релакс на яз. Жребчево

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

релакс на яз. Жребчево

Мнение от каябаш »

здравейте колеги, преди малко се върнахме от яз.Жребчево. Бяхме три коли, един бис и общо 10 човека на Червената пръст, абе панаир .След тридневен риболов и релакс започнал в ранни зори на 06.09.2012г., вече мога да споделя как изкарахме. До петък вечерта имахме около 10-на платики като варираха от 25-40 см, някоя и друга бабка, един морунаж и един изтърван шаран точно до живарника. И така на другия ден пак платички и бабки. използвахме смески за захранка със различни аромати: ванилия, мед и кафе по отделно. Всички въдици бяха само на дъно, на куките земен и бял, но днес около обед като почна един вятър едно чудо събрахме панаира и дим да ни няма.....абе кеф! Изображение Изображение
SuSaMeCa
новобранец
новобранец

Re: релакс на яз. Жребчево

Мнение от SuSaMeCa »

Браво, браво. И аз бях в петък на жребчево, може да сме се засекли. Ние искарахме само една червеноперка и на дънната една платика 44см. :)
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Супер момци, аз минах покрай жребеца вчера, народ много, ма и гледам водата много ниска. Ако не ми мине котка пътя заминавам в тази посока по празниците около 22 Септември
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

Един човек който има риболовен магазин в Сливен ми каза,че доста вървяла платиката , а и аз не бях хващал до сега такава риба, и си викам там ще сме. Поне от към платики и бабки дава доволно, срещу нас колеги изкараха няколко шаренчета , ползваха някаква червена захранка.Освена след обед когато напича, през останалото време на денонощието си даваше доволно платика, без значение на часа.
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Хубаво излетче се е поличило :)

П П не ми отваря снимките нещо :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата