглост, която съм виждал е парашут на арендаторски водоем. То е едно гьолче, като метна с ваглера и съм на другия бряг, до сега ме изненадваха тия с хранилките, които ловяха кажи речи от другата страна на оградата :) Но тия с парашута направо ме смаяха. Няма оправия. Иначе редовно по язовирите слушам стари рибари да хвалят как едно време имало много риба и докато чакали за шаран хвърляли по някое тармъче за толстолоб, защото имало много риба и не било проблем. Абе идилия.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”